icon

Stretli ste sa s celebritou? Prezraďte svoj príbeh!

lely1234
28. feb 2024

Čaute, napíšte kto sa s akou celebritou, SK, zahraničnou, to je jedno, stretol aj nejaký príbeh k tomu :D celkom ma takéto ,,blbosti,, zaujímajú. 🙂 ak si sa s nikým nestretol, prosím nepis ,,ja ešte s nikým,, :D

strelicia
29. feb 2024

Michal Docolomansky predo mnou platil v potravinach na Kamennom a povedal predavacke tak usluzne ze: Dakujem, dovidenia, a prajem vam pekny zvysok dna. Bol na urovni. V BA vkuse clovek niekoho postreta, ale co sa mi stalo este ked som bola mlada, som sla do prace a oproti mne Maros Kramar, kym mi to docvaklo, minuli sme sa, tak som sa podvedome otocila ze ci to bol on, a v tom sa aj on na mna presne otocil. Toto iste sa mi potom stalo na jednom natacani relacie na Kolibe ako publikum. Sla som na wecko a nachodbe oproti mne Libor Boucek, zase som sa otocila a presne vtedy aj on, cervena az po paty :D

strelicia
29. feb 2024

A este ma napadlo ze som bola prednedavnom v Auparku v potravinach a tam vedla mne nejaka mlada holka nakupovala ked k nej zrazu pribehnu 2 teenagerky ze: Ty si Sima? A ona ze Ano. A mozeme fotku? Ze ano. Odfotili sa, a zasa utekali prec. A ja som na celu tuto scenku len nechapavo hladela, kedze nemam tusenia kto to bol ta Sima.

vesimelonimarsista
29. feb 2024

@bubinko1506 na fotkach z dialky vyzerala dobre. Co sa tomu tvojmu muzovi nepacilo?

zafir01
29. feb 2024

@lely1234 môj muž šiel na wc na pumpach . Keď vychádzal , tak vzrušene naňho pozerali mladé baby z pokladne , ukazovali smer toaiety a pýtajú sa muža potichu niečo ako " kalí tam ? "
A muž keďže si myslel ,že sa ho baby pýtajú či tam niekto húli ,alebo fajčí , tak odpovedal ,že nie , nikto tam nekalí ,len akýsi chlap sa šiel vyšťať . A keď odchádzal , tak zrazu hikanie...a pokriky " Kali ahoj , Kaliiii " .
Takže to bol ten spevák ,môj muž je ročník 82 , jemu to meno nič nehovorilo ,až doma somu ukazováka ,kto to vlastne je .
Ale teda za celebritu považujem tiež už ľudí , čo majú toho viac za sebou ,ja som stará škola 🫣 .. alE áno , Kali je verejne známa osoba ,taká menšia celebrita slovenská 😄

alex7584
29. feb 2024

Pamata si tu niekto na toho spevaka Loba? 😄 aj karticku mam podpisanu 😄 aj fotky by sa niekde nasli 😄

tilly
29. feb 2024

My sme postretavali veľa športovcov,futbalistov, cyklistov, lyžiarov, keďže často chodíme na športové podujatia a ešte pred covidom nebol problém sa dostať k športovcom... párkrát sme sa bavili so saganom, párkrát s petrou vlhovou, jej otcom, schiffrinovou, lindsey vonn, decká majú kopec fotiek... iné mená písať nebudem, väčšinu z nich nebudete poznať 🤣.
Nejakých českých a slovenských hercov sme postretavali v zahraničí, ale keďže to boli dovolenky, tak sme ich neotravovali...

Chcela by som stretnúť dwayne "the rock" Johnson, teda nie priamo jeho, ale brata jeho prvej ženy a opýtať sa ho PREČO sa mi s ním stále sníva?????????
Aj dnes v noci. A dnes v noci som sa ho to dokonca pýtala, ale zobudil ma pes, kým mi stihol odpovedať.

lubkavargova1
29. feb 2024

@strelicia asi uz starnem alebo co, ale naozaj tie starsie generacie hercov mali tak nieco do seba a aj spravanie maju take ine...galantne..sice vraj aj Keanu Reeves je vraj tiez z tych normalnejsich....a velmi sa mi paci a aj tak sarmantne posobi a vraj sa tiez sa vedel pekne spravat Michael Caine, sice v 90 rokoch, no uz dlho tu nebude tiez

strelicia
29. feb 2024

@lubkavargova1 ano ten Docolomansky, to bolo okolo r. 2000 a dokonca uz na tu dobu to bolo nezvycajne galantne a uctive gesto. Je to tak.

marca12
29. feb 2024

@lely1234 Mala som rozhovor s Adelou Vinczeovou a odvtedy som totalne do nej. Aj predtym som ju uznaval,obdivovala,ale potom este viac. A nedavno som stretla Lucid style ani som ju nespoznala. Jedna pani s nou debatovala,spovedala ju a podla rozhovoru som ju spoznala,potom som sa otocila a bola to ona. Tiez velmi prijemna osoba.

yoxinka
29. feb 2024

@lubkavargova1
Keanu Reeves je považovaný za najslušnejšieho človeka holywoodskej smotánky. Býva v obyčajnom byte, chodí metrom (xy videí a fotiek z metra s ním koluje internetom). Nekonečné množstvo peňazí míňa na charitu, má svoju nadáciu a podporuje nemocnice, kde sa venujú onkologickým ochoreniam (jeho sestra zomrela na leukémiu). Nikto skutočne nevie, koľko a kde pomáha, lebo väčšinu robí anonymne, to čo sa vie, je len vrchol ľadovca. Nevlastní nič výstredné, oblieka sa do jednoduchého oblečenia, každý kto s ním pracoval, hovorí o ňom ako o slušnom a pokornom človeku. Vraj sa často pristavuje pri bezdomovcoch a počúva ich príbehy. Nenormálne pri zemi človek. Sláva však nie je všetko a on je toho príkladom. Rodičia ho opustili v detskom veku, dcérka sa mu narodila mŕtva v 8. meisaci a priateľka mu zomrela pri autonehode. To je strašne veľa na jedného človeka.

asanti55
29. feb 2024

@marca12 za mna je lucid trochu arogantna aj pri liceni tak svojsky vie dourazat sutaziace co sa o Julke Svehlovej neda povedat. Necudujem sa ze pri nej ziadny chlap nezostane.

luccija
29. feb 2024

@lely1234 iba pár našich.Ked sme vencili psa pri Dunaji v restauracii Auspic sedel Boris Kollár a v meste hukali policajti a on sa prevesil cez plot a pýtal sa nás či nevieme čo sa stalo a ešte sme sa chvíľu rozprávali o psoch🙂
Ľuboš Kostolný sedel s partiou v pizzerii kde my a naháňal sa s deťmi po ihrisku a venoval sa im vtipný zábavny clovek
Lasicu som videla pri modrom kostolíku mal veľkú charizmu
E.Vasaryiovu sme stretli na Štrbskom plese nádherná žena
Cibulkovú s mužom u nás v dedine na futbalovom štadióne prišla na pečenú rybu ešte nemala deti
Rytmus, Alagic pri venčení psa v Ivanke pri jazere veľmi sú milí decko sa im skoro hodilo do jazera vyzerá byť pekný vymyselnik
Fica so synom pred asi 5 r na cyklochodníku pri Devíne išli do bufetu
Vilo Rozboril fajčil jednu od druhej za Auparkom, pokým som bola s dcérou na ihrisku
Dara Rolins, keď mala koncert na dňoch obce🙂veľmi pekná, mila, úžasná postava energia
Haasová tá čo bola Bambuľka naše deti chodili spolu do školy
IBi Maiga moje prvé diskotéky v B klube
Nikodym so synom v Zoo
Jaro Slávik veľmi nesympatický a arogantný
Mitas s dcérou v detskom kútiku
Vittekova ex žena s dcérami, keď boli malé a jedna jej spravila scénu v Zare🙂
Studenkova v parfumérii bola som šokovaná aká je nízka a chudá, ale pekná krajšia ako v TV
Sajfovu ženu s kočíkom vidím casto

tortelinka
29. feb 2024

@missviolet áno, bol milý, sedeli sme v pieskovisku

diaszoky
29. feb 2024

@jaga18 no a schvalne kto
To bol??

kosican1
Odpoveď bola odstránená
jaga18
29. feb 2024

@diaszoky bola to Dominika Mirgova

diaszoky
29. feb 2024

@jaga18 ty kokos ze zadarmo by to bolo hrozne

miskajerry
29. feb 2024

Peťo Cmorik zo Superstar bol môj spolužiak

lenuska0075
29. feb 2024

Ráta sa aj Paci Pac? 😳🤣

marca12
29. feb 2024

@asanti55 To neviem,ktore sutaziace lici. Ale v beznom rozhovore bola velmi prijemna.

julliska
Autor odpoveď zmazal
koniarova
29. feb 2024

Na Štrbskom plese s Evou Mázikovou. Zlatá bola. Bolo jej plne pleso.😁😁😂

babulkomale
29. feb 2024

@marca12 u mna to Adela totalne pohnojila tym, ako sa spravala ked mala v studiu pred rokmi Ivetu Bartosovu. To bol hnus, mne bolo striedavo zle a do placu. Vtedy u mna Adela skoncila, moze viest mudre reci ake chce. Skutky rozhoduju.

larinka552
29. feb 2024

@zafir01,,kalí tam? " že nie , nikto tam nekalí ,len akýsi chlap sa šiel vyšťať
Tak toto nemá chybu 😄😄😄😂😂😂🤣🤣😄👍👍

andrea901
29. feb 2024

Vittekova ex, jej teta ma ucila na strednej skole, Vittek vtedy tiez prisiel na sportovy den ku nam do skoly, Dianu Morovu som viackrat stretla v Bille v Cubicone v Mlynskej kym som studovala, manzel sa raz viezol vo vytahu s Adamom Duricom, s Oliverom Oswaldom sme sa viezli vo vytahu v nemocnici, M. Vasaryova nam raz drzala nejaku prednasku na strednej o svojej knihe - Hlavicka statu...

danielllka
29. feb 2024

Nepovažujem ich práve za celebrity, ale tak dajme tomu.. Pracovala som v gastre a mala som tú česť stretnúť osobne Igora Timka z No name, veľmi príjemný, slušný človek, gentleman, taktiež Tomáša Palondera, šarmantný, krásny chlap, aj Dušana Taragela, s ním som aj podebatila trošku viac, Malachovský Martin, Anna Javorová a viac ich bolo, nespomeniem si na každého... Hej a ešte dávno, v jednom hoteli v Tatrách, ešte decko som bola, pán Emil Horváth s nebohým jeho otcom sa tam boli najesť..

danielllka
29. feb 2024

Ešte som si spomenula na Čekyho v obchod. dome a v práci Nora Mojsejová so sestrou a asi švagrom a Boris Hanečka párkrát..

pallacinka29
29. feb 2024

@lely1234 Mojseja pred covidom, ako sedel na vianocnych trhoch vo Viedni sam pred drevenym betlehemom...
A niekolkokrat Ega, ktorý je absolútne cvaknutý...

beataxxx
1. mar 2024

@3petka presne takto sa siria dezinformacie-nie fanusik, ale Ich celozivotny rodinny bezdetny priatel, s ktorym sa kamaratil este jej otecko a nie dom, ale drevenicka v horach….ona je jeden z najmilsich ludi, ktorych poznam, naozaj si neviem predstavit, ze by bola neprijemna

markaterka
1. mar 2024

@jaga18 presne na nu som si myslela, keď som si prečítala tvoj príspevok. Ona je taká nepríjemná osoba.