Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@15barbara1512 9g soli na 1l vody 😉
@paja003 ďakujem pekne za odpoveď, ani som nestihla odpísať a už je to zmazané. Ale prečítala som si 😉
@paja003 ďakujem a dať do chladničky alebo to môžem mať do druhého dňa vylozene
@adrianna23 my máme farbičku aj so sporením a poistkou. Za 1 deň hospitalizácie sme dostali cca 20€
@paja003 prosím ťa a boli poistené deti pred diagnózou alebo nemajú vážne diagnozy? Napr. dieťaťu s alergiami môžu zamietnuť poistiť ho? Alebo dieťa s laryngitidami?
@paja003 ooo super dakujem
Ahojte,žienky,ktore ste zamestnane ako ste to riesili ?mali ste ocr,alebo dovolenku?
@adrianna23 to neviem, my sme poisťovali pred diagnózami, musím zistiť, či sa tam nedajú doplniť všetky naše diagnózy, možno aj pri každej chorobe by niečo zaplatili. To už by sme boli milionári 😁😅
@paja003 😁 nemusíš, ďakujem aj tak
Dievčatá prosím ako dlho trvá hospitalizácia?
Chodíme do horného Smokovca na 21 dní.
Srobarov som si viac menej vydupala u imunoalergo nakoľko jej "liecba" za skoro 2roky nič nezmenila.
Takže prišlo mi mailom len ze mame schválenú hospitalizáciu ale nikde nič o dĺžke.
Zdravím vás mamicky, idem si k vam po info, ja so synom som bola naposledy pred 6 timi rokmi, chcem sa vas opytat co sa zmenilo za ten cas? Ubytovanie hlavne myslím a strava, vtedy to nebolo bohvie co. My sme boli na prizemi 4A a chceli by sme zase tam... Je to stale, ci to zrusili? Neviete? Dakujem za kazdu info. 🙂
@saskia_98 ahoj dostali ste druhý termín (bola si tam v decembri ako my ak si pamätáš potom ste sli domov)ako dlho si čakala na druhý termín keď prerábajú teraz diky
@15barbara1512 no bola som tam dnes, termin este nemame, zatial predbezny odhad niekedy august - september. Tá pani v prijmacej kancelarii tam mala 2 kopy ludi, co cakaju na terminy, este ich nemaju priradene a nas hodila do tej kopy. Hovorila ze ked nebude prerabka trvat 100 rokov, tak by sme mohli prist mozno trosku skor ale zarucit to nevie. Ohladom konecneho terminu mi bude este volat. Takze asi tak...
@henika81 teraz s prerabkou este len zacali.

Spýtam sa ešte raz lebo som odpoveď nedostala.
Kde, v akej poistovni dávate deťom poistenie na hospitalizáciu? Čítala som len o farbičke. Nechcem žiadne šetrenie, žiadny uraz. Čisto len hospitalizáciu. Ďakujem 😉🙏