icon

Ste tu vysoké ženy?

15. aug 2021

Baby ste tu niektoré vysoké? Ste rady za svoju výšku alebo boli časy, keď ste chceli byť nižšie. Ja meriam 175cm, čo nie je až tak veľa, ale boli časy, keď som sa za svoju výšku hanbila. Ešte aj dnes s ňou nie som výplne stotožnená, hlavne niektorí ľudia mi to dávajú pocítiť, že som vyššia ako by vraj žena mala byť. Vypočula som si už rôzne prezývky, cez žirafu, požiarný stĺp, dlhá ako týždeň pred výplatou. V rodine, aj mimo nej. Aj cudzí ľudia majú potrebu to riešiť, naposledy v práci. Stáva sa to aj Vám? Dá sa nejak naučiť neriešiť hlúpe reči ohľadom mojej výšky?

Strana
z4
monillia
15. aug 2021

Mám 175 v živote sa mi nedostalo posmešku za moju výšku,neberiem ju absolútne ani ako žiaden extrem,dokonca občas nosím aj opätky.Skor ti vidím ako veľkú výhodu. Kolega je zakomplexovany chudák

andrea78
15. aug 2021

Kolega je blbecek, ved aky pozicaj, taky vrat😀

...on povedal, že mám široké boky a že mám ramená ako chlap...
Povedz mu : Ja ako chlap? Pre mna zacina chlap od vysky 190cm😀

Inak presne takto ako Teba kolega ma otituloval kedysi davno aj sused, vysku mam ako ty, on mi bol po ramena. Zdrzala som sa v tomto pripade komentaru len preto, ze ja som mala vtedy 24 rokov , on bol dochodca, nemala som tolko asertivity ako dnes😀 Vtedy sa ma to strasne dotklo, aj mi slzy vybehli, moj muz sa na tom smial, ze co si mozem z toho robit, ze ten dedo chcel byt vtipny a svedci to len o jeho hluposti ( len taky iny prislusny vyraz pouzil😀)😉

majamat
15. aug 2021

@elementissa tak to je celkom sranda, lebo u nas v praci sme tak primerne, priemerne vysoka zena ma 167,5cm a teda priemerne pasmo je priblizne medzi 163-172cm.
a teda mam kolegyne co maju aj 150-155cm, pripadne do 160cm a mam aj kolegyne co maju okolo 175cm, ale to je asi horna hranica

goblinko1
15. aug 2021

Vysoké ženy sú nádherne ! ( aj vy nižšie samozrejme ) ale 175cm ? Veď to je zlatý stred😆 nemaj depky bud hrdá na svoju výšku a kľudne si zober aj opätky 🔝

jana_eyre_2
15. aug 2021

Ja mám 163 a celý život počúvam aka som mala 🤣 to znamená, že je úplne jedno aká si, ľudia si vždy niečo nájdu.. mám napríklad kamarátky ktoré majú všetky okolo 180cm a nikdy sme neriešili kto je aká.. v okolí mám inak malo nizkych žien ako som ja, väčšina je vždy vyšších..

damiana1992
15. aug 2021

Nerozumiem prečo by sa mala vysoká žena hanbiť za výšku... Za prvé nie je absolútne začo, podľa mňa by žena mala mať aspoň 170 cm aaa za druhé nikto nemôže zato aký je vysoký, ale byť vysoký je podľa mňa výhoda ako nevýhoda. Vieš vysoký sa skrci ale krpaty sa nepredlzi😀😀😀😀

sasesoe
15. aug 2021

Ahoj, mam 180cm. A ako hovori prislovi "Kto chce psa bit, palicu si najde." Posmievat sa niekomu, ze je vysoky / nizky... to sa ucia deti v MS, ze sa to nerobi... Dolezite je, aby si bola Ty sama so sebou v pohode. A reagovat mozes rozne, ale myslim si, ze najlepsie je to obratit na zart 🙂 A ked si mozes dovolit byt drza, tak pokojne povedz, ze Tvoja vyska je OK, len dotycny je nizky...

kuko55
15. aug 2021

Ja mám 170cm, takže čo je to ideal???
Pritom sa považujem za veľkú, opätku nenosím, keď si ich dam cítim sa ako stožiar, takže je to všetko v hlave....v mojom okolí sa pohybujú skôr ženy okolo 158-165 CM a pri nich vyčnievam...najmä najkamosky boli kazducka nižšia okolo 160cm,pripadalo mi to také princeznovske.....no ja mám postavu typ dlhé nohy krátky driek a celkom komicky chodidlá 37 k tým dlhým nohám, keď sa pozriem dole vidím iba prsty 😂😂😂čo má fascinovalo že napr také nízke priateľky majú "plutvy" k tým krátkym nohám aj 39/40...vyzerá to úplne inak ako môj prípad 😂....a je pravda že ako tu píšete 5kg hore dole si nikto (ani ja😂😂😂) nevšimne....

elementissa
16. aug 2021

@majamat veď to ma zaráža, že na rôznych miestach sa zgrupuju podobní ľudia. U nás sme fakt všetci vysokí v našom tíme. Asi ten podvedomý výber podľa určitých znakov je veľmi silný všade. Výška môže byť jedným z nich

barborachors
16. aug 2021

Tak sa spýtaj kolegu kolko meria jeho onyyy a da pokoj hneď. A na dovazok mu povedz nech ale poriadne zmera lebo neveríš ze "az toľkooo". Debil.

because
16. aug 2021

Mam 178 a bez problémov nosím aj opätky. Je mi to úplne ukradnuté, ved toto sa rieši na základnej škole 🤦🏻‍♀️inak... vôbec to nie je o výške, ale o sebavedomí.

rokina13
16. aug 2021

Do poslednej bodky suhlasím s @because. Mám 183 cm a vôbec by ma nenapadlo to riešiť, ozaj naposledy možno na základke. Však každá sme nejaká, pre niekoho je vysoká žena wow, niekomu sa to nepáči. Beriem aj to.✌

marfka3
28. aug 2021

175cm je akoze vela???Co mam ja povedat mam 197cm...take hluposti riesit,vystri sa a bud hrda a nemaj komplex!

evaachesa
28. aug 2021

Tak to vyzerá že máš vo svojom okolí len netaktných hlupákov a to je celé. Nemyslím si že si s výškou 175cm až tak vysoká. Ja nemám ani 160cm a veru tiež som sa napočúvala hlúpych poznámok, ale skôr na základnej škole 😄

qetka
28. aug 2021

keby si nenapisala svoju vysku, ale iba to okolo, tak tipujem ze mas cez 190cm. 175 cm je dnes u zien uplne normalne, fakt sa stretavas s dinymi ludmi. Spadli z visne, alebo zili doteraz v Japonsku? Tam by si bola vysoka. Na Slovensku nie si ziadna zirafa, ale akor oni spadli z tej visne priamo na hlavu.

nikita606nns
28. aug 2021

180

nikita606nns
28. aug 2021

@nikita606nns ja mam 180 cm. A tiež som si vypočula rôzne narážky na to aj u mojej endokrinologicky že čo to mám za výšku. Ze to je už skoro mužská výška. Podpatky nenosím aj keď by som chcela a možno raz. Pod do Srbska tu máš vysokých žien aj mužov dosť. Alebo do Švédska a budeš sa cítiť ako trpaslík 🙂 ❤️

sandrika1986
29. aug 2021

Ja mam 177 cm a obcas si dam aj vysoke opätky..

valeria_h
14. aug 2022

Ja meriam toľko čo Ty a komplexy som mala možno v puberte, teraz som úplne v pohode. Máš úplne normálnu výšku, nič extra. Máš problém so sebavedomím a nie s výškou.

filipalexander
24. mar 2025

@marfka3 máš nádhernú výšku, vau

Strana
z4