icon

Stretli ste sa s celebritou? Prezraďte svoj príbeh!

lely1234
28. feb 2024

Čaute, napíšte kto sa s akou celebritou, SK, zahraničnou, to je jedno, stretol aj nejaký príbeh k tomu :D celkom ma takéto ,,blbosti,, zaujímajú. 🙂 ak si sa s nikým nestretol, prosím nepis ,,ja ešte s nikým,, :D

Strana
z5
tinqua
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
1. mar 2024

V Ba sa ich dá stretnúť veľa. Lasica v Tescu, Bednarik na rannej prechádzke o 5:00, Feldekova v električke, Letko v Kauflande, Mullerova v lekarni.Kamoška chodila s bývalým členom z Teamu,tak s ním len telefonicky. Ale teta v dobe ľadovej spávala s Durindom 😄

lubkavargova1
1. mar 2024

@yoxinka tiez som to citala a videla podla mna je to clovek s obrovskou dusou a srdcom a a hlavne ma charakter, osobnost. On si nepotebuje nic dokazovat a ani sebe a ani okoliu a preto ho ludia aj maju radi

diaszoky
1. mar 2024

@tinqua vlado cerny?? A co robil ako sikanoval

pastinka
1. mar 2024

Ja som stretla Dvorskeho - najvacsi trapas mojho zivota... Sestra brigadovala v tescu, rozdavala tam nejake letaky. Isla som ju pozriet, bola vo dvojici este s nejakou babou na tej brigade. Chvilu sme kecali, ked zrazu ta baba vykrikla: aha, tam je Dvorsky! Ja chcem od neho autogram. Pojdes mi ho vypytat?
No nechcelo sa mi moc, ale nakoniec ma ukecala. Prisla som za nim, ze ci mi neda autogram pre kamaratku, on trochu neochotne ale ze pre koho to teda ma napisat... To som necakala, my sme sa nestihli ani predstavit... A mna nenapadlo nic lepsie, ako na pol Tesca zakricat na tu babu: Ako sa volas? 🙈😂

tinqua
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
1. mar 2024

@tinqua aha no nech da neposerie z tej slavy 🤦‍♀️

bylinka25
1. mar 2024

@queen_mary To máš pravdu, ale o to viac som prežívala viac smútku, keď zomrela.

luccija
1. mar 2024

A ešte Svata Malachovskeho v šiltovke, teplákoch, keď bol chudý.
išla som do Billy v nedeľu doobeda a on vychádzal k autu a predavačka za ním vybehla, že pán Malachovsky toto ste si zabudli a on, že to nebude moje..tak sa snažila a niekto iný si to zabudol pri pulte.Neskor som mala jeho syna čo má s Cekovskou v škôlke ona je veľmi pekná, milá charizmatická žena.
@koniarova tu by som chcela zažiť.Moj otec s ňou pred veľa vela rokmi hral v kapele na jednej akcii.Povedal, že už ako mladá bola taká ako odtrhnutý vagón, ale že baviť sa vedela a je živel od prirody

vesimelonimarsista
1. mar 2024

Vo svojom zivote som stretla Emiliu Vasaryovu, velmi prijemna a kultivovana osoba, Bolka Polivku, nechal sa s nami odfotit, Ivana Miklosa. A sice to nie je ziadna celebrita alebo osobnost, Vlada Meciara v Trencine. So segrou sme sledovali (boli sme vtedy este na ZS) jeho trajektoriu z panelaku do Druzby. Medzi babkami budil hotovy osial, akoby sa pred nimi zjavil minimalne Jezis Kristus.

kofa77
1. mar 2024

@yoxinka to vsetko o Keanu je pravda, mam to z prvej ruky, od cloveka, ktory s nim pracoval a bol nieco ako asistent, ked bol v CR. Je to jeden uzasny, charizmaticky clovek, velmi skromny, ale aj prisny na seba, disciplinovany. Zato Ana de Armas je rozmaznana fiflena, naladova.

yoxinka
1. mar 2024

@kofa77
Áno, ja som to tiež počula aj od ľudí, ktorí s ním pracovali.
Ana de Armas neruším kto je 🤣🤣🤣

mnamko
2. mar 2024

@lely1234 Janku Hospodarovú som u nás v bývalej robote ,zaviedla do šatne,veľa som ich videla naživo ,keď sa u nas nahravalo ,robili recepcie,s Luciou Bilou sme sa fotili,a v rodine máme Sáru Suchovskú- hrala v Paneláku,v Dunaji Anežku ,ktorú obesili
Zo zahraničia - Ornella Mutti ,Belmondo,keď u nas bol filmový festival

mnamko
2. mar 2024
huginko
2. mar 2024

@babulkomale presne, mam rovnaký nazor

sickynickyobsadene
2. mar 2024

@walentina7 no nehnevaj sa, ale pýtala sa na celebrity,nie na naše štátne hovada(politikoch).

ariannazara
2. mar 2024

@andrea901 ja som Vitteka stretla raz v Humennom v pepcu 😂😂😂😂😂😂

ptvw
2. mar 2024

@larinka552 my sme Adelu s viktorom stretli asi 3krat v elektricke smerom z Dúbravky pred 3 rokmi 😀

ptvw
2. mar 2024

@andreatytler chlap sa práve poskladal, jeho sen je raz comic con 🙂

ptvw
2. mar 2024

@beataxxx súhlasím ona je určite z tých ludi ktorí ani nevedia byť neprijemni

andreatytler
4. mar 2024

@ptvw Ano, stretla som ich na Comic Con v Toronte. Muz urcite nech ide.
Moj sen je Patrick Stewart. Bol tu uz velakrat par rokov dozadu ale mala som ine pririty.

majka3322
8. mar 2024

Ega s manželkou v Piešťanoch na kúpalisku. Vyťahovala som si v šatni veci zo skrinky a vedela som, že niekto za mnou stojí a čaká kým si vytiahnem veci (mal skrinku hneď podo mnou). Otočím sa a hneď som si pomyslela, že aký jebač..Mal okuliare tak som ho hneď nespoznala, ale neskôr som ho videla so ženou v bazéne kde sme boli aj my a celý čas som ho nenápadne pozorovala :D Ego je fakt krásny muž.

yoxinka
9. mar 2024

@majka3322
Keď sme pri Kontrafakte, ja často stretávam Anysa. On ja veľmi zlatý, slušný … vždy prvý pozdraví aj dvere podrží a jeho žena je neskutočne milá osôbka. Rytmusa vnímam len z médií, tak to mám skreslené, ale príde mi ako arogantný debilko a nechápem, ako títo dvaja môžu spolu fungovať 🤷‍♀️.

veronykacs
8. júl 2024

@anonymous87 sranda, ja som s Jožkom robila par rokov dozadu a to iste, hneď sme si potykali a samé srandičky, narážky 😂 ale ja som ho mala rada, priamy, úprimný, vtipný, dobre sa mi s ním komunikovalo a pracovalo

Strana
z5