Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte nemate nahodou papier dieta pri refluxe zo Srobarovho ustavu? Dcere to pomohlo ja som ho vyhodila a teraz zhanam pre kamosku
Dakujem
Prosím Vás, zase ja... Je možné termín pobytu skrátiť z 9 na 6-7 dní? Boli sme pred 2r.a neviem čo všetko sa tam pomenilo v systéme.
Ak by niekto čakal za termínom júl-august- nič nie je voľné.
@paja003 ja som bola nedávno, boli aj mamičky ktoré si to skracovali z dôvodu, že dieťaťu nič nezistili a nebol problém , veľa mamičiek čaká aj na ORL vyšetrenie, ktoré sa mi zdá je len raz za 2 týždne a nemôžu si to skrátiť
@alenky pozerala som na nete, tam je širší výber potravín a co som ostala prekvapená, na tomto ich papieri píšu ríbezle ako nevhodné -kyslé ovocie a na nete ako zasadite. Čiže odporúčam si vytlačiť papiere z netu. Je tam širší výber.
@adrianna23 Ja som tento zoznam uzivala pri dcere a jej refluxe, uz za par tyzdnov nemala kasel a to mala 5° refluxu. Teraz uz je zdrava ale zhanala som tento zoznam pre kamosku pretoze dcere pomohol vyliecit sa, ale ja som ho prisne dodrziavala
@alenky to je super. Len som chcela poukázať že veľa potravín som v tomto zozname nenasla. Hľadala som hlavne sezónne ovocie, zeleninu. Moje deti ale nemali kašeľ.
Ahojte Ako ste riesili nepritomnost v praci? Viem, ze tam vedia vypisat PN, OCR byt nemoze, lebo sa o deti stara ustav. Existuje nejaka moznost, ze si PN alebo OCR vybavim este doma? Chcela by som si tam pridat aspon vikend.
Tí čo ste boli na pobyte. Aj Vám sa zdalo, že to šlo organizačne aj prístupom k horšiemu?
ahojte, prosim vas. Dokedy najneskor mate skusenost, ze sa dalo prist na prijem v prvy den? Volala som tam sice a povedali mi, ze do 11ej, ale od nas nam trva cesta cisteho casu 3,5h autom a to nepocitam prestavky, pripadne nejake problemy na ceste v pondelok. Rozmyslam ist o den skor a niekde prespat, co myslite?
Ahojte prosím vás je možno z liečenia odísť skôr o dva tri dni ? Keď iim poviem že musím odísť niečo sa stalo ,povedať im to už pri príchode alebo radšej odísť na rýchlo

@nikyy ale od poisťovne schválenie príde skôr. Či už to tak nechodí?