Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa x-)
ved preto ... ja uz som 2x potratila a viem ako to boli strasne ... a este raz som mala pozitivny test z krvi ale na druhy krat som ho uz nemala pozitivny ... to povedal dr. ze to mohli byt hormony, ze to tehu nebolo, lebo bola strasne nizska hladina hcg a na druhy den uz nebola ziadna
BM, nejdem....kejla dobre napiisala, mne tu krv robit nikto nebude! magory su to tu do jedneho...krv budu robit (mozno) o 1-2 tyzdne ked im toho 11.10. zavolam ze test je pozitivny...ak je negativny, tak uz tam nemusim ani chodit ani volat!!!! uuplne na hlavu postavene....ja teraz idem o tyzden domov, tak sa hned objednavam na krv! u mojho gynda, nech mam pokoj na dusi! ]-(
Presne tak endzi, radsej zajdi ku gyndosovi...V zahranici nejako velmi setria, ked si tam maju robit kocky same testy. Ale to iste maju uz aj CAR v Prahe. Test si maju robit medzi 14-17 dnom po ET , bez ohladu na vysledok po 14 dnoch od ET vysadit Utros a v pripade // sa objednat cca o mesiac na sono, kvoji srdiecku.
Začni písať odpoveď...

Odošli
a ze dalsi pokus uz bude uspesnym, tak som zvedava, ked si spomeniem na tu fotku zo sona kde som ho videla, iba taku mali bublinku