Ste hrdé na väčší nos?
Baby, ktoré máte väčší nos, ste naň hrdé?
Nos mi narastol bez mojho pricinenia, takze nemam byt na co hrda, nie je to ziadna moja zasluha
Nie som
Z čoho by mala tá hrdosť prameniť?
No existuje aj plastika ak sa ti nepáči.Len aby to po nej nebolo ešte horšie ako pred ňou🙂 ja som rada za normálny nos.Ale keby mám krivý alebo dlhý tak riskla by som to s plastikou.A kto je už len na to hrdý nechápem.Tak ale víkend tak sa asi niekto nudí🙂
Hrdé? Nie. Prečo by som mala byť hrdá na to,že mám veľký nos???
Ja sice väčší nos nemám,ale mám rada vacsie nosy u mužov aj žien. Asi úchylka 😁 Jean Reno je môj idol.
Je mi to jedno. Aký mi bol nadelený, taký mám 😎
Nie a preto som absolvovala plastiku naco som mala byt hrda na neustale komplexy? Nato ze som sa nechcela fotit ? Chvala bohu ze je taka moznost ako to operovat odvtedy som stastna a sebavedoma jak nikdy
Hrda?
Hrdá som na veci čo som dosiahla, nie na veci ktoré mi narástli.. ale svoj nos ktorý je väčší akceptujem, neriešim a nemám z neho komplex.. tak ako akceptujem svoj celkový výzor aj keď je mnoho žien krajších.. ja som taká aká som a proste neriešim..
Nie, ale čo už s ním, neodrezem ho. 😀 aj keď ako tínedžerka som z toho mala komplexy, našťastie som z toho vyrástla a moje sebavedomie som si vybudovala na iných veciach.
Nie 😒
To čo je za otázka? 🙉
Hrdá by som bola keby mal nejakú výnimočnú funkciu... Napríklad môžem jo použiť ako náhradu za ťažné zariadenie na aute alebo tak... .
Hrdá ani nie, ale je môj, skôr sa cítim vďaka nemu iná...výrazná, v pozitívnom zmysle.
Ja taký tiež mám, keď som bola v puberte tak som sa za neho veľmi hanbila ale dospela som prijala som ho taký aký je..
aj keď pravdu povediac niekedy mi tá plastika taktiež prebehne hlavou ;)
Nie, vždy mi vadil. Tak som si ho v 30 nechala upraviť podľa svojich predstáv😉

Nie 😆😆 len ho akceptujem