Stonz Toddler - recenzia
Ahojte baby, neviem, aké máte skúsenosti s topánočkami Stonz Toddler, ale ja som veľmi sklamaná. Stáli veľa a nie sú také skvelé, ako som čakala. Máme ich asi mesiac, synovi sa často vyzúvajú, posúvajú, musím to neustále naprávať. Raz som si nevšimla a gumička vkĺzla na druhú stranu, takže to bolo zbytočné nanovo uťahovať, aj tak to nebolo dobre. Tento model má nanešťastie skryté gumičky, čo nie je dobre, lebo si to neviem rýchlo odkontrolovať.. Môj muž je z toho ešte väčší magor než ja. Po druhé, syn tie gumičky stále poťahuje a raz si aj ublížil, lebo to rýchlo pustil, nestihla som zasiahnuť. Myslím, že tento typ obuvi je super pre malé deti, ktoré ešte nechodia. Topánka ich nijako netlačí, majú teplo, najmä ak ich mama chce nechať štvornožkovať po listoch v jeseni a nie sú vo fusaku, ale pre batoľatá to podľa mňa nie je top.

@bakuvi Nas syn mal pred rokom v zime 1 rok a zacal chodit a tieto cizmicky boli super. Skusali sme aj ine cizmy ale nevedel v tom chodit. Ked sme mu obuli tieto, chodil uplne v pohode.
Tiez sa mi stalo ze sa gumicka prevliekla na druhu stranu a kym som to pochopila tak v ten den sa mu cizma neustale vyzuvala ale potom som si to prezrela a uz som si davala pozor ked som ich prevliekala pri prani (a to bolo velmi casto a to sa mi naramne pacilo... len som to hodila vecer do pracky a rano boli suche.
Skuste kupit teple vlozky. My sme obuvali len s vlozkami a drzali na nohe celkom dobre. Nepadali mu. S gumickami sa tiez hral ale jeho skor zaujimalo vsetko naokolo ako gumicky.