Šťastné maminy - úspešné tehuľky s endometriózou
Tak kocky a sme tu, huraaaaaaaaaa.........uz len aby sme boli stale zdrave a stastne aj s nasimi deturencami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ahojte 🙂
monika no nic moc ta mrcha 🙂 ale neboj ved mi ju za nejaky cas posleme (ja o nejaky dlhsi cas 🙂) na aspon devat masiacov do haja 😵 Inak kocky ja tak rozmyslam ze keby sa raz nahodou pritrafi to druhe a budeme mat tie porblemy co sme mali pri prvom (niektore) ze ako sa budeme este pritom aj o deti starat 😎 Ale dalsie tehu bude ok a basta 😠
inak ja mam prave hodne bolestivu ovulku ale vraj to po cisarskom je normalne ze sa bolesti ci uz pri mrche alebo ovulke zhorsia
livi - kuk email 😉
lenand elli 😵
Olik je riadny papkac zachutili mu bananiky prave spratal do seba dva 😅
ale zubky stale nic, len slintame a prave "startujeme" 😀
čavte babulky dnes mame poradnu ale až o 13.00 tak potom napišem ako sa nam darí svieti slniečko len keby už bolo aj teplejšie a nie taka zima
ahojte my mame pokrok uz sami sedkame aj ked este nie dlho a vieme ukazat "kde je tik tak" - najskor som myslela ze to nahoda ale uz asi tyzden ked sa spytame zakazdym pekne sa otoci nech sme hocikde v miestnosti 😎
a dnes konecne spapal mnou navareny obed a dokonca hned 280g no mama pozor vyje ti celu kuchynu 😀
lenand no hod miery aky ste vy velky chlapi 😵
čavte včera som už nestihla tak 10,260kg a 76cm už tak nepriberame ale ani neposedi na mieste vkuse je v pohybe ale uplne stači
pink no vidíš akí je šikovní a aj papkanie mu zachutí ja som vedela dat trošku masielka ked mu nechutilo a hned spapkal alebo ked sa mi ostalo mliečko tak som to zriedilo s ním ale filipkovi chutí zatial všetko
no lenand vy ste veeeeeelkiiiii 😵 😵
ano riedim mu papu mlieckom ale ked aj spapa - dnes na obed spapal dva babany s mliecom zarobila som mu taku kasicku so 120 ml mliecka no ale aj tak po pol hodine rucal ako divy a musela som zarobit dalsie mlieko toho vypil plnu flasu 220 😨 tusim sa nam nepodari nahradit aspon to jedno mliecko prikrmom ☹ ale ked mu dam okolo jednej len flasu mlieka tak dalsie papanie bude pytat az o 16... 😒 skusala som oklamat cajikom ale neda sa 😝
pink to chce čas zo začiatku to aj u nas tak bolo že sa najedol a aj tak chcel ešte mlieko a teraz už len pred spaním pijeme a v noci to vstava ešte dvakrat niekedy sa stane že aj 3krat a to už by mal prespat celu noc bez mlieka 🙂
dakujem lenand aspon takze vidim ze sme normalny 😀 my aspon zatial spime celu noc 🙂 aj ked raz za cas sa stane ze sa nad ranom zobudime.
dnes poobede prvy krat spapal aj jablcko a piskotkami no ale opat nestacilo 😀 zatial co ho najviac zasytilo bolo zemiakove pyre ale tak nebudem mu ho davat kazdy den predsa 😎 no a uz chcem zacat aj masko davat. mozno chaosim ale my sme nedostali u dokiho ziadne instrukcie, 😎 iba ze ked prideme najblizsie aby sm eza den mali dve zeleninove alebo ovocne davky a 3 davky mlieka 🙂
pink ja som davala malemu doobeda stale ovocie alebo predsnidavku ovocnu a poobede zeleninku a to bol zemjačik stale s niečim z brokolicou ,karfiol ,mrkvička ,cikina , špenat , mesko ale stale bol zaklad zemjak a rozmixovala som to na piré a ešte aj teraz to ešte papkame i ked už davame aj zeleninove polievky a kuraciu a to tie čo jeme my všetci len menej solim ale večer stale zemjačik zo zelenkou velmi nechce kašičky
lenand dakujem za tipy akurat som robila dnes taky kvazy jedalnicek ze co by som skusala k tomu zemiaciku pridavat 🙂 karfiol ma veru nenapado ani spenat ale cikina neviem co je 😅
dobru noc kocky
to som zle napisala cuketa alebo baklažan 🙂
potom možeš pridat aj ryby ja som davala kuracie a hovedzie mesko a špenat som si kupila v tesku take kocky a stale mu tam jednu hodím 🙂
mirip blahoželame k 5 mesiačikom chlapci posielajú pusinky 😵
ahojte maminky a detičky 😵
my nejak nestíhame chodiť na net, som rada, keď stíham variť a trošku upratať pri Tominkovi, ale Tomi je najdôležitejší, všetko ostatné počká 😎 v stredu mal už 1 mesiac, strašne to uteká, ani sa mi veriť nechce. pekne priberá, chutí mu papať, akurát máme potvrdený reflux I. stupňa, ale nevadí, nejako to zvládneme hádam.
čítam, že rozoberáte príkrmy, tak sa teším, až budeme prikrmovať my 😉 ahojte a peknú sobotu všetkým
ešte som zabudla, skúšali sme kvapky sab simplex a dnes sme zasa skúsili baby calm, bruško ho trošku otravovalo, ale vyzerá to, že zaberajú oboje kvapky, aj keď mu ich nedávam často ani pravidelne. len v nutnom prípade. tak ďakujem všetkým za rady. a začala som piť fenyklový čajík, tak hádam pomôžem jeho brušku aj takto 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Lenand 🙂🙂🙂ako sa ma Filipko a nas menovec?😉
Livia 😵 som rada ze uz Tomika viac poslucha brusko. A gratulujeme k mesiaciku 😵
My sme boli dnes prvy krat plavat, velmi sa nam pacilo, hlavne Olikovi, taka mala zubrienka to je 😵
A dnes sa sam posadil som len cumela B-) a do kocika ho nie a nie ulozit,sedkanie sa mu zapacilo 🙂zlatunky je
Dobru noc kocky a babuliatka 🙂
čavko filipko sa ma dobre už spinka dnes bol celí den u babky ja som sa bola strihat potom som prišla za ním a potom som išla pre oliverka do školky a išiel sa aj on strihat inač už sa jeduje že je tak dlho zima on už ma nové botasky a nenavidí čižmy a tu len sneží a sneží hrozné ale hlavne že su obaja zdraví
naš filipko sa dnes tiež v kočiary jedoval lebo snežilo tak som ho šupla dnu a stiahla mu budu aby na neho nasnežilo a on nemal víhlad on je spokojní ked všetko vidí vtedy kludne sedí 😀
ahojte ja len na skok lebo idem o chvílu kúpať ale potom i vás prečítam takže sono nožičiek dnes Ia+_ obe nožičky nemusíme na kontrolu už , ortoped vártili sme perinku nemusíme baliť, najvačšiu radosť má malá lebo ked sme kakali tak vždy musela vychytiť príležitosdť na tlačenie ked bola rozbalená z perinky a teraz si kolcuje celý deň, ja sono prsníko ok, výsledky z preventívky sú ok dnes 13DC tak hor sa do boja.....alebo do snaženia, včera som cvakla malú konečne pásla po dlhej dobe baránky a tiež sa neja rozbláznila a 2x sa jej podarilo prevaliť z chrbta na brucho tak zatial letím chystať mlieko a potom na kúpanie
ahoj babulky tak vonku super počasie ide sa von sa teším 🙂
a dnes mame 11 mesiacou ani sa my nechce verit ved už len mesiačik a mame rok 🙂
ahojte
lenand blahozelame 😵 😵 😵 my sme mali vcera 7m tiež mam pocit že to strasne uletelo ☹
ach jo novy konik, ako keby som mala cas sa zoznamovat s novymi vecami 😎 vonku je ale konecne nadherne, chodime stale von 😵
ahojte maminy 😵
blahoželáme oslávencom 🙂
my tiež rastieme, priberáme, máme 3,80 kg a 54 cm po poslednej poradni. stále kojím, Tomi papá ako divý, niekedy až príliš pahltne, potom trošku zvracká, ale to je tým refluxom, čo má.
u nás je teplúčko, aj slniečko vykukuje, vyzerá to na prechádzku 😎
pekný dník všetkým 🙂
a všetko naj naj malým drobcom k výmesačiu 😵 😵 😵
lenand, teda ten cas leti...vsak sa mi zda, ze to bolo nedavno co sme cakali od teba na spravicku z porodnice a filipko uz bude
mat rocik. no rastu nam tie nase deturence 😉 ze pinky. som rada, ze olimu sa tak super dari. tiez sa chystame chodit plavat.
pre zmenu vsak berieme atb. tak sa borime s nechutenstvom a hnackami. zajtra ideme na kontrolu. konecne sme zmenili
pediatricku a takuuuuuuuuuuu milu zienku mame, ze sa mi poriadne ulavilo.
livi, pekne miery 😵
no a ako tak pozeram, tak aj mala bianka mala minuly tyzden 5m a tusim aj monickin davko oslavoval 8m.
to by chcelo riadny spolocny pripitok na oslavencov 😀 teda my kojace len nealkom 😝 😀
ahojte u nas dnes bolo tak teplučko som dala aj fusak vonku z kočika filipko si len na nožky pozeral zlatý bol
🙂
ahojte, zasa to dnes vyzerá na krásny slniečkový dník. my chodíme na prechádzky, je to paráda sledovať ako k nám ide jar 😎 a všetko vonku ožíva..... aj Tominkovi sa prechádzky páčia 🙂 pozdravujeme všetky maminky a bábätká
nadherny slnecny den 🙂
kontrola nam dopadla fajn, tak sme uz bez atb. 😵
leni, kedy ste pridali prvykrat do prikrmu masko?
krasne je my sme dost vonk 😵
super elli ze ste uz bez atb drzte sa zdravy
ny uz davame tiez masko, chuti 😵
eli ja som po 6 mesiacoch začala pridavat masielko a teraz už papkame všetko len uplne minimum korením a davam mu už ochutnavat aj to čo my jeme už mame 6 zubkou tak aj pokuska si tak parada a ide nam asi další a inač na našho filipka dopadla jarna unava stale by len spinkal 🙂 ale na oliverka ani nahodou toho do postele nahanam a to vkuse beha neviem skade tu energiu berie ja som večer taka unavená a on nič
dnes bolo u nas super teplučko tak ked filipko spinkal tak som umyvala okná už len zajtra povesím zaclony a upratané dnes už nemam na to vobec silu 🙂

cafte baby,
jej tak tomasko ma meniny tak vsetko naj, nestiham ani sledovat, myslim ze ta ta basnicka co tu bola na predoslej strane je celkom vystizna 😀 😀 😀 😀 Nas synak je velmi zive dieta, je to taky smejko , je zlatunky a uzasny ale stale ho treba zabavat a ozaj je to na cely den. pojdem ho za chvilu uspat tak hadam sa mi to podari 😎
lenand jej kolko zubkov ? my mame len dva dolne zatial, tak som zvedava kedy sa ukazu aj hore.
Eli Pinky riesite ms? ja som ju chcela mat tak od tohoto roka , predtym to bolo take fajn ze som ani nevedala ze to mam , este take slabe a teraz mam co som chcela, 🙄 neskutocne ake silne to mam, total ma to vycerpalo, budem s tym musiet daco robit potom. Este do toho leta dako vydrzim a potom verim ze budem mat 9 mesiacov zase veget
😵
a chystate sa aj dakam k moru? my sme to vzdali, chceme mat kludnu a pokojnu dovolenku tak budeme asi iba tu na Slovensku. Mame obavy ze relax pri mori by vyzeral inac 😎
ale sme radi ze ho mame. 😵 😵 😵
pekny dnik mamule 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂