icon

Strach zo šoférovania: Ako prekonať obavy za volantom?

kavicka12
16. mar 2024

Ahojte,v piatok som dostala vodičák .No problém je v Tom že sa bojím nejako mi to samej nejde.Nechapem .Dnes sa mi stala taká vec že mi pred križovatkou zdochlo auto a zase mi to trvá kým videm z križovatky.To ma dnes úplne odrovnalo , najhoršie je že šoférovať musím (potrebujem)Občas mi robí problém natáčanie volantom ,neviem odhadnúť koľko treba zatočiť ,to som mala problém aj pri inštruktorovi občas .po dnešku rozmýšľam že to nechám tak a šoférovať nebudem.Mali ste to niekto takto?Či to bol len strach?A potom vám to išlo alebo ste to nechali tak

Strana
z2
trblietka89
Odpoveď bola odstránená
kavicka12
autor
22. mar 2024

@madeincssr ďakujem za radu áno presne mám ten zlozvik že si posúvam ten volant prehmatavanim a manžel nechápe že cez kruhové pekne prekladám ruky cez volant a zase na tých ľahších zákrutách odbockach to nezvládam a vojdem za čiaru (do protismeru)🫣

mia2906
13. okt 2024

@kavicka12 ahoj ako si na Tom s jazdením? Tiež sa snažím sama po dlhej dobe začať jazdit😁

mia2906
13. okt 2024

a tiež mám syna Tomáša 🤣
@kavicka12

mia2906
13. okt 2024

@thoughtfulweirdo ahoj , čítam tento príspevok, som na Tom podobne, jazdis uz aj samostatne? Ja len s mužom😁 ale jazdim po BA 😬

beataxxx
13. okt 2024

Tiež som sa bála na začiatku, ale mne pomohlo, že som prvé dni vstala ráno o pol piatej a do šiestej, kým nezačala premávka, som jazdila po meste….po týždni som už jazdila každý deň a už mi to bolo príjemne a tešila som sa na to🙂🙂🙂

lilka121
13. okt 2024

@mia2906 ahoj jasné bez auta ani na wcko nepôjdem 😁Chce to len čas a veľa veľa jazdiť

Strana
z2