icon

Ssprestige.eu

daniela106
27. máj 2020

Ahojte dievcata, mozem sa opytat objednavala si niektora saty z tejto stranky? Tato stranka nie je zabezpecena, maju tam krasne saty, komunikacia s nimi je tiez taka kostrbata, odpovedaju na 3 den. Saty stoja vyse 160€ tak sa nechcem oklamat, dakujem

Strana
z2
blondina008
17. okt 2023

@blondina008
Ahojte,
Mam veľmi zle skúsenosti z Lexie.eu, baby neobjednavajte si odtiaľ šaty, pani komunikuje len cez mail, mob. Číslo radšej nezverejnila, odstúpila som od zmluvy, z posty si nechce prevziať vrátenu zásielku, riešim to všetko cez mail. Ledva odpisuje, nespolupracuje.
Lexie.eu Nikdy!!

blondina008
17. okt 2023

Luxie.eu šaty si baby radšej neobjednavajte, vrátený tovar, kde som splnila a odstúpila od zmluvy do 14dni, pani si z posty nie je schopná prevziať tovar. Šaty ma drahé.

fufi23
12. nov 2023

@blondina008 ešte stále vám nevrátila peniaze ? Chcela som si akurát stade objednať saty.

blondina008
13. nov 2023

Dobrý deň,.

Po vyhrážani sa jej, ze ju dám do TV a mam svojho právnika.. Tak po 3 týždňoch co jej denne niekoľko e mailov vypisovala tak napokon vrátila mi peniaze za všetky šaty.

sisa1820
25. mar 2024

@jjanka_ tiež mám ten istý problém, vrátila som im šaty a vôbec mi nevrátili peniaze,zatiaľ čakám 4týždeň aj im pišem emaily a žiadna reakcia naspäť. Sú stále neseriózny.

sisa1820
25. mar 2024

@blondina008 dobre vedieť ako na nich. Aj ja im napíšem taký email.

4zlatulinko2
16. máj 2024

Ahojte dievcata
ako ste to nakniec poriesili?
mne sa taktiez neozyvaju a ziadam o vratenie financii za tovar ktory som im odoslala spät

sisa1820
16. máj 2024

@4zlatulinko2 no mne nakoniec vrátili bez problémov peniaze len som dlhšie čakala lebo sa im aj poplietli balíky ,mali toho voac aspoň tak tvrdili.

alisaela
17. máj 2024

@4zlatulinko2 atakovať stále písať maily, stať si za svojím. Mne písali,ze sa mení majiteľ alebo čosi také, je to blbosť. Aj keby, tak ich to neoprávňuje nevrátiť peniaze, ak bol tovar správne vrátený. Stále napíš iban, kde majú vrátiť peniaze v zákonnej lehote. Ja som hrozila inšpekciou, iná tv, nakoniec ak sa nevzdáš, tak to pošlú, lebo dostali by pokutu ak by to riešila obchodná inšpekcia.

Strana
z2