icon

Zmeškaný hovor: Kto mi volal a prečo?

18. aug 2026

Zdravím, volalo mi čislo mala som zmeškaný hovor.. mne ukazovalo zmeškaný hovor od toho čišla tak som zavolala späť a pani ktorá zdvihla ze vy ste volali mne a ja som vam zavolala späť.. ale ja som vazne nevolala nikdy na to čislo.. čo to moze byť ?

anonym_20e067
18. aug 2026

Možno,keby si zdvihla včas,tak by ti volajúci s prízvukom oznámil, že si pred rokmi investovala, nazbierali sa ti pekné peniaze,len aby si si mohla peniaze vybrať, potrebujú nejaké tvoje údaje.Pri spätnom volaní si už hovorila so skutočným majiteľom tel.cisla

anonym_d0b14a
18. aug 2026

Podvodník volal tej pani a použil na zobrazenie tvoje číslo.
Nevolal ti pred časom niekto s ponukou že máš účet na burze a robot ti zarobil peniaze?

anonym_725a3e
18. aug 2026

Klasické zneužitie telefónneho čísla ☹

anonym_24c0d9
18. aug 2026

Presne toto sa stalo dnes vecer mojej 12 rocnej dcere. Niekto jej volal a tvrdil ze si od nej nasiel neprijaty hovor. Ale ona bola cely den bez toho mobilu. Lezal na stole

anonym_c664b8
18. aug 2026

Omyl staci jedno prekliknutie na ine cislo a hned vola niekomu inemu. Ja by som to neriesila netreba zo vsetkeho robit dramu a hladat nieco viac. Mne sa to tiez stalo ale zavcas som si to vsimla a zrusila hovor, nastastie naspat nikto z toho povodneho cisla nevolal.

autor
18. aug 2026
@anonym_24c0d9

Presne toto sa stalo dnes vecer mojej 12 rocnej dcere. Niekto jej volal a tvrdil ze si od nej nasiel neprijaty hovor. Ale ona bola cely den bez toho mobilu. Lezal na stole

@anonym_24c0d9 presne tak to iste aj mne.. zaozaj som dnes nikomu nevolala a ta pani ze mala som zmeskany od vas a ja zas od nej

autor
18. aug 2026
@anonym_725a3e

Klasické zneužitie telefónneho čísla ☹

@anonym_725a3e ako to myslite ?

zuzanaete
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ide o spoofing. Dohladaj si detaily.

anonym_725a3e
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Áno, je to spoofing. Vaše telefónne čísla boli zneužité podvodníkmi. Pomocou rôznych programov nasimulujú vaše čísla (tvoje, tej pani, hocikoho), aby sa ukazovali na displeji mobilu ďalších volaných. Samozrejme bez toho, aby si ty tušila, že sa niečo také deje.

lukbe
19. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to ako fakt? Ved je toho plný internet. Netreba volať späť, netreba sa baviť.

janinah
19. aug 2026

Nikdy nevolam späť na nezname čísla.

katkaseiner
19. aug 2026

Nevolaj na nezname cisla.
Proste nejaky clovek vyuzil tvoje cislo (spoofing sa to tusim vola) v nejakej veci - update softwaru, nieco na predaj, cokolvek). Ta pani to ale nezdvihla a nasla len tvoje cislo. Ona sa uz tomu original volajucemu nedovola, dovola sa len tebe.
Stalo sa nam to asi pred par rokmi, dcera mala do 10 rokov a telefon doma na bare a ludia jej volali ze co chcela, lebo mali od nej zmeskany hovor. Realne ale nebol od nej... proste niekto vyuzival jej cislo. Trvalo to niekolko mesiacov, potom to z nicoho prestalo. Riesili sme to aj v Telekome, ale nevedeli nam pomoct. Ponukli novu sim kartu (ktoru by sme museli aj tak zaplatit) a hotovo...

anonym_06a9a0
19. aug 2026

😅😅😅

anonym_af1c04
19. aug 2026

podvod. Nie od tej pani, ale len vyuzili jej cislo