Stávka lekářu
Caute baby, nevite nahodou nekdo jak je to s vypovedma doktoru? Jaka je situace v porodnicich? Mam termin 5.12., tak aby tam nekdo byl 😀
@cigaretka5 musim ti oponovat,ze sa to neda zastavit,lebo uz nemocnice dostavaju peniaze na odlzenie, a tento proces musi byt ukonceny do konca roka a kedze budu aj sviatky tak parlament nebude uz tak casto zasadat,takze by to mohli pozastavit iba v tom rychlom konani t.j. bez pripomienkovych citani a ked by sa to aj pozastavilo tak to uz bude naozaj riesit az nova vlada...
@erni no nie som si celkom ista ci mas pravdu, uvidime ako sa to vyvrbi
@erni nie som sice vo vlade ani na ministerstve , ale z odbornych dennikov a vyjadreni mi je jasne, ze proces nie je ukonceny a teda je ho mozne zastavit. Otazne je s akymi nasledkami
@erni len par "bulvarnych clankov" dava nadej ze tato kravina a predpriprava privatizacie nemocnic neprejde http://www.sksapa.sk/201110171753/Monitoring-mé...
@erni a tiez si myslim ze sa bude viac zazovat co je efektivnejsie ci ohrozit akutnu zdravcotnu starostlivost potencialnych volicov alebo nie? ono az do marca do vnimaju politici ko predvolebny boj
@cigaretka5 pozri nech uz je pravda akakolvek,hlavne aby to dopadlo dobre pre pacienta 🙂
a kym nemame zdravotnictvo ake je V USA, Anglicku alebo v Afrike tak to este stale nie je take zle, 😀
ja som za zmenu systemu,lebo ta sa mala spravit uz davno , ale nie na ukor menej majetnych a tych je na Slovensku viacej
vzhľadom na vývoj situácie som rada,že nie som tehotná bratislavčanka pred pôrodom 😒 toto fakt si neviem predstaviť ako chcú zodpovední riešiť 😒 kto nevie o čom píšem,nech si kukne dnešné správy 😒
@erni, neviem na zaklade coho sudis, ja som lekarka v USA a som rada, ze som nemusela rodit na Slovensku, ale mohla dostojne rodit tu. System uplatkov, korupcie, zastaraleho vybavenia, personalu bez trochy ucty k pacientovi je mi dost proti srsti a tiez system ze doktor je Boh a ty musis akceptovat cokolvek ti povie, urobi bez toho aby ti vysvetlil moznosti by som uz netolerovala.
Drzim palce vsetkym tehulkam a dufam, ze ani jedna nebudete v ohrozeni kvoli vypovediam lekarov. Prajem co nejprijemnejsi porod!
@katka27 ty mas pocit,ze my tu nerodime dostojne? kazda zena ma inu skusenost,ale myslim,ze vacina z nas rodila v dostojnych podmienkach,aj ked som videla ten vas standard, inak by si mohla o tom nieco napisat..
no a vidis,lekari tu strajkovali proti systemu a ako to dopadlo/dopadne ?
preco by pacienti mali akceptovat vsetko co im doktor povie,ved kazdy ma svoju hlavu,o com su potom informovane suhlasy?to myslis,ze tych pacientov nutia to podpisat?
by ma zaujimal aj pohlad tvojich pacientov na vas system ci su taki spokojni ako ty 😉
@janinah veru ja by som tiez nechcela teraz rodit,ale myslim, ze kopu porodnikov si svoje pacientky odrodi aj bez zaplatenia,mne je skor luto tych co nato fakt nemaju
ahojte, ja som ta co rodi v januari - cca uprostred... a este aj pravdepodobne v Bratislave, ale uz uvazujeme nad Myjavou a Brnom... Lenze v Skalici dali vsetci vypovede, tak Myjava bude plna... to som zvedava, ako dopadnem ☹ Porodnika nemam problem si zaplatit a keby som velmi chcela, tak mozno aj Kocha, ale predpokladam aj tam naval, ak bude vsetko tak ako strasia v novinach...
@erni
nie som sice katkina pacientka, ale pacientka v USA a neda mi nereagovat (aj ked som necitala temu, a nevyjadrujem sa k strajkovaniu)
so vsetkymi lekarmi s ktorymi som sa tu stretla som bola velmi spokojna, a nielen lekarmi ale aj technikmi, sestrami, zachranarmi. ine ako profesionalne vystupovanie som nezazila, na rozdiel od skusenosti zo Slovenska 😔 pristupovali ku mne doslova ako ku klientovi, vsetko mi bolo dopodrobna vysvetlene, aj ked som mala otazky vzdy som sa dockala slusnej odpovede. jednoducho som nemala pocit ze niekoho obtazujem.
@lumimi Ahoj, do ktere porodnice se chystas?
@czechzuzanaba do BA na antolsku

@erni no zrusit sa to da , uplne jednoducho vlada da transformcaii nemocnic pre teraz stop a v marci ked nastupi fico s tym nebude pokracovat alebo vlada da uhliarikovo to go a pri podpise u prezidenta to on vrati