Ste dnes šťastné?
Kazda z Vas je dnes stastna, mate krasne Vianoce?
Nie, tento tyzden sme prisli o babo..💔
Nie. A to máme v pohode vianoce, ani migréna tento rok ani nič. A ja od včera nasratá jak tiger a bez nálady už len čakám kedy tento deň prejde. Myslela som že pms ale ešte je príliš skoro na pms tak neviem. Snáď to taniere a ľudia v mojom okolí prežijú bez ujmy na zdraví.
Ja som unudena ako pes 😀
Uz nech je Ta vecera a cosi sa deje
@ariannazara ani nevrav 😀 ja od rána tak ...ale uz len 3 hodiny a uložím dcéru spať a ľahnem aj ja 😀
Mňa v piatok so synom pustili z nemocnice, ja som momentálne v horúčkach....ale aj napriek tomu som šťastná, všetci sú okolo mňa zdraví spokojní, mali sme krásny vianočný obed, darčeky a už je len pokoj ..len aby ten pokoj vydržal čo najdlhšie
Ja sa teším že som doma a nie v práci, na buduci rok sa tomu nevyhnem.
Pravdepodobne niekomu uniká pravý význam Vianoc, narodenie Ježiša - jedine vďaka NEMU a jeho obety môžeme dosiahnuť večný život..... Požehnané sviatky Vám všetkým prajem ❤️
Áno som šťastná teším sa z radosti detí na nezabudnuteľné chvíle s rodinou atď... .
A samozrejme všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce 🎄
@autor šťastná lebo sú Vianoce? To som bola keď som bola malá a tešila som sa na darčeky, na koláče, ktoré boli len v tomto období a v ktorých boli vajcia, na ktoré sme museli vystáť frontu detto mandarínky- vzácnosť vystáta v zime. Teraz keď musím všetko pozháňať a spraviť sama plus popri tom nesmiem zabudnúť na platenie účtov a všetky ostatné povinnosti, ma už tieto sviatky až tak nenadchýnajú. Ale som šťastná a vďačná za to čo mám, keďže si uvedomujem ako ľahko o všetko môžem prísť.
Pohoda, klud, vsetko funguje, ja sa valam na gauci, prezeram a uzivam nove vecicky, chlapi stavaju Lego spod stromceka 🌲☃️❄️❤️
@nifnea 🤗🤗🤗✊✊✊
@leuska0910 🤗🤗🤗 objímam a súcitím, zažila som.
Ja mám k Vianociam taký schizofrenický postoj. Na jednej strane sa mi otvárajú citlivé veci čo ma bolia, nemám rada tú nudu, v telke ma nebavia tie rozprávky a filmy 100 krát dookola. Dnes u nás pršalo takže ani na prechádzku sa riadne nedalo ísť a zajtra bude všade potopa, tak to bude podobne. Ale na druhej strane mi Vianoce na duši prinášajú taký trocha vnútorný pokoj, ktorý mám rada. A hlavne sú to druhé z 4 posledných Vianoc pri ktorých neriešim, že mám o jedného blízkeho menej. Takže toto si vážim, že mi tento rok nikoho nezobral.
áno som a nielen dnes 🥰
@minenkak nebudeme porovnavat smutok zo straty milovanej osoby s bolestou hlavy alebo zuba... ach boze moj.. 🙈
Rozum mi neberie...
Kebyze ma bolela hlava a zuby do konca zivota za vymenou toho,ze mi mamka nezomrie...
Nie som, tieto Vianoce neboli vôbec podľa mojich predstáv, nedostala som ani malý darček a celkovo som rada že je po nich
Sme zdravi, mame strechu nad hlavou, mame co jest. Ano, mame viac stastia ako mnohi ini a som a to vdacna
Som chora a s horuckami.jedla som nevedela dochutit kvoli upchatemu nosu,citim sa strasne slaba a bez nalady.
Máme jedny z najšťastnejších Vianoc po rokoch 🥰
Áno som spokojná a šťastná lebo sme zdravý,máme kde bývať, máme čo jesť.A keď vidím tú radosť v očiach mojich detí keď rozbalili darčeky a tešili sa z toho.Som šťastná keď sú moje deti šťastné.Bohuzial ja som nemala pekné detstvo,no snažím sa to vynahradiť mojim deťom.
Úplne úžasné 🤣🤣 bolí ma brucho od prežierania a divam sa na sfučanu teenagerku, ktorá aspoň pri rozbaľovaní darčekov prejavila trochu nadšenia zo sviatkov. Rada by som vrátila ten čas spred 10 rokov, keď bola menšia, vtedy to bola ozajstná radosť.
Na jednej strane šťastná a vďačná, ale hlboko v srdci nešťastná a smutna. Umrel mi tento rok náhle ocko a tieto Vianoce sú ťažké.
Úprimne? Všetko ok, ale seriózne uvažujem,že ďalšie vianoce strávime radšej niekde pri mori 🙃
Ano, som. Sice som si az teraz sadla, lebo od rana som mala frmol, ale ano, som stasta. Tesim sa, ze sme sa zisli pri stedrej veceri vsetci v relativne dobrom zdravi, ze sme mali dobre jedlo, pretoze nie vsade je to samozrejmost a ze tie detske ocicka boli zas tak rozziarene ako kazdy rok.
Nie. Toto sú najhoršie Vianoce aké som kedy mala
Ja som si v práci dodrbala kostrč keďže som za 10 dni pred Vianocami urobila nechty 70 tím ženám ako sprosta. Len sebe nie. Takže sa mam fasacky neviem sedieť neviem chodiť neviem ležať žerem ibalgin a ešte som aj nachladnutá. Včera sme sa kus pochytili s mužom takže nálada je taka len aby bola. Ale inak OK. Deti šťastné a zdravé tým pádom aj my.

@katuskamala1 smutné keď niekto píše,že jeho starosti alebo smútok ,je väčší ako niekoho ineho,aj keď je to bolesť hlavy alebo zuba.