icon

Stretli ste sa s podvodnými hovormi od neznámeho čísla?

16. dec 2024

Ahojte, volala mi jedna žena z neznámeho čísla a predstavila sa mi ako žena nášho majiteľa bytu v ktorom sme spolu s priateľom v podnájme…v telefone mi povedala že je to jej muž a je v zlom stave že mal vážnu nehodu.. a že musíme zaplatiť nájom skôr kvôli tomu že je v zlom vstáve a peniaze potrebuje ihneď, veľmi som sa zľakla opýtala som sa že čo sa mu stalo a ze ci je vôbec v poriadku a že či mu môžem zavolať, v tom hneď zložila a ja som teda zavolala nášmu majiteľovi lebo mi to bolo celé cudne a chcela som si to overit či nejde o nejaký problém. Majiteľ mi dvihol a v strese som sa ho opyzala že či je v poriadku a že čo sa mu stalo on sa má opýtal že prečo sa pýtam takéto veci že on o ničom nevie a že je úplne v poriadku a nemal žiadnu nehodu a žiadne peniaze za nájom skôr nepotrebuje… no proste hrozné aj on bol velmi vystresovaný že čo sa robí a keď som mu to všetko po telefone rozprávala tak bol veľmi šokovaný že prečo práve niekto by si niečo vymýšľal na nho…nič z toho pravda nebola je úplne zdravý a žiadnu nehodu chvalabohu nemal… myslite si že ide o nejaký podvod alebo falošné hovory? Stalo sa vam to niekedy uz?

Strana
z2
kitycat
17. dec 2024

@dskjhfdlkdjhl yam asi ani nedosli a podvodnik to vzdal

rozculena
17. dec 2024

nie,nestalo,nebývam v podnájme🙈

misanthropicdann
17. dec 2024

Zadarmo aplikácia ktorú stiahneš z Google store. Prednahrate hovory na štýl, naburali ste mi auto, vaša žena spáva s mojim mužom, z vášho bytu cítiť trávu a podobne.
Akože fakt sa na tieto vtipy základoškolakov nachyta?

Strana
z2