Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adrianna23 ja som ani nežiadala apartman. To mi povedala na začiatku už a že keď chcem apartman, tak to až na oktober-november vidi. 🙃
@adrianna23 no my radsej vacsie sukromie, syn ma aspergera, pri spoločných zariadeniach, ako wc sprcha je problem s nim, a to sa bojim ako bude v jedalni, lebo tam bude vela deti a hluk... 😔 Ale bohuzial musime ist, lebo uz s nim nikde nevedia rady.
@saskia_98 och moje nervi to aby som si už podala teraz🤦🤦🤦🤦
Ahojte, koľko vás vyšiel celý pobyt? Matka plus dieťa schválené poisťovňou? Komplet strava, ubytovanie a všetko okolo. Pomohlo to vašim deťom? Ake procedúry sú tam pre deti?
@ddenisa123 ja som platila za 2 deti a mna tusim 130eur za 11 dni. ale od 5. dna som ja nemala stravu, kedze davaju velke porcie tak mi bohato stacilo po detoch jest.. procedury su podla toho, s cim tam idete.. ale nie su to kupele, tak necakaj moc.. je to liecebno-diagnosticky pobyt.. je tam doraz na to, aby sa chodilo von, do prirody.. mali sme inak tu najlacnejsiu izbu
@elizita a niečím to pomohlo? Odporúčajú malej tieto, ma astmu, časté infekcie, ale teda neviem ci by nebolo lepšie chodiť do Tatier skôr na dovolenku.
Baby, prosím vás, imunoalergologia a Srobarov ústav je v podstate to isté? Keď chodíme do Srobarovho tak je zbytočné ísť k imunoalergologovi? Dcéra je stále chorá, fakt stále, tak ci sa oplatí ísť aj na imuno alebo stačí srobar? 🤷🤷🤷
@mata391 oni sa aj tak opýtajú či nechcete chodiť k nim na imunológiu ak nemáte ..takže budete chodiť aj tam aj tam
@ddenisa123 podla mna urcite pomoze,moja ma tiež astmu a popri tom jej tam zistili reflux,časty kasel ,stikavka,odkasliavanie, moze byt napriklad od refluxu,mojim detom upravili stravu,nasadili liecbu a maly mi prestal kazde rano kaslať,.....takze urcite na zdiagnostikovanie a nastavenie spravnej liecby je Šrobar veľmi dobrý......všetko vam tam skontrolujú.....
@ddenisa123 ja som tam nechala šla hlavne kvôli diagnostike.. takže bolo fajn že jej tam porobili všetky možné testy a vyšetrenia a nemusela som behať a objednávať ju kade tade.. akurát si dajte pozor na leto,my sme vystihli akurát,že ORL málo dovolenku a to nám veľmi chýbalo že ju nevysetrili.. ale chcela som vyšetrenie vyslovene tam,takže sme sa potom objednali už len na vyšetrenie v septembri..
@sonah no moja už má za sebou pH metriu, reflux jej nepotvrdili, chodí na imunoalergologiu aj na orl, gastro, kožné, takze v podstate tieto vyšetrenia ma už za sebou.
Ahojte chcem sa spýtať či náhodou neviete do koľkých dní posielajú vyrozumenie. 27.1.sme posielali papiere do ústavu a ešte nám nepriala žiadna odpoveď .Koľko trvalo u vas kým vám dali vedieť či vás berú alebo nie a kedy ste dostali termín ? Čaká sa mesiac alebo viac ?
@mona306 ja som posielala začiatkom januara, poistovna nam to uz schvalila. Volala som do Srobarovho ustavu a pani povedala, ze nam bude volat az v marci a termin pobytu bude az maj/jun, mozno skor.
@motylik0112 kedy si tam volala ? Ja som tam bola koncom januara a to mi hovorila uplne termíny.. Ale ze bude volať.
@saskia_98 hned ako mi prislo info z poistovne, nepamatam si presne nejak v polke januara
@motylik0112 a aká ste poisťovňa ?
@mona306 dovera a tebe co povedali?
@motylik0112 ešte mi neprišlo vyjadrenie .Papiere sú poslané tak čakám či to schváli poisťovňa .Niekde som čítala že na to majú 10 dní tak ešte pár dní musím vydržať

@henika81 však nemusíte mať apartmány. My sme si parádne vystačili s C-čkovymi izbami 😉