Stále mi je zima - čo robiť ?
Ahojte. Výsledky krvi mám viac než v norme takže žiadny nedostatok železa ani nič podobné. No ¾ roka mi je stále zima 🤦 keď pocvicim do 10 min zasa vychladnem. Nosím 2 ponožky tenké aj hrubé pijem čaje ktoré prehrievaju a nič. Nos ruky a nohy stále studené. Nejaké rady prosím 😢
Toto som aj ja mala, mne velmi pomohlo, ked som zacala chodit behat a aj sa pomaly otuzovat, uplne sa to zmenilo. Teraz mi byva skor teplo 🙂
Ahoj, to iste ja, uz roky ... nepomaha nič :D ja som sa s tym zmierila proste, ze furt budem nosit o jednu vrstvu viac ako zvyšok populacie... športujem, podvahu nemam, jem celkom zdravo akurát mam nizky tlak, čo tomu ževraj nepomaha ale na to lieky niesu...
A ja mam opacny problem, stale mi je teplo, ovela skor sa spotim a ked sa potim tak zo mna tecie ako keby som sa obleceny sprchoval, a ked je zimsie obliekam sa tensie ako ostatni lebo proste mi neni zima. Co to moze byt a je na to nieco? Vysetrenia obehane, lekari nic nezistili. Tak mozno vy nate nejake skusenosti.
@sunny8 Asi si zena. Dumáme nad tým s manżelom už zopár rokov, či to tak "príroda " naschval chcela. U nás je riesením, pritúliť sa k manželovi pod paplón. Blbé je to v lete, ked on sa chce pri mne schladiť.
Taký týpek jak @koronavirus by aspon vyriesil tvoj problem. 🙂
@koronavirus akoby som čítala o sebe. Aj v zime nosím niekedy tričko s krátkym rukávom (teda, v interiéri) a ľudia sa na mňa dívajú, že nie som v poriadku :D
V robote klima pustena ze niekto je v mikine a ja v tricku este aj spoteny... Proste telo hreje. Prilis hreje. Ten organ co ma na starosti termoregulaciu by bolo treba regulovat.
V zime mame vyhodu ze sa nemusime tak naobliekat ale pride leto a to bude pruser! Lebo opacny problem sa da riesit lebo pri zime sa da obliect ci zakurit si ale proti teplu sa neda robit nic...
@sunny8 ako to s vami dopadlo, prosim vas? Velmi ma to zaujima, ci sa z toho vyklul nejaky zdravotny problem. Ja som na tom totiz podobne posledne 2 zimy, stale mi je zima, ruky a nos ako z ladu, v byte pritom 22 stupnov 😕 Dakujem pekne

stitna zlaza moze byt nemusi, tiez podvyziva moze byt...idealne asi sauna na lepsiu cirkulaciu, otuzovanie atd. 🙂