Stretli ste sa s celebritou? Prezraďte svoj príbeh!
Čaute, napíšte kto sa s akou celebritou, SK, zahraničnou, to je jedno, stretol aj nejaký príbeh k tomu :D celkom ma takéto ,,blbosti,, zaujímajú. 🙂 ak si sa s nikým nestretol, prosím nepis ,,ja ešte s nikým,, :D
@lely1234 Bola som na stretnuti fanusikov sci fi a bol tam William Shatner a Leonard Nimoy. Podpisali mi uniformu a mam s nimi fotku. Kym som cakala v rade na podpis a fotku, tak nejaky chlapik im priniesol kavu. Shatner sa na neho znechutene pozrel a sprdol ho ze to nie je to co chcel. Nimoy s usmevom podakoval. Vacsina fanusikov im davala podpisovat fotky, ja som dala svoju vlastnorucne usitu Star Trek uniformu. Shatner najskor otravene ze toto je co? ze kde to ma podpisat? A ja ze: Tu na rukav. A on prevratil ocami a povedal mi: "Get a life" (v preklade nieco ako: "Zacni zit normalny zivot". Ja som sa na neho usmievala od ucha k uchu.😀
Najvacsi hrot bol bruce willis v cannes. Niekolko zahranicnych kapiel/clenov kapiel (na Pohode sa celkom bezne viaceri promenaduju a uzivaju si festival) celkom ma tesi ze som stretla Trojana, Narozneho, Bolka, Anicku aj Vladimira Polivkovych. Jara Slavika stretavam na petrzalskej hradzi, tam sa tiez da stretnut hocikto 🙂
@lely1234 ja mám story :kedysi dávno som robila aupair v st Tropez. V susedstve býval Jonny deep s manželkou Vanesou Paradis. Nespoznala som ho, on sa mi príhovoril a keď videl, že neviem kto je, bavilo ho to, opýtal sa kto som, co robím, odkiaľ som a keď reč stála, tak som sa ja opýtala jeho čo robí 🤣. Myslím, že doteraz som jediný človek co sa ho to pýtal.
@larinka552 tak Adelu stretávam pravidelne s kočíkom
G. Piqué, Ronaldinho a spol … potrebovali sme na workshop pre sefstvo podpisane dresy … moj nakoniec ostal niekde lezat a niekto ho ukradol 😣 Abidal zabudol tasku v aute a ja som s nim odisla … vsetci boli mili a ochotni (nemohli si ine dovolit) Àlex Coretja - tenista … bez komentara, Shakira, Penelope Cruz atd … v Barcelone sa ich premelie xy … obcas si clovek vsimol obcas nie (hlavne uz som starsia a potrebujem Brille do dialky takze chodim ako ignorant) este prvy Komisar Rex v lietadle … 1,5 hodiny sme kvakali … asi sa nudil
Raz na jednom podujatí nás s kamarátkou srdečne privítal Jano Kroner a venoval sa nám celý deň. Na toto podujatie ma dotiahla vtedy moja najlepšia kamoška, my sme mali v tom obdobi cca 20 rokov. Bola s ním sranda, bol to úžasný deň. Mne to neslo do hlavy, prečo sa venoval práve nám... a potom mi moja kamoška povedala, že s ním práve prežíva románik 😂. Skoro som odpadla...
Moji stari rodicia boli kamarati s Michalom Docolomanskym. Ked moj otec studoval na VS v BA, tak chodil vecer do divadla na jeho predstavenia a p.Docolomansky mu vzdy nasiel nejake miesto v hladisku. Aj pre damsku spolocnost, ked chcel zaposobit...😄
@andreatytler 😧 Tak to som nepríjemne prekvapená, bola som doňho, ešte ako dieťa, keď sme pozerali Startrek ešte za socíku z rakúskej televízie (v nemeckom preklade Raumschiff Enterprise 😁).
Ja som istý čas pravidelne stretáva Veroniku a Sajfu, naše deti chodili na rovnaký krúžok. On na mňa pôsobil dosť arogantne, videla som aj jeho hádku s personálom tam. Ona pôsobila normálne, prekvapilo ma ze naživo je skôr také šedá myška.
Dana Heribana s celou rodinou. Hrali sa spolu aj s mojimi detmi.
strašne moc vďaka práci. Najlepšie boli rozhodne časy, kedy som sa pohybovala okolo F1, to bolo top po všetkých stránkach. Iný svet. A nedávno som na Ruzyni v salóniku stretla Gérarda Depardieu, strašne milý chlap! Bežne tam vídam aj kopu iných znýmych ľudí - Simonu Krajnovú s manželom, herečku Veroniku Freimanovú, Darinu Rolincovú, Nikol Leitgeb s mužom...
Dieta Mullerovcov chodilo k nam na kruzok v case, ked sa rozvadzali. Chodili ho vyzdvihovat na striedacku. Problem bol, ked prisli omylom obaja naraz.
So Zbirkom sme robili rozhovor. On bol zlaty. Vtipny. Velmi ochotny. Slubil by skoro hocico, co sa hudby tykalo. Keby nemal manzelku nad sebou ako manazerku, nabral by si toho tolko, zeby nestihal a mal zbytocne zle meno. Co ostatne aj sam s humorom priznaval.
@queen_mary hymna podpapucnikov, jeho piesen Katka 😃
..." co mi prikazes, vsetko urobim rad..."
Som vedela, ze je to zo zivota.
Máme byt v “bohapustom luxuse”, ako to nazval jeden nemenovaný bulvárny plátok (pritom ide o bežnú novostavbu v BA). Býva/bývalo tu viac slovenských “celebrít” a samozrejme s tým spojené návštevy - naoko milí, priateľskí. Ale mnoho z nich s pocitom “ty nevieš, kto ja som?” A samozrejme, pri vínku, či pivku sa človek podozvedal veľa… Aj také, ako to v niektorých rodinách nefunguje ako sa prezentuje na IG, či v médiách… Alebo návštevy NAKA…
Roky sme s deckami chodili na vianočné koncerty Úsmevu, ale aj na iné podujatia, ktoré moderovali, či vystupovali na nich bez nároku na honorár. Po akcii sa viacerí este stretli s deťmi, boli milí, pozartovali, poblaznili sa s nimi aj bez toho, aby "tam boli kamery" Spomínam si hlavne na Ivetu Malachovsku, Nikodyma, Juraj Bača, Latinák, Peter Marcin a mnohí iní.
A mám aj opačnú skúsenosť z jedného prazdninoveho pobytu s deťmi z detských domovov . V tom istom zariadení, len v inej budove bola slávna celebriťka, superstaristka, ktorá tam mala svoj kemp. Jedáleň bola len v hlavnej budove a keď tam chodila, zahaľovala si tvár, nosila kapucnu až po nos, aby jej dali decká pokoj, večne jej niečo vadilo, bola veľmi arogantná. Pritom deti boli vacsinou uz prec z jedálne, nikto ju neobťazoval. Top bol keď sa jej opýtali, či by nezaspievala deťom, že je medzi nimi veľa jej fanúšikov. Jej odpoveď, že cena za vystúpenie je 2000e a keby sme zavolali markízu či jojku a odvysielali by to, ako spieva pre deti z domovov, tak by to bolo zadarmo.
Tým, že som roky žila v BA a teraz tiež nie som ďaleko bol skôr problém celebritu nestretnúť. Čo si tak spomínam tak Marcina, Polnišovú a Evelin, Frlajsa, Landla, Haricha, Gogála, Kočiša, Cibulkovú, Nvotovú, Plevčíka, Mokráňovú, Bezdedu, Tormovú... Určite ich bolo omnoho viac len mi narýchlo neprídu na rozum mená. A jedna vychádzajúca herecká hviezdička z nemocnice bola moja veľmi dobrá kamarátka z detstva, ale už nie sme veľmi v kontakte
Tak ja som stretla toľko celebrít, že si na všetkých ani neviem pospomínať. Lasicu som stretávala pravidelne, raz vedľa mňa sedel v električke. S Adelou som sa stretávala tiež pravidelne vrámci nejakých akcií, raz sme boli z roboty na obede a pri vedľajšom stole sedela ona s mamou a stretli sme sa s nimi aj na pasovom, keď sa vydala a bola si meniť doklady. Vtedy tam prišla aj s Viktorom a mi z tých ľudí až bolo trápne, ako na nich civeli. V bývalej práci som robila na jednom projekte, kde sme spolupracovali so slovenskými hercami, tam som ich stretla asi všetkých 🤣. Inak, Pomajbo bol vždy veľmi zlatý a príjemný. Raz keď som bola s kamoškou na večeri, pri vedľajšom stole sedel Kemka s rodinou. V Metre som ako študentka robila ochutnávky a pristavil sa mi pri stolíku Filc. Šokovalo ma, že bol veľmi nízky 🤣. Simu Martausovú stretávam často, asi býva niekde v okolí, neviem. Paľa Haberu som stretla, s Dzurindom som prehodila pár viet raz, s Paľom Hrušovským som sa často stretávala (máme rodinu v dedine z ktorej pochádza a často tam chodí). Dano Hevier ma učil na vysokej, s Feldekom som mala nejaký seminár a robila som s ním asi dva rozhovory (fest úchylné správanie má, to len tak na okraj). A pred pár dňami som sa stretla v Karlovke s Hegerom. Asi bol behať, lebo tepláčky, tričko, slúchadlá a vykračoval si. Úprimne, ja sa v 98% prípadov tvárim, že tých ľudí nevidím.
@espeo Paltrow je aká naživo? Ja ju vnímam skrz manželstvo s Chrisom Martinom, ale zachytila som, že je to celkom mrška. Ale neviem 🤷♀️.
@andreatytler akoze ja im rozumiem, ti co hral taketo "silne" postavy, ludia ich zrejme cely zivot do nich prevteluju a nikdy sa toho nezbavia 🙂
Postretavala som toho vela, vacsinu su to normalni ludia, ako ini... a ked su niekedy neprijemni, nuz ked vas kazdu chvilu niekto zastavuje, nikam nemozete ist a pod, ja tomu tiez rozumiem... strata slobody
Zazila som ich dost ale co mi najviac utkvelo v pamati bolo ked som sa ocitla vela Channinga Tatuma v St. Petersburgu, och to bolo este vtedy ked bol mimoriadne atraktivny😍 skoda ze tam stale obsmrdal moj vsivavy byvaly😭😂
A zabudla soom, Cimarra, to bolo ešte predtým ako vystupoval v lets dance
My sme v Bratislave stretli pana Kukuru....bol tak galantny ze ked sme vychadzali z jednej predajne nam podrzal dvere a povedal "Nech sa paci a prajem krasny den"....my sme boli tak v soku a viete si predstavit ten krasny zamatovy hlas ku tomu....predtym ako sme isli muzov ani nehlo podrzat dvere...po bolo take krasne galantne gesto od neho...jednoduche, ale krasne....
Moj muz pracoval roky v jednom z naj londynskych hotelov. Cize stretol zoci voci (hoci aj v spodnom pradle🤣) vsetky mozne svetove celebrity, od naj holywoodskych hercov a spevakov po kralov, princov, sejkov.. toto mu zavidim 🥺 skoda ze mali zakazane sa s nimi fotit
Raz som sa sčučkala s kapelou Horkýže slíže😁😁😁
ja pracujem v zdravotníctve a chodia k nám aj "známi" ľudia. Raz k nám mal prísť Tomi Popovič a my s kolegyňou vystresované že ako sa máme správať 😅 bol milý, v pohode.
Chodí k nám aj Dorota Nvotová či ako sa píše priezvisko. Prišla za mnou a pýtala som sa jej ako sa volá. Vyvalila na mňa oči že Nvotová. Ozaj som nevedela že kto to je.

14 rokov som robila v divadle, 10 rokov žila s muzikantom a teraz už 20 rokov žijem s mužom, čo tiež robí v kultúre/šoubiznise, takže to by bolo na dlho...