Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
kejla moja....inac ani nevies aka som rada, ze si tu...bolo mi z toho vsetkeho uuplne na ''....'' a som strasne rada ze sa chystas na dalsi pokus...presne tak to mam v plane aj ja 😅
takze aj v Prahe to tak robia? no uuuzasne...aspon v tomto netraposim sama 😀
kejla a ano, ked naaahodou budem mat poz. test, tak ma objednaju o 1-2 tyzdne na sono...(o krvicke nic nepisali)
BM...co chces ine meno, ci?
endzi...tak som sa bála, že som myslela že ten alkohol na dezinfekciu radsej vypijem. Než mi mangel pichol prvú , desať minút som sa nevedela odhodlať. Ale zvládli sme to, ešte stále to bolí jak šlak, ale manžel ma vždy krásne polutuje a súcití so mnou, takže sa to lahšie zvláda. tvoje super rady nám pomohli a máme ich vycapené na ľadničke 🙂
Kejla máš môj veľký obdiv!!! dúfam, že aj ja sa s tým tak popasujem, ked to nevyjde.
BM...tak podla mna sa musis uplne nanovo prihlasit s novym menom...meno asi nepojde zmenit...ale neviem to isto 😀
tinka 😀 😀 😀 tak predsa hadzal sipky manzel? hihi...ale to je dobre, treba ich do toho zapojit, nech vedia ako trpiiime 😉 a som rada ze som mohla aspon troooosicku pomoct..ja amater 🙂
a po decapeptyle mas ake lieciky?
Kocky, co mi uz ostava? 😅 Jedine ist dalej...Dnes sa mi nepodarilo dovolat do tej Prahy, ani stranka im nejde...tak neviem, co to? Hadam maju len dovolenku 😎
BM, to si si inka vybrala dost dlhy nick 😀 Ale na MK je zakazane mat viac nikov, tak snad ti ho nezrusia 😉
kejla, mozno maju plno 😖 tak to na chvilu zavreli 😒
kejla, ja som tiez rozmyslala o tej imuno, ale mam velky problem...zevraj tam musi ist cely par, lebo treba spermie samozrejme...leeeenze, ked MP ich nemoze dostat von prirodzenou cestou, tak co potom? 😕
Ahha, tak to by si sa ich pripadne opytala po telefone. Ak sa dovolam, opytam sa ti, ale verim, ze to nebudes potrebovat. Vy v tom pripade musite mat ICSI, takze imunita voci spermiam je obidena, rovnako ako pri nas. Tak mozno by ste spermie ani nepotrebovali.Neviem 😉
aha vidis to, takto som na to nemyslela 😉 ja dora...takze stacilo by ak by som tam ja isla? no fajn...ja sama v Prahe 😀 😀 😀 😀 rovno mozete vyhlaaasit paaatranie po nezvestnej osobe z kona 😅
lebo mna predtymto ivf nikto vobec nevysetroval dokladne myslim (len urobili sono, krv), tak uvidim ako teraz dopadnem 😖 a tiez chcem to imuno, a o genetike ani nevravim...moj drahy ju ma, ale ja nie
Mozno by potrebovali jeho krv. Lebo nieco by z neho asi chceli 😀
Inak ja sama v Prahe, to by bola uz druha nezvestna osoba. 😀 Mne vysetrili len priechodnnost vajcovodov,horm.profil, ureaplazmy, mykoplazmy a mozno ine plazmy 😀 +toxoplazmozu, toxocaru...a na internom komplet krv-aj HIV a Hepatitidu...
Ale inak sa so mnou nezaoberali,laparku som odmietla, akurat nam doky povedal, nech sa objedname na genetiku a to sme neurobili.Ale napravime.
hehe, tak predsa nepojdem sama do tej Prahy, ale s MP a stretneme tam Kejly s M 😀 😀
ja by som isla aj sem kedze by to bolo blizsie, ale JA IM TU VOBEC NEVERIIIIM, a pochybujem ze vlastne vedia co to je to imuno 🙂 😠 😠
Iste vedia, ale ja som pocula, ze v Prahe su o triedu lepsi, ako ti ostatni v CR a v SR. Vraj je medzitym rozdiel...Tak preto by som isla radsej tam, Praha je krasna, tak by sme si tam spravili aj minivylet 😉
no to ano, v Prahe som tiez dlho nebola 🙂 tak ci tak, ked sa tam dovolas, daj vediet, aspon budem vediet, ci to tam nezatvorili, ci co 😅
Jasne,ze dam vediet...Dnes im to bud len zvonilo, alebo mali obsadene, co znamena, ze im volal niekto iny.A som zvedava, co nam zistia na genetike. Lebo tam mozu najst cokolvek 😲
to ano, genetika, to je vec....MP ma nieco s chromozomami, tak aj keby som bola ja tehu, tak ten uuplne najvacsi stres mi len potom zacne 😒
och joj...no co narobim 😠
a si samka doma? ci TM sa niekde obsmieta okolo? 😀
MM je pri NB a pracuje a MH (moj hafan) sa tu ku mne tuuuli 😀
Ja si myslim, ze ked robia geneticke vysetrenia poriadne, takmer kazdemu paru nieco hrozi. 😠
no uz je asi starucky, co? 😉 a tym paadom dobre vychcany za tolke roky 😀 😀 , ze?
aj ja by som chcela hafiika, nech sa mam s kym mojkat 😵 😵
Veruze, ten uz ma tooolko rozumu, ze az 😀 Rozumie skoro vsetkemu, ono sa to nezda, ale ked je vnutri a stale pri mne, vela pochyti...A za zradlo by zapredal aj sam seba. 😀
Hafan je naozaj dobry spolocnik, clovek nie je tak sam 😉

babky moje neviete ako si mam zmenit login