icon

Stalo sa Vám to niekomu? Pozitívny tehotenský test, ale na sone nič nevidno

ivanka1997
10. aug 2019

Ahojte potrebujem vašu radu nakoľko som Dva roky brala HaK a po vysadeni menstrucia chodila ako chcela tak som bola pred 10 dňami na injekciu na vyvolanie menštruácie a teraz nastala taká vec že menzes nikde mám ako keby take jemne sťahovanie maternice a test vyšiel pozitívne lenže lekárka mi vravela na základe. Ultrazvuku že tehotná niesom myslite že to vtedy nemusela vidieť?

dadanu5
10. aug 2019

Počkaj dva tyzdne a chod znovu na sono prve dni ozaj nemusi byt vidno nic...skus este nejaky doma ci test a neskor na kontrolu 😉

00kvetinka00
10. aug 2019

Hak som brala 6 rokov .... 21 dni tabletky tyzden pauza na mrchu ..... po mrche som dalsie tabletky nebrala ..... ani som nestihla mat dalsiu mrchu a uz som mala // ciarky 🤣

limetka69
10. aug 2019

ak sa bojis co mohla injekcia sposobit, tak nic, vraj to posilni plod, aspon mne to gynekolog povedal 🙂

eriksonka1234
10. aug 2019

@ivanka1997 som podobný prípad, pri prvom tiež som dostala vyvolavacku, tiež ma uisťoval Dr. ze nemôžem byť tehotná, a už som 5 dní bola (viem to presne).

coolbaba
10. aug 2019

E

veronikaszabova
10. aug 2019

@ivanka1997 ak si bola na sone v rannom tehotenstve, este nemusel nic vidiet.
Gratulujem a prajem ti, aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂

ivca88
10. aug 2019

Tehotna si.
Vyvolavacka ti nevytvori HCG.
A babatku to neublizi.
Oddychuj.
Gratulujem k tehotenstvu 😉

mnauu1
11. aug 2019

Mne tiez chodila menstruacia hocijako. Tabletky som brala 5 rokov. Potom 2 mesiace bez a testy negativne, dala som si aj vysetrit krv - tiez negativne na hcg. Pichla mi vyvolavacku. O 2 tyzdne menstruacia stale nikde, tak som si zo srandy spravila test a konecne pozitivny. Teraz som uz v siedmom mesiaci. 🙂