icon

Stala som sa mamou mačacích sirotiek

princeznasevera
27. máj 2020

Dievcence nasla som pri kontajneri vyhodene 4 maciatka. Moja otazka je co im mam davat jest?

Stala som sa mamou mačacích sirotiek
Strana
z4
erikab9
27. máj 2020

@princeznasevera vyzerajú už mamou odchovane granulky, konzervy

maca1984
27. máj 2020

Tazko povedat ako su stare,ale macacie mliecko-kupis v chovatelskych potrebach.Nedavaj kravske.Rozmocene granulky rozmocis vo vode alebo v tom mlieku,kusky kur.maska-premrazeneho,suroveho,macacie kapsicky-konzervu

0silvia0
27. máj 2020

@princeznasevera to nie su tie macence z toho domova dochodcov?

0silvia0
27. máj 2020

@princeznasevera prosim ta zrazu si macky nasla pri kontajneri? Ved si ich sama chcela odobrat od macky, takze si to urobila. Len nechapem, k comu su dobre tie tvoje rozpravocky, si takto v poriadku?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mozem-vziat-male-maciatka-od-maminy/

mondolina
27. máj 2020

@0silvia0
Ona nie je v poriadku.

0silvia0
27. máj 2020

@mondolina vyzera to fakt divne, ktovie co s tymi macencami zamysla🤦‍♀️

mondolina
27. máj 2020

@0silvia0
Ona je celá divná.

mondolina
27. máj 2020

@princeznasevera
Granule, konzervy.
Čo s nimi mieniš robiť? A to takto pekne na teba čakali pri kontajnery? Uličné mačky sa nedajú chytiť, sú totiž plaché.
A tebe sa podarili hneď štyri naraz👍

fotoarch
27. máj 2020

@princeznasevera Bezlaktozove mlieko hocijaký hypermarket. Konzerva stojí 1,50 .. Veterinár ich odvetví za 5 eur všetky. Ku krabici misku s pieskom na hygienické návyky. Čerstvú vodu na pitie. A hľadať domov na Bazoši kto sa ich ujme. majú cca 6 týždňov podľa foto. O dva týždne budú hyperaktivni lovci. 😉

princeznasevera
autor
27. máj 2020

@fotoarch uz mi ich veterinar odcervil len nechcu mlieko pit zo striekacky maju vraj 4 tyzdne

mondolina
27. máj 2020

@princeznasevera
4 tyzdňová mačka vyzerá inak.

princeznasevera
autor
27. máj 2020

@mondolina pocedal ze priblizne maju tolko

0silvia0
27. máj 2020

@princeznasevera a co zamyslas s tymi maciatkami, ktore vobec nie su sirotami, ty nasa macacia matka? Ako si ich vlastne odobrala od mamy macky?

princeznasevera
autor
28. máj 2020

@0silvia0 no uvarim a zjem na blbu otazku blba odpoved. Co si myslis asi? Odchovam ich a pojdu na adopciu 2 si my nechame.

0silvia0
28. máj 2020

@princeznasevera ja blbe otazky nemam, len ty tu pises v kazdej diskusii inu story a robis tu z ludi blbov... Si myslis, ze takato osoba so specifickymi vyfabulovanymi sprostostami nie je lahko zapamatatelna? Dam ti jednu radu, pis realne veci a nezapleties sa do svojich lzi... Hras sa na samaritanku a pritom si odobrala vedome macence macacej matke, tam ti city a empatia nesiaha? 🤦‍♀️

princeznasevera
autor
28. máj 2020

@0silvia0 jasne tak som ich radsej mala nechat vrchnosti utratit?

0silvia0
28. máj 2020

@princeznasevera stačilo by neklamať a nevymýšľať si, že si ich našla pri kontajneri. Lebo pri kontajneri si ich nenašla, prečítaj si svoju predchádzajúcu tému o mačencoch, aby si bola v obraze. Lebo evidentne si nepamätáš, čo kde píšeš..

mondolina
28. máj 2020

@princeznasevera
Ešte by ma zaujímalo, prečo ich akože kŕmiš striekačkou? Hentaké mačky už dávno jedia samé. A keď si bola akože u veterinára, tak si sa nepytala čo im máš dávať žrať?
Zúfalá snaha o pozornosť.

veronikaszabova
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
28. máj 2020

@princeznasevera napíš o čo ide tvojej hlave. O uznanie? O ocenenie? Potrebuješ sa zviditeľniť, byť potľapkaná po pleci? Potrebuješ byť ohodnotená, aký si zvieraťomil? Čo ti dáva vypisovať nezmyselné diskusie, kde si vymýšľaš, klameš, prekrúcaš fakty? Poďme sa baviť narovinu, prečo pcháš mačiatkam mlieko striekačkou, keď také mača už papá samé? Prečo tvrdíš, že si ich našla pri kontajneri, keď si písala, že ich mama mačka žije niekde pri domove dôchodcov, je hrozne zúrivá, ale dôchodci sú na túto zúrivú mačku veľmi naviazaní, čiže mačky si musela odtiaľ zobrať ty. Dokážeš písať priamo a odpovedať na otázky?

0silvia0
28. máj 2020

@veronikaszabova už som sem link na túto diskusiu pridávala včera. Dotyčná osoba neodpovedá, vymýšľa si, ľutujem tie bezbranné tvory...

princeznasevera
autor
28. máj 2020

Veterinar povedal ze maju 4 tyzdne tuhu stravu mi nejedia! Su este primale musim ich dokrmovat sunarom. Nepotrebujem uznanie kebyze ich necham aby ich zabili zas by tu boli komentare aka som svina vy ste trafene ze ozaj

veronikaszabova
28. máj 2020

@princeznasevera my sme trafene? 🤣🤣🤣 a kto si vymysla???

maca1984
28. máj 2020

a k comu je dobre si vymyslat? vsak si mala rovno napisat ze si ich od matky vzala a nie tu pisat,ze si ich nasla pri kontajneri.

lenadka
28. máj 2020

@princeznasevera keď dáš mlieko do misky trochu im tam namoč papulku oni si ju obliznu a majú to sko reflex, samé začnú piť mlieko z misky. Keď im kúpiš pate alebo kapsičky pre mačiatka budú to určite papať. My sme nikdy nekúpili mačacie mlieko a nikdy nič mačiatkam nebolo, aj veterinár povedal že je to ok a poradil dávať do vlažného mlieka za 1 čl medu. Odchovali sme už aspoň stovku mačiatok. Aj úplne malinké týždňové striekačkou keď im mamina zmizla.

0silvia0
28. máj 2020

@princeznasevera a zas nenapíšeš pravdu, ešte raz a pomaly: Prečo si si vymyslela, že si ich našla pri kontajneri? Môžeš odpovedať na túto jednoduchú otázku prosím? Len na túto jednu jedinú...

mondolina
28. máj 2020

@princeznasevera
Zas klameš

mondolina
28. máj 2020

@princeznasevera
Čo jedli od toho dátumu čo si ich u*ebala z domova?
Ešte raz a naposledy napíšem, že tie mačky na fotke už musia jesť normálne.

princeznasevera
autor
28. máj 2020

@mondolina si veterinar?

Strana
z4