icon

Sťažnosť na nespravodlivú kontrolu strážnou službou v obchode

19. apr 2025

Dnes sa mi stala hrozná vec bola som nakúpiť v jednom obchode iba maličkosť.Keď som zaplatila na samoobslužnej pokladni a bola som na odchode predstúpila predo mňa sbs -karka a povedala aby som jej ukázala vrecká.Ja na ňu dívam že "prosím "?(Nič som nezobrala v živote by som to neurobila,chodím do toho obchodu pravidelne)Tak jej vravím "čo tým chcete povedať že som niečo ukradla?To čo má znamenať čo si to dovolujete"Ukázala som jej" tu máte mám tu niečo?"No som z toho úplne znechutená ako by ste reagovali.Mam v pláne sa na ňu sťažovať.

Strana
z6
napetra
9. máj 2025

Baby, dnes v Lidli v BA som gúľala očami, čo urobila mladá mamička s asi 5 ročným chlapčekom.
Nakrájala si v tom krájači chlieb, ale chlieb bol ešte teplý, tak sa jej v tom krájači zle nakrájal, zostal taký stlačený.
Síce dala ho do sáčku, ale podala synčekovi, aby ho zaniesol do koša.
Chlapček sa rozbehol a vhodil chlieb do koša, kde sa dáva odpad zo zeleniny, tie listy z reďkovky, mrkvy.
Oslovila som tú mamičku, že keď ten chlieb nechce, tak by ho aspoň mohla položiť niekde na policu s chlebmi.
No mladá mamička na mňa hneď po nemecky, že nerozumie a či hovorím nemecky.
Lámanou nemčinou som sa jej snažila vysvetliť, že jej syn vyhodil pokrájaný chlieb do odpadu, ale s úsmevom sa na mňa pozerala a čudovala že "Áno ?".
Samozrejme hrala divadlo, že nevie o tom, čo chlapček urobil.
Tak toto som už dávno nevidela, takéto správanie a ešte vraj cudzinka.
Žeby zákazníci v Rakúsku boli zvyknutí tovar, ktorý nechcú hádzať do odpadu ?

anonym_c2664a
14. nov 2025

@anonym_autor tiež sa mi stalo niečo podobné v drogérii, keď som vošla, tak som pipala kvôli tricku, kde som si nevšimla bezpečnostný prvok, v predchádzajúcom obchode mi to nedali dole, ale to je nepodstatné...sbs ku mne prišiel, predviedol ma ku pokladniam dopredu hneď ku vchodu, bolo tam asi desať ľudí, čo čakali pri pokladni takže mali parádne kino, keď som vyberala z tašky veci pred všetkými a sbs-kár s tými vecami chodil k detektoru samozrejme už predtým som mu povedala, že to bude toto tričko, ale nie.... musela som predtym vybrať xy veci z tašky a ako posledné prešiel detektorom s týmto tričkom a to samozrejme zapipalo....fajn sbs-kár nech si robí svoju prácu, ale nie pred očami všetkých zákazníkov a už vôbec nie v 21 storočí, keď sa všade rozpráva o ľudskej dôstojnosti a gdpr...takže v momente som písala sťažnosť na danú predajnu!!!...áno je možnosť o diskrétne riešenie situacie, no v tom soku to človeka vôbec nenapadne o niečo také sbs-kára požiadať a pokladám za povinnosť sbs-kára aby automaticky navrhol možnosť diskrétneho riešenia problému v nejakej inej miestnosti mimo oči ostatných zákazníkov a pekne krásne slušne.....a ak si niekto o mne myslí že som fajnovka a precitlivela tak v tom prípade som! no nebudem vyberať osobné veci z tašky pred cudzími ľuďmi !

Strana
z6