icon

Starý psík - pach v dome

nikola81
6. jún 2023

Ahojte. Viete mi prosim poradit ako neutralizovat pach ktory mame doma zo psika? Ma 16 rokov, je uz starucka, ma svoj specificky pach, spava v obyvacke vo svojom pelechu. Pravidelne chodi do salona na strihanie, kupanie, celkovu hygienu. Aj ja ju okupem, mam aj sampon specialne od zverolekara na neutralizaciu pachu ale pomoze to vsetko na 2 dni. Ked pridem do domu z vonka je to smrad ako spotene stare ponozky. Skusala som aroma lampu, aj sviecky ale nepomaha to. Ked vetram a vonku prsi je to este horsie. Co je este ucinne. Chapem ze ona za to nemoze a respektujem to, len chcem aby sme my nemali neprijemny pocit ked ku nam niekto pride. Dakujem

Strana
z2
lujza123
6. jún 2023

Olej kupujem od levander lin lebo ju poznám, ma vlastne levandulove polia, pestuje bio a esencial neriedi ničím, proste poctivý produkt ako ma byt https://www.facebook.com/levanderlin

Psa mame vnútri cez zimu, nieje starý ale je veľký takže bez čistenia by ho bolo cítiť. Používala som vodu s olejom aj na staruckeho seniora (17 rokov sa dožil), tomu som aj často pelech menila

andreja13
6. jún 2023

Ono tie vonne oleje mozu pomoct, ale musia byt asi velmi silne, aby prebili ten zapach si myslim.

refly
6. jún 2023

@mamina7070 to, ci je to vobec vhodne pre ludi riesit nebudem, ale pre zvierata to vhodne nie je. Macku alebo psa mozete lahko otravit aj cokoladou, avokadom alebo cibulou a cesnakom. Nie kazdy moze jest vsetko.

mamina7070
6. jún 2023

@refly vas nazor uz ma neoslovujte pls

refly
6. jún 2023

Tak bez oslovenia... Nie je to nazor, ale objektivny fakt. Nie je tazke si vygooglit, ci je to bezpecne alebo nie. Je to po anglicky, ale verim, ze vacsina sa stym popasuje, ale pre istotu... Citrusove a vela inych olejov je pre zvierata vyslovene toxicka.
Rypem sa v tom, lebo nieze je to chybna rada, je to potencialne nebezpecne.

palomka
6. jún 2023

@nikola81 treba prať pelech a deky častejšie.

Strana
z2