icon

Sťažnosť na operátora tiesňovej linky

24. nov 2022

Je prosím možné podať sťažnosť na operátora tiesňovej linky? Ak áno, kde je niečo také možné? Totiž už niekoľkýkrát sa mi stalo, že keď som volala záchranku tak som sa stretla s veľmi arogantným a neprofesionálnym prístupom. Ja sa snažím byť veľmi ústretová voči každému jednému zamestnancovi v každom povolaní, ak už potrebujem volať záchranku tak si dvakrát rozmyslím či to nie je banalita a dávam si pozor na to, aby som aj napriek stresu rozprávala čo najzrozumiteľnejšie.

Dnes som potrebovala volať záchranku partnerovi, po dobabranej operácii mu z čerstvej rany začala striekať krv a pán operátor mi hneď zo začiatku povedal že "my nemáme v sanitke chirurga, zájdite si na pohotovosť". Keď som mu vysvetlila že sa partner nedokáže pohnúť bez toho aby sa mu prúdom nespustila krv nanovo tak sa ma snažil druhýkrát odbiť slovami "no ja to tam nevidím ale ak by som to videl, možno by som vám ani sanitku neposielal". Nakoniec naveľa poslal výjazd, partnera v momente zošili a chirurg tam priamo na mieste sa neskutočne rozčuľoval že ide v hodine dvanástej a že kto mu to tak nešikovne zavrel. Čiže nie len že prvý chirurg si zle odviedol prácu, operátor svojou ľahostajnosťou mohol vážne ohroziť zdravotný stav partnera ak by som nebola priebojnejšia a toto sa mi nezdá v poriadku.

Strana
z2
kulumulu123
25. nov 2022

@7lenka11 to je pravda ale na sk je to zial tak ze ked ta privezie sanitka tak mas prednost ohladne vysetrenia aj keby isko obrazne iba o porezany prst a skoncis s naplastou vysetria ta bez cakania... Ak orides na urgent sama pekne si pockas kym prides na rad..

pink_lady
17. nov 2024

Stara tema, mozno uz autorka tu ani nie si, ale aj ste to nejak riesili a doriesili?

Synov otec dostal CMP, na prvu zachranku cakali cca3/4h, na dalsiu zas 3/4h. Dnes bol syn u babky a ze mu ukazovala kolko prebiehal hovor s operatorkou tiesnovej linky...ze 55 min...ze stale operatorka hovorila ze opytajte sa ho ako sa ma, /že chrcal, rychlo dychal, mal ovisnutu lavu stranu/, dajt emagnezium...a az ked dedo nakrical tak poslali zachranku...že len taku tu malu...tí ked prisli hned volali dalsiu no na tu tiez ze dost dlho cakali...Neviem ci by mu rychlejšia pomoc pomohla, ale ...to kde sme sa pre boha živeho dostali? Nahravaju sa tie hovory?

Strana
z2