Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@sneehulienka vystavia ti v ústave na žiadosť PN-ku ako sprevádzanie blízkej osoby - ale nie OČR
Ahojte, boli ste niekto ubytovaný na C2? Ako to tam je prosím zariadené . Je pisane, že spoločne wc a kúpeľňa pre 2 izby, je to nejako prepojené k izbam alebo nejako zvlášť na chodbe ? Lebo mala s ani učí akurat od plienok a keby chodím niekedy preč v noci , že ako by mi maly zas reagoval sam v izbe . 😅 dakujem
@kvetinkakatuska My sme boli na chodbe kde boli sprcha a WC o dve izby ďalej. Tá druhá izba čo je na poschodí má pri dverách WC a sprchu dolu. Tak mu zober nočník 🙂
@jajka2412 a umývadlo bolo na izbe apson?
@kvetinkakatuska áno bolo .
Ďakujem . A nenastupuje niekto 18.6 ?
A kedy vlastne bidem vediet na ako dlho tam ideme? To urcuju oni alebo si to urcujem ja?
@kvetinkakatuska my ideme 16.6
@taniat87 super, tak sa možno stretneme ja idem asi na c2, s tými mojimi dvomi nezbednikmi
@kvetinkakatuska my ideme na 2.A tiež mam 2.🤭
Ahojte. Ako dlho trva schvalenie priblizne?
Ahojte ženy. Prosím vás je súčaťou vyšetrení aj alergologické vyšetrenie? Syn máva opakované zápaly priedušiek.. Má 10. K alergológovi sa dostanem tak o rok, nikde nás nechcú zaradiť. Ak sem prídeme, vyšetria mu ako možnú príčinu aj toto? ešte má pediater aj podozrenie na nábeh na astmu. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte v Srobarovom ustave ste boli formou OCR?
Dobrý deň neviete prosím niektorá aktuálne čakacie doby na hospitalizáciu ? Yďakujem za pomoc
@alantroj oo tak to by bolo super. my este len ideme podat navrh, dneska nam to dr mavrhla a ani som nedufala ze by leto mohlo byt volne
@edit2612 ahoj. tak mi vcera volali (naozaj do tyzdna) a ponukli terminy. volne terminy zalezia od typu izby a on preferovaneho obdobia ktore si si zadala v ziadosti. ale este jul august bol volny. vychadza mi to 11 dni
@edit2612 ahoj. tak mi vcera volali (naozaj do tyzdna) a ponukli terminy. volne terminy zalezia od typu izby a on preferovaneho obdobia ktore si si zadala v ziadosti. ale este jul august bol volny. vychadza mi to 11 dni
@alantroj tak super ja by som chcela tie Ackove izby, tam sme boli pred dvoma rokmi a pacilo sa mi tam, tak snad sa nam postasti este august aby syn nemusel skolu vynechavat. Ďakujem vem pekne a uzite si pobyt v ramci moznosti 🙂
Do kolko dni vam volali? My uz tam mame poslanu ziadost od 20.5.
Takze mne volali teraz 2,5 tyzdna po ziadosti a lacne izby uz az september
Dobrý deň ,dnes sme nastúpili na pobyt ,mám otazocku,neviem ci som to správne pochopila.Sesterska vizita je každý deň a na 17:00 máme byt pred sesternou?dakujem
Dobrý deň ,dnes sme nastúpili na pobyt ,mám otazocku,neviem ci som to správne pochopila.Sesterska vizita je každý deň a na 17:00 máme byt pred sesternou?dakujem
@veverkaveri ano a povedia vam co vas caka na druhy den
Ešte by som mala otázku,cez víkend,keďže sa tu nedeje dokopy nič,môžem odísť aj na celý deň?do akej vzdialenosti sa môžem vzdialiť od ústavu?