icon

Stále si namýšľam

anna883
19. apr 2020

Ahojte, možno to sem nepatri, ale potrebujem sa aspoň niekomu vyrozprávať. Moje psychické problémy mi začali minulý rok v aprili- úzkosti, Panické ataky a pod. Chodila som ku psychologické, no nejak to nepomáhalo tak som sa snažila sama sa nejako z toho dostať, aj keď to bolo ťažké. Nejak som to zvládala, až v decembri som mala hrozne stavy, tak som si zašla ku psychiatrické, ktorá mi hneď dala lieky na spanie a antidepresíva, ktoré som nakoniec ani nebrala, bála som sa, že by to bolo horšie. No teraz po tých 4 mesiacoch od decembra mi je ešte horšie, keď som chodila do školy, tak som na to nejak nemyslela. Dá ako teraz asi každý a len rozmýšľam nad hlupostami. Namyslam si rôzne choroby stále mi je zle. Namyslam si že niekto je za mnou, že budem mať takú a takú chorobu. Pritom som mladá, rozumná baba. No neviem ako sa tých myšlienok zbaviť. Ráno vstávam skoro dávam si studenú sprchu jem normálne, celý deň sa snažím nejako zabaviť, no proste myšlienkam neviem zabrániť. A najhorsie je to v noci, keď idem spať a všetko to na mňa dolieha. Je tu niekto kto má alebo mal niečo podobné? Ako sa toho zbaviť? Ďakujem. Negatívne reči si nechajte prosím pre seba, tých už mám dosť.
Je tu niekto, kto má niečo podobné, alebo niekto kto sa tohto namyslania zbavil :( ďakuje.

Strana
z2
lenka_karnizova
28. aug 2023

Ahoj, známy mal niečo podobne a ci už to bude znieť hlupo alebo nie tak žiaden lekár psychológ atd mu nepomohol obrátil sa na čínsku medicínu kde mu zistili že sa mu nevyplavuje hormón šťastia dopamin predpísala mu nato určité veci a dalo sa to do normálu

Strana
z2