Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Prosim Vas dieta plati 15EUR za celodennu stravu?A doprovod si vie zakupit iba obedy?dakujem za odpoved🙂
@beika333 nie dieťa nad 3r platí 3€alebo tak nejak sa mi zdá vy 10za stravu
@15barbara1512 už sa platí za stravu 15 eur
@beika333 ty máš stravu celodennú za 15 eur , ty ako sprievod platis za dieťa nad 3 roky 3 eura na deň + 1,50 eur na deň je príplatok za pobyt...plis teda cena za izbu kt.si vyberieš
@raduska12 to fakt🤣🤣 sme vystihli ešte v decembri za10🤣🤣
@15barbara1512 anoooo
😲 to čo sú za ceny? Veď to už ako v hoteloch pomaly. A pritom od poisťovne dostanú tisíce za hospitalizáciu dieťaťa 🤦
@paja003 tiež kukám ako to šlo hore a to som ešte odhlásila svoje obedy keď som tam bola
@raduska12 och to aby sme tento rok vykradli banku ak tam chceme ísť🤣
Akože 15 eur strava na deň? To je moc..nech sa nečudujú že im ľudia stravu odhlasujú..chápem že všetko šlo hore, ale 15 eur?
Preboha, 15 eur za stravu na deň, to už je choré. Fakt. 10 bolo tak v rámci možností, ale ak si to rozratam, a teda napr raňajky za 5 eur tam isto nestoja
Však to skrachujem, dcérka má už nad 3 roky, čiže sa na ňu vzťahujú tie príplatky, strava 15 eur a ja ešte musím mať vlastné WC kvôli zdravotným problémom po vybratí žlčníka, skvelé fakt 🙈😭
@adrianna23 ja som sa odhlásila lebo som bola dvoma detmi a teda tam mi odmietali hocičo jesť
@mata391 ved to. Človek si vie rozrátať..škoda no
Vela fakt ta strava.Prosim Vas a este otazka.Vzdy sa nastupuje v nedelu?
@15barbara1512 ja som tam s tromi deťmi, tiež mam odhlasenu stravu.
@beika333 nie, nastupuje sa rôzne, my mame nástup v máji v stredu.
Je potrebne si ale uvedomit,ze tak ako stupli naklady vam,stupli aj im...potraviny a aj energie sli hore...a ta strava sa tiez sama nepripravi, pripravuju vam ju kucharky....a ak sa nic nezmenilo davaju desiatu a aj olovrant. Toho jedla tam je vzdy tolko,ze my nesieme domov jogurty,syry balene ci ovocie domov.... je to uz samozrejme na uvazeni ci sa budete same stravovat alebo si vyberiete lacnejsiu izbu ale nemozete cakat,ze tie ceny budu cele roky rovnake ked vsetko stupa...
@15barbara1512 a dajú sa odhlásiť obedy? Keď sme boli pred tromi rokmi, tak buď celá strava alebo nič
@jaja26 jasné dajú ja som mala len dva dni ale potom som odhlásila lebo som mala toľko jedla v chladničke čo moc nechceli jest
Akože riešite tu 15 €za celodennú stravu keď idete do reštaurácie menu pod 8 €nekupite a to je len obed dávajú dosť na porciu kľudne jednu odhlaste a cenovo je Šrobárov super neviem či ste čítali koľko stojí Lučivná
@monikka22 tak Šrobarov a Lučivná je sto a jedno všakže. To je akoby nemocnica a kúpele. My chodíme pravidelne do kupelov a raňajky mame vo forme švédskych stolov. Takisto k obedom a na večeru je výber z viacerých zeleninovych šalátov. Toľko k tomu😉
@monikka22 no len niekto si nemôže dovoliť ani reštauráciu, ideš tam skrz zdravotny stav dieťaťa... ja som to nikdy neriešila že platim 10e, ani som sa neodhlasovala zo stravy- teda raz ano lebo som bola s 2r synom a ten toho vela nezjedol ani teraz nezje a najedli by sme sa dvaja z tej porcie ale ja mam celiakiu tak musim mat zvlášť stravu, ale viem že niektoré mamičky musia obracať každe euro..
Ahojte je tu niekto kto podaval ziadost koncom februara a uz vam volali?

@adrianna23 dakujem❤️