icon

Stretnutia kočiek zo snažiliek: Zdieľajme radosti a starosti

weja
14. nov 2007

ahoj holky 🙂
tak ako som slubila, zakladam (s tichym suhlasom admina) tuto novu temu... Dufam, ze sa ostatne kocky z fora neurazia, ale niekedy je potrebne vytvorit novu temu, kde by sme sa mohli stretavat na rovnakom mieste vsetky, ktore mame o to zaujem... 🙂

Takze... dufam, ze sa tu budeme pravidelne stretavat a ze nam vsetkym prinesie to vytuzene stastie v podobe malych vonavych babatiek 😵
takze bobess, jablonka, alex, bubatenko... tesiiiim sa na vase prispevky 😉

alexa27
26. nov 2007

tak co hovorite na sobotu o tretej? stihate?

jablonka
26. nov 2007

ja predbezne mozem o tej tretej, dufam, ze sa nic nezmeni, v piatok by som este potvrdila 😉

weja
autor
26. nov 2007

aj mne to vyhovuje... takze predbezne znacim do kalendara sobotu 15,00h. 🙂
a premyslite este to miesto...

drobec123
26. nov 2007

ja mozem tiez, ale ideme potom na navstevu takze nebudem moct byt dlho.
navrhujem informacny pult pri McDonalde, je len jeden a tak by sme sa nemali stratit.

jablonka
26. nov 2007

moj maly chrustik bol taky zlatucky, ze Vam musim napisat, co mi povedala: "maminka, ja ta lubim tak velmi, az by si sa utopila" 😀
no nie je uzasna ? 😵 🙂
ozaj, nebude vadit ked ju v sobotu zasa zoberiem so sebou? 😕

weja
autor
26. nov 2007

jablonka 😀 😀 😀 zaujimave, co sa tym detom prehana hlavou, vsak? 🙂 Jasne, ze nebude vadit, aspon ju konecne spoznam 😵
drobec - informacny kutik znie dobre...

bubatenko
26. nov 2007

joooj ako vam závidim... normalne to vychádza, že sa stretnete všetky a ja budem chýbať.... tak si to super užite - bude to výnimočné stretko... 😉

alexa27
26. nov 2007

jablonka, jasne, ze nebude vadit, budemem sa na nu tesit, pokladika maleho.
a krasne to povedala, normalne mam slzy v ociach 😵.
takze mekac, info kutik, super, zaznacene. a bubatenko, ty preco nemozes? mas zase skolu?

weja
autor
26. nov 2007

bubatenko spominala, ze prave v sobotu oslavuje jej mamina tusim narodky, takze maju oslavu... Skoda, no ako som uz pisala, verim, ze to nebude posledne stretko 🙂 a nabuduce uz hadam budeme v plnom pocte 😉

alexa27
26. nov 2007

aha ano, ja hlava derava, som zabudol 🙄 . no skoda, ale ako pises weji, snad to nebude posledne stretko 🙂

jablonka
26. nov 2007

baby, posledne dni su uplne hrozne ☹
Dianka ma zacinajuci zapal pluc ☹ , ale dostala antibiotika, tak verim ze zaberu a bude coskoro fit, aj ked na buduci tyzden ako sme planovali do skolky este nepojde, dovolenku si zoberie zasa tatino
a dalsia jobovka - bola som teraz pozriet folikuly, a vobec nerastu, v lavom vajecniku su len take nejake mini, a v pravom len tak 10 mm...a to som 13 DC, teda mala byt ovulka 😖
takze tento cyklus ani nemozem byt tehu, musim cakat na buduci, kedy dostanem nejake lieciky /este neviem ktore/ a potom dufat, ze zaberu a bude ovulka ☹
no som z toho 😢 😢 😢

weja
autor
27. nov 2007

dobre ranko prajem,
jablonka, to ma teda mrzi, fakt je to na figu ☹ ale aspon si pod dohladom tvojho doktora, takze urcite sa to s tymi spravnymi liekmi napravi... A buduci cyklus uz bude plne snazilkovsky 😉
A Dianke drzim palce, nech sa skoro vylieci... 😉

alexa27
27. nov 2007

ahojte kocky,
jablonka, to ma mrzi, ale nebud smutna. rok 2007 asi nasej teme nebol sudeny, ale v 2008 sa to prelomi a vsetko pojde ako po masle, len budemem vsetky cumet ako kazdy den nejaka napise, ze uz je tehu 😵 . musime byt optimistky.

weja
autor
28. nov 2007

dobre ranko,
kde ste vsetky zmizli? 😕 Nejako dlho je tu ticho... Co mate nove?

bubatenko
28. nov 2007

ahoj weja.....
asi mame vsetky vela prace... teda aspon ja 🙂 Aké máte počasie tam u vas v LM... musí byť krásne...vsetko krasne biele... nie ako tu....

weja
autor
28. nov 2007

vela prace... no teda, co si uz ti zamestnavatelia nedovolia... 😉 ja mam tento tyzden akosi nezvycajne volnejsie, az sa bojim toho zlomu, ked sa mi vsetko zosype naraz 😅
Vcera cely den snezilo, je tu vsetko krasne biele, ale kedze ja sneh moc nemusim, nejako sa z toho nevytesujem... 😒 Dufam, ze v piatok uz snezit nebude, aby sme mali kludnu cestu do BA 🙂

drobec123
28. nov 2007

dobre ranko .... no je toho vela pred vianocami, ja som celkom nestastna z toho ze nic nestiham .... ale snad sa v sobotu uvidime 🙂
zajtra som v Ziline, tak sa celkom tesim na sneh, dufam ze bude !

bubatenko
28. nov 2007

stale lepšie ako tu.... včera sa všetko roztopilo, v noci zase mrzlo... tak som sa vyslovene dnes do roboty došmýkala 😀
Ja sa tento rok z toho teším.... som nezažila takú poriadnu zimu štyri roky..... takže ja sa dosť vytešujem.... by som najradšej išla niekde do hôr lyžovať, ale to sa mi tento rok asi nepslní...... 🙂
A do BA idete kupovať niečo konkrétne k vianociam, alebo ideš na prieskum a prípadne niečo kúpiť?

drobec123
28. nov 2007

bubatenko, ved skus niekedy vybehnut na semmering alebo stuhleck. je to len kusok od bratislavy a sneh tam bude urcite a vylyzujes sa az az az .... my chodievame vzdy skoro rano a uplne nam staci lyzovat do 14-15.00 a to sme uz uplne mrtvi ...

weja
autor
28. nov 2007

drobec, ahoj, ty sa teda nacestujes...
bubatenko, do BA nas pozval draheho kamos, ma novy byt, tak sa chce pochvalit 🙂 ale byvat budeme u mojej kamosky, tej sme tiez este nestihli skolaudovat, takze mame pred sebou perny vikend 🙂 a popri tom vsetkom pojdeme samozrejme aj po nakupoch, celkom by ma potesilo, keby sme konecne nakupili vianocne darceky...

drobec123
28. nov 2007

weji, mna to bavi-nastastie. lebo v piatok skoro rano idem do prahy a vecer sa vraciam, ale nastastie cez vikend som doma, inac by som to asi nezvladla, potrebujem byt chvilu aj na jednom mieste 🙂

biba
28. nov 2007

Caute babulky . . . ako sa mavate???? 🙂 Ja viem dlho som sa neozvala, ale vazne som nemala cas ☹ Ja viem,ze dnes robil mozno chybu, ale vecer som objednana vestici (som zvedava ) Mnagel sa to dozvedel v nedelu, ked sa mi vrtal v telefonnom diary ☹ a spravil mi scenu, ze si nepraje aby som tam isla a ja neviem co mam spravit . . .chcem tam ist a on mi nepovedal ziaden dovod, len to, ze nechce aby som tam isla ☹ Co si myslite, co bude najlepsie???? Neist tam a mozno mu to potom vycitat (v hadacom amoku),alebo ist, ale nasrat ho tym?????

alexa27
28. nov 2007

ahojte kocky,
tak biba, to ti nezavidim takuto situaciu. ja s mojim muzom vestice zasadne nekonzultujem, lebo poznam jeho postoj k veci a pre neho to je totalna blbost. ale mna to zase bavi, tak preco by som si sem tam nejaku nedopriala 😉 , len mu to nehovorim. a nemohla by si tam ist a nepovedat, ze si tam bola? trebars sa preobjednaj na nejaky iny den, aby to nebolo take priehladne, lebo dnes by ti asi neuveril, ze si bola s kamoskou.
ale zase neviem co je na tom, az take hrozne, aby sa nasral, ved o nic nejde, je to len zabava, nie je to nic na sceny. ci hej? moj muz sa na mne iba smeje, ked zahlasim nieco o vesticiach, ale nastvany nikdy kvoli tomu nebol 😕

weja
autor
28. nov 2007

no bibka... keby ti povedal aspon jeden dovod, preco nechce, aby si tam isla... No neviem, a je pre teba ta vestica taka dolezita? Mozno sa chudak boji, ze ti ta vestica povie nieco negativne na neho, citi sa mozno ohrozeny... 😕 Ja neviem, asi by som tam nesla, keby mu to malo tak hrozne vadit, ale zas ak tam velmi, velmi chces ist... 😒

biba
28. nov 2007

Viez, ziaden dovod mi nepovedal . . . len to, ze nechce aby som tam isla . . . a ked som sa ho opytala, ci ma daky dovod tak povedal, ze ano, ale aky to mi nepovedal . . .ja to beriem ako citanie horoskopu, pobavit sa 🙂 nic si od toho neslubujem . . . ale som zvedava . . ide mi aj o to, ze on sa mi rypal v telefone a este sa bude aj oduvat. Ja mu ani len SMS neotvorim . . .dobre sme manzelia, ale aj manzelia by mali mat respekt pred sukromim toho druheho . . . Netvrdim, ze je to pre mna bytoste dolezite, len som zvedava. . . chem tam ist, spravit si na tychto ludi svoj nazor a hotovo 🙂 Nenutim ho tam ist a ani sa s nimo tom nechcem rozpravat . . . viem,z e ho to nezaujima a tak ho nechcem trapit . . co povie, povie iba mne a hotovo 🙂 On s toho robi strasnu tragediu . .. a to ma rozculuje . . ja mu tiez nezakazujem niekam ist, ked tam chce ist . . aj ked sa mi to nepaci . . . ale mam pre neho aj prekvapko, tak dufam,ze to zjemnim . . . 🙂

biba
28. nov 2007

alexa . . povodne som mu to nechcela povedat prave pre to, ze viem aky ma na to nazor, ale vrtal sa mi v telefone a tak na to prisiel . .uz som bola ja dohodnuta s kamoskou, na alibi 🙂, ale zase klamat mu uz nechcem . . . a prelozit to na iny termin uz nechcem, cakala som skoro dva mesiace . . . kludne nech sa na mne smeje, ale nie, ze ma obvinuje, ze si ho nevazim . . ked tam idem aj ked viem,z e s tym nesuhlasi a nepaci sa mu to . . .proste podla neho vsetko co robim, robim s dakym zamerom . . .no blbost

alexa27
28. nov 2007

jeeezisiii, ti chlapi su niekedy horsi ako zeny. ved robi z komara somara. pocuj a nemoze mat pred tebou nejake tajomstvo a boji sa, ze ti to ta vestica prezradi? lebo nechapem preco ho to tak strasne stve. a co to ma spolocne s tym ci si ho vazis alebo nie? no neviem bibka, mna by takyto vydieracsky pristup tak nastval ze by so mtam sla asi uz len z trucu, ale to som ja, ty sa tym neriad, treba si zvazit vsetky dosledky. zase nie je to zivotu dolezita vec.
a ake mas pre neho prekvapenie? 🙂 teda ak to nie je tajne 🙂

biba
28. nov 2007

Pojdem a nie na truc, ale pre to, ze som veeelmi zvedava . . a ak to on zoberie ako truc, tak potom to je jeho problem . . no ale to nevadi . .
Objednala som nam listky na koncert Vaenas Mae 🙂 Veeelemi sa tesim

alexa27
28. nov 2007

tak drzim palce, aby ti povedala len same dobre veci a aby sa manzelik moc nehneval.
a super ten koncert, wow, to by som hned sla. a kedy to je?

biba
28. nov 2007

13.12. ked som kupovala listky tak bolo volnych uz len 162 miest v cenovo dostupnej realcii,ale ani v vyssich kategoriach toho uz nebolo tak vela ☹