Stopnutie albumu adminom
Nič v zlom!!!
@duplinka zacnem ako ty..nic v zlom..ale su sviatky..aj admin tu nie je nonstop a ma pravo si uzit sviatky .. a je tu kopu uzivatelov, ktorych treba riesit..takze vydrz..ak , tak napis priamo do temy https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/otazky-na-asmira-team-2/ ..alebo pis konkretnemu admin IP 😉 ..
@duplinka ty si myslis , ze ich to bavi blokovat?.ak by si kazdy precital pravidla a nedaval do albumu to ,co tam nema byt, potom by nemuseli vznikat taketo temy.. 😉 ..priznam, aj mne sa to uz stalo..a prave preto, ze viem, ze je to moja chyba, nebudem sa rozculovat, nabuduce dam pozor..je tu xyz uzivatelov ktorym bolo nieco stopnute, kolky maju otazky, problem..kazdeho treba riesit, chvilku to trva..vydrz.. 😉 ..a uzivaj si este tieto krasne sviatky, pekny den ti prajem 😉
@traktor neviem, ale ak sa nemýlim, bolo povedané, respektíve veľa báb to tak má, že jedna svadobná fotka nie je problém. A tu to zrazu problém je? Ale ako píšeš, asi je zbytočné sa rozčuľovať, len proste vidím, že to stopujú ako sa im to hodí. Neberú každého rovnakým dielom. A to ma mrzí. Aj tebe prajem pekný deň 😉

Nič v zlom, ale admini ma už fakt rozčuľujú. Tak stopnúť album viete okamžite, ale obnoviť ho, to už je problém čo?