Ste spokojní so súčasnou vládou?
Nevolila som smer.... Ale zaujimal by ma Vas nazor
Nie,hrozna vlada.
Samozrejme,vsetko je lepsie ako Ficolandia
Konečne sú vo vláde aj schopní ľudia a nie len ľudia schopní všetkého. Aj keď mi premiér pripomína naspeedovanu veveričku pod vplyvom lsd. Nepáči sa mi, ako sa postavili ku covidu, ale žijem mimo a tu sa k nemu postavili síce trochu inak - ale rovnako blbo. Nepáči sa mi aj zopár iných veci (nielen strelený premiér ale aj vekslak ako predseda parlamentu), ale v princípe som spokojná.
.....babkoherecka=odbornicka na vsetko......napriklad....
Mna irituje to, ze za tejto situacie sa riesia interrupcie, ako by dolezitejsej temy nebolo. Na druhej strane, vo vlade su teraz niektori schopni ludia... bohuzial, sucasna situacia im vladnutie neulahcuje. Premier sa mi nepaci a nepaci sa mi ani to, kolko sa vyrojilo katolibancov. Extremizmus kazdeho druhu mi je proti srsti. Cize aj fasisti v parlamente.
@evamarek77 v zivote som si na matovicov profil neklikla 😃 nevolila som ho, nie je mi sympaticky. Ale vnimam vladu ako celok a ta je asi 100 krat lepsia, ako ta zlodejina a nekompetentnost, co tu bola. A zasa sa snazi v inych kabatoch a s jamkami v lickach natlacit nezmysly do hlav jednoduchsich ludi... Presne ich argumenty si pouzila a su slabe ako caj a este k tomu trapne. Jedine, ze by si z tych zlodejstiev profitovala aj ty, alebo tvoja rodina, to potom chapem, ze ta stve, ze sa priskrtil kohutik...
Až tak nesledujem ale som. Volila som Olano. Malo šancu a aj využilo, nechcela som hodiť hlas do prázdna. Napr takí farmári. 😂
všeobecne a dlhodobo je v našej krajine veľmi chabá politická kultúra, ale táto vláda a hlavne jej premiér, predčili úplne všetkých svojich predchodcov. Matovič má evidetne narcistické črty preto má blízko k populistickým ťahom a to je to jediné, čo zatiaľ drží jeho popularitu pri živote. On nie je ani líder, nie je ani osobnosť ani štátnik. Je to len chlapík, ktorý sa zvláštnou hrou osudu dostal tam kde je a ani sám presne nevie, čo s tým a to, že nevie, sa snaží zakryť hrou na "som jeden z vás", keďže ráta s tým, že "jednému z nás" ĺud nejak vždy všetko odpustí. To je predseda vlády. Nuž, aká je potom celá tá vláda...Aj tí, ktorí sú tam fundovaní a schopní dostávajú neustále signály podivného charakteru od svojho predsedu a koaličného partnera. Nejak to fungovať bude, ale obávam sa, že Slovensko za tento sociálny experiment draho zaplatí.
Podľa toho ako táto vláda postupuje sa nedá s istotou povedať, že jej to vydrží nadlho.
Ale preverí ich to, keď urobia veci nedostatočne sami budú zato platiť napr. mali dať viac podpory podnikateľom a živnostníkom v období korony - aspoň na úrovni Česka, teraz bude záležať ako naložia s pomocou od EU, či dokážu vypracovať projekty a aj ostatné ako budú riešiť, kde sa posunú a ako dokážu reprezentovať. Niektorí ministri sú dobrí, ale asi to nebude stačiť.
@macik34 volila som Matoviča ale už im asi začína tiež pekne hrabať. Zmeny sa tu dožijú asi len naše vnúčatá 🤷♀️
....no vieme od koho dostal Matovic najviac hlasov....kde si ich kupil....tak to potom aj tak vyzera cele.....
Pracujem v skolstve, tak mozem najviac zhodnotit ministerstvo skolstva. Mam pocit, ze konecne je tam minister, ktory komunikuje slusne aj ludsky, zaujima sa, pocuva hlasy "zdola" a otvara dolezite temy, ktore boli doteraz akosi "nechtiac zabudnute". Preto ma mrzia reci neznalych, ze je to len "kadernik". "Odbornici" tam uz boli a vidime tu skazu, co so skolstvom porobili. Ja mu drzim palce a len cas ukaze, ci sa mu podarilo presadit vsetko, co mal v plane.
@evamarek77
Koho by si si vo vláde predstavovala ty?
@evamarek77 nikoho neurazam, konstatujem na zaklade dokazov, dlhodobeho pozorovania a skusenosti.... ty mi najprv napis, co dobre v tebou spominanych temach urobili zlodeji okolo fica, slotu, meciara, danka, bugara od roku 2006 a potom sa mozme bavit dalej. Ci necelych 5 mesiacov je take iste obdobie ako 14 rokov? Aha, uz rozumiem 😃😃😃
@evamarek77, preboha prečo veľkých zamestnávateľov? Aby si ešte viac nabalil vrecka? Práve naopak, podporiť treba malé a stredné veľké firmy, živnostníkov a nie veľkých zamestnávateľov. A rozhodne nie formou dotácií. Znížením šialených odvodov, daňového zaťaženia, zrušením idiotskych kontrol a predpisov...
Diplomovky rieši spolok blbeckov okolo Trubana, ktorý sa nevie spamätať, že nie je premiérom, lebo on už sa na tomto poste videl (keď niekto tvrdí, že Matovic je ten najsialenejsi narcis, dávam do jeho láskavej pozornosti tohto pána)
Táto vláda konečne začala robiť poriadku v justícii, snaží sa dat do poriadku školstvo, to samotné je hodne miliónnásobok toho, čo tu nastvarala ficova klika kleptokratov.
@evamarek77 hned v prispevku o 21:35 od @vroni to mas krasne zhrnute 😉
@evamarek77
Šalamúnska odpoveď...odborníkov by sme predsa chceli všetci.
Nie som spokojná.. Som presvedčená, že jediným cieľom tejto vláfy bolo zničiť a vymeniť smer. To sa im podarilo a tam to aj končí. Viac pre ľudí neurobia..sok presvedčená, že má platiť na každého rovnaký meter, ale tu proste pri tejto vláde vidno, že šlo vyslovene len o položenie smeru.. Keď sa jednalo o to, aby Fico odstúpil a urobil to, zas mal odstúpiť niekto iný. Keď sa jednalo o Dankovu diplomovku, hneď útoky, treba odstúpiť, zobrať titul. Ak sa jedna o Kollárovu diplomovku, tak snáď nenecháme rozpadnúť vládu len kvôlo diplomovke. To kde sme? Však to, čo sa dialo pri Dankovi by sa malo diať aj pri Kollárovi.. A je úplne jedno o koho by sa jednalo.. Ľudia z tejto vlády kritizovali, že ženy, ktoré majú odrobené dostanú rodičák 370€ a tie, ktoré nemajú, tak len 270€. Vraj to je nespravodlivé.. A oni dajú teraz príspevok tehotným a zas nie všetkým, ale len niektorým.. Veď si vo všetkom serú do huby...nie, nevolila som SMER, som rada, že tam nie je, ale toto nie je žiadna výhra. Všetko, čo kritizovali a vyčítali robia aj oni len iným spôsobom.. Myslím, že nevydržia vládnuť 4 roky... A posledná vec, nerozumiem, ako sa mohli spojiť a vytvoriť koalíciu strany, ktoré sú hodnotovo a názorovo úplne niekde inde. Viď napr Matovič a Sulík. Fanatik a oproti nemu liberál. Tu sa mi znovu potvrdzuje, že šlo len o zničenie smeru a nie dobro ľudí. Ak chcem niečo zmeniť, ak skladám vládu s takými, ktorí majú rovnaké názory, lebo potom sa nedajú splniť sľuby...
@elizabeth175421
No keď mohol byť Most Híd vo vláde so SNS tak už je možné všetko
@mondolina to je ďalší takí odrb. Nemám slov. Proste jedno horšie ako druhé.. Len proste to bolo vidno, že hodnotovo a názorovo iní ľudia spolu vládnu a nefunguje to.. Matovič sa bil do pŕs, ako chce všetko zmeniť a urobil to isté a spojil sa tiež s takými.. Nuž, najhoršie je, že ani na výber toho moc nie je
@simsalabim ved interupcie furt zacina smer aby vladu rozhadal.tak to bolo uz na zaciatku
@lenuliatko84 lenže musí olano reagovat svojím zákonom, smeru je jasné že jeho návrh neprejde, musí krestanská čast zobat smeru z ruky a robit ako smer píska ???? nemusí ale robí,
v tomto prípade nie je na vine až tak smer ale reakcia krestanskej olana časti a tá zvyšna čast olano by ju mala ukočirovat lebo bud su celok alebo dve skupiny ktoré k sebe nepatria aspon tak sa chovajú
nechápem ako môžu ostatný pripusti hlasovanie s fašistami, hlasovanie krestanskej časti s fašistami, dokonca táto čast hlasovala aj priamo proti návrh matoviča ako fakt nechápem