Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte nemate nahodou papier dieta pri refluxe zo Srobarovho ustavu? Dcere to pomohlo ja som ho vyhodila a teraz zhanam pre kamosku
Dakujem
Prosím Vás, zase ja... Je možné termín pobytu skrátiť z 9 na 6-7 dní? Boli sme pred 2r.a neviem čo všetko sa tam pomenilo v systéme.
Ak by niekto čakal za termínom júl-august- nič nie je voľné.
@paja003 ja som bola nedávno, boli aj mamičky ktoré si to skracovali z dôvodu, že dieťaťu nič nezistili a nebol problém , veľa mamičiek čaká aj na ORL vyšetrenie, ktoré sa mi zdá je len raz za 2 týždne a nemôžu si to skrátiť
@alenky myslite, diétu ? Stravu ?
@merculicek ano
@merculicek dakujeeeem krasne ;)
@alenky pozerala som na nete, tam je širší výber potravín a co som ostala prekvapená, na tomto ich papieri píšu ríbezle ako nevhodné -kyslé ovocie a na nete ako zasadite. Čiže odporúčam si vytlačiť papiere z netu. Je tam širší výber.
@adrianna23 Ja som tento zoznam uzivala pri dcere a jej refluxe, uz za par tyzdnov nemala kasel a to mala 5° refluxu. Teraz uz je zdrava ale zhanala som tento zoznam pre kamosku pretoze dcere pomohol vyliecit sa, ale ja som ho prisne dodrziavala
@alenky to je super. Len som chcela poukázať že veľa potravín som v tomto zozname nenasla. Hľadala som hlavne sezónne ovocie, zeleninu. Moje deti ale nemali kašeľ.
Ahojte Ako ste riesili nepritomnost v praci? Viem, ze tam vedia vypisat PN, OCR byt nemoze, lebo sa o deti stara ustav. Existuje nejaka moznost, ze si PN alebo OCR vybavim este doma? Chcela by som si tam pridat aspon vikend.
@smejulinka nám vypísala OCR detská lekárka na dobu pobytu
Tí čo ste boli na pobyte. Aj Vám sa zdalo, že to šlo organizačne aj prístupom k horšiemu?
ahojte, prosim vas. Dokedy najneskor mate skusenost, ze sa dalo prist na prijem v prvy den? Volala som tam sice a povedali mi, ze do 11ej, ale od nas nam trva cesta cisteho casu 3,5h autom a to nepocitam prestavky, pripadne nejake problemy na ceste v pondelok. Rozmyslam ist o den skor a niekde prespat, co myslite?
Ahojte prosím vás je možno z liečenia odísť skôr o dva tri dni ? Keď iim poviem že musím odísť niečo sa stalo ,povedať im to už pri príchode alebo radšej odísť na rýchlo
@zuzka_204 s doktorom
Žienky, prosím vas, v deň príchodu začíname stravu obedom? 🙂
@mata391 áno obedom,my sme dnes tak nastupili

@nikyy ale od poisťovne schválenie príde skôr. Či už to tak nechodí?