icon

Stretli ste sa už s exhibicionistom?

13. okt 2020

Dnes ráno si vykracujem do práce a z kríkov vyjde chlap že dobrý deň. Ja že dobrý, pozriem lepšie a on gate pod ritou, v ruke pindura a pozerá na mňa. Nebolo mi všetko jedno. Našťastie nešiel za mnou a ja som rýchlo odišla. Viem, že najlepšie je takého človeka vysmiať ale verte, že keď ho stretnete osobne a nikde nikto nie je vám veľmi do smiechu. Stretli ste sa už s takým človekom? Ako ste reagovali?

Strana
z2
terina25
13. okt 2020

Ked som bola behat v lese mala som to,, stastie,, ze som stretla takehoto uchylaka. Stal za stromami, gate dole a robil si dobre...

majamat
13. okt 2020

ano, viackrat,a j ked uz davno nie. 1x este ked som chodila na zakladku. som neverila vlastnym ociam a netusila som co to bolo za chlapa. potom an strednej uplne bezne, kedze sme boli same baby a museli sme z intraku chodit do skoly. a potom aj ako dospela. no uz davnejsie nie.

leuchtturm
13. okt 2020

raz ked som sedela a odpocivala na brehu jedneho rybnika. Oproti mne na druhom brehu si ho honil taky šeredne škaredy chlap. Na nic som sa nezmohla, stuhla som od strachu. Nastastie sa v blizkosti objavila skupinka cyklistov, zavolala som ich s prosbou o pomoc a potom som sla s nimi do najblizsej dediny. Cesta bola namahava, ja na kolieskovych korculiach, oni na bikoch...ale v zaujme zachovania svojho života som sa ich tempu prisposobila 😅

renab
13. okt 2020

Spytala som sa, ci mu treba pomoct. Zakryl sa a rychlo zmizol.

amelie2017
13. okt 2020

V krikoch pod gymplom bol vzdycky jeden, toho sme sa uz nebali. Ale v Nr, ked som byvala na Zobore a mala som ist sama potme, radsej som sla taxikom.

lavender273
13. okt 2020

Slusne vychovany uchyl 😂

Inak stalo sa mi to 2x, raz v zaparkovanom aute sa chlap 'zneuzival' , a potom raz na opacnom brehu potoka dalsi..a ten tiez pekne zakyval. A ja blba v soku som zakyvala naspat 🤭

mirka438
14. okt 2020

My sme mali v BB pri intraku jedneho co sa takmer dennodenne uspokojoval na kopci oproti okien, stale nanho volali vychovavatelky policiu ale vzdy sa mu betarovi podarilo utiect 😀 volali sme ho honic. Prvy tyzden sme boli sokovane potom sme si uz nanho aj zvykli 😀

grilazka
14. okt 2020

@lavender273 🙋 😂

Strana
z2