icon

Štát chce šetriť na energiách: Zatvoria školy v piatky, komu hrozí práca z domu

22. sep 2022

A oni si sami lietajú v lietadlách, majú platy o akých sa nam nesníva. Vymýšľajú jednu kravinu za druhou. A šetriť majú obyčajný ľudia. Vas to vôbec neštve? Môžete si dovoliť nechať deti doma? S kym budú? Mužovi idu v praci zrušiť mikrovlnku a chladničku atď. Akože celý rok sa nešetri pozyva sa pápež nakupuju sa testy na covid potom zase vakciny a teraz nekurte, neumyvajte sa a ani do školy Vám decka nepustime.

Strana
z13
sisaka
26. sep 2022

@liljana dostala si covid presne tak isto, ako milióny neočkovanych no a? Gratulujem. 🤦‍♀️
Odpustím si dlhočizný príspevok o všetkých chorobách, problémoch a úmrtiach, ktoré nastali v mojom okoli, medzi mojimi známymi, vďaka tejto vakcíne, nemá to význam, možno keď to priznajú o 20 rokov a oznámia to oficiálne uveríš.
Kľudne sa teraz navzájom potlapkavajte po pleci, aký ste múdri, inteligentní, vzdelaní, nesebeckí a ešte neviem akými inými prívlastkami vás nalákali na tento experiment. Oh! Zabudla som - slobodní - očkovanie je sloboda!

riyadh
26. sep 2022

@mapa Ano mas pravdu 😂

riyadh
26. sep 2022

@mapa Ano som rusofill a dezolat v 1nom,mas pravdu, nahlas ma vlajocka

riyadh
26. sep 2022

@mapa Ano ako povies😂

stupavcanka78
3. okt 2022

@liljana prestan citat dennik idnes, dennik N , SME a podobne dezinformacne meistrimove weby. Nastuduj si historiu a budes prekvapena. Nikto nikomu nic nezobral, vsetko prebehlo podla zakona!

Strana
z13