icon

Stretnutia kočiek zo snažiliek: Zdieľajme radosti a starosti

weja
14. nov 2007

ahoj holky 🙂
tak ako som slubila, zakladam (s tichym suhlasom admina) tuto novu temu... Dufam, ze sa ostatne kocky z fora neurazia, ale niekedy je potrebne vytvorit novu temu, kde by sme sa mohli stretavat na rovnakom mieste vsetky, ktore mame o to zaujem... 🙂

Takze... dufam, ze sa tu budeme pravidelne stretavat a ze nam vsetkym prinesie to vytuzene stastie v podobe malych vonavych babatiek 😵
takze bobess, jablonka, alex, bubatenko... tesiiiim sa na vase prispevky 😉

weja
autor
19. jún 2009

pekné piatkové ránko 😎
nezabudnite zajtra na ten foťáááák, lebo amen tma... 😀
Drobec, pekné tt 😵 😉

jablonka
19. jún 2009

drobec, Alex nie je na nete momentalne, ale odkazuje ti, ze sa stretnete o 11.00 pred Mekacom 😉
weji - snad nezabudne niekto z nas na ten fotak 😉

drobec123
19. jún 2009

dohodnute. budem tam .... a fotak mame v mobiloch, tak mozme poslat mmsku .-)

bubatenko
19. jún 2009

ok, tak mi sa dofurikujeme + - o 11,00, dam vedieť cez Alex koľko budeme meškať 🙂 Uz sa na vás tešíme 🙂

jablonka
21. jún 2009

ahojte, v prvom rade musim povedat, ze sme mali uzasne stretko, videli sme sa, pokecali...a Adamko je absolutne nadherny a dobrucky, taky sladky anjelik 😵... myslim, ze ked bubatenko bude mat cas, stiahne aj fotecky z fotaku a poposiela 😉
my sme s potom s drahym isli na prvy UZV, musim povedat ze vobec sa mi nevydychlo, lebo srdiecko sme este nemali...mam v albume fotecky, snad je to OK a drobcek zije a bude rast...teraz ma caka dalsi UZV o cca dva tyzdne, dlhe dva tyzdne!!!

alexa27
21. jún 2009

jablonka, neboj sa, malinke je urcite v poriadku, musime tomu verit 😵 .
a bubatenko dala uz na fb fotky, chodte kuknut, su super. maly je nadherny 😵, o nas nehovoriac 😀 😀 😀

bubatenko
21. jún 2009

jablonka... teraz som si pozerala tehotenskú knižku a listovala trocha v pamäti...mne bolo vidieť srdiečko, ked som bola 7+4 a prvý krát som bola na uzv 5+3 a to som tam nemala ani zdaleka to čo ty, len takú 3mm tmavu machulu a nič v nej, takže v pohode... ak nevydržíš, tak skús zavolať , či ťa nezoberie v piatok, to by už malo byť vidieť. Ale hlavne hlavu hore a pozitívne myslenie... uvidíš, že február 2010 je tvoj 😉

weja
autor
22. jún 2009

ahojte 🙂
som rada, že stretko sa vám vydarilo, fotky na FB si pozriem asi až doma, tu mi FB občas mrzne... 😖
Jablonka, pozerala som to aj ja a tiež som mala v 7tt len malú guličku a o 2 týždne už bolo krásne srdiečko
😉 takže neboj nič, všetko bude ok, fazulka je v poriadku, len treba pozitívne myslieť... 😉
ozaj, ako s robotou? nerozmýšlaš nad PN? alebo aspoň obmedzíš to cestovanie?

jablonka
22. jún 2009

ahojte 🙂 ...no hadam bude vsetko OK, aj ked sa citim nejako divne...neviem to specifikovat 😖
weji - neviem sa rozhodnut s tou PN...je fakt, ze ma cakaju v juli dve sluzobky, uz mam kupene letenky, tak tam este pojdem ak bude vsetko OK...no a potom aj rozmyslam ist na PN, uvidim ako sa budem citit...lebo ked necestujem, tak prevazdne sedim na zadku, a stale taka poloha nie je pre babo v brusku idealna 🙄

weja
autor
22. jún 2009

neboj nič, o 2 týždne ti spadne obrovskýýýý kameň zo srdca a bude z teba najšťastnejšia tehula na svete... 😉 strach som mala aj ja na začiatku ohromný, pamätám si, že som v deň kontroly skoro revala drahému v aute, že mám z toho blbý pocit a že sa veľmi bojím, že to srdiečko tam nebude a bolo všetko ok 🙂 je to normálne, my čo už máme zlé skúsenosti, sa toho veľkého strachu nezbavíme nikdy, len sa ho musíme naučiť ovládať... 😉
no byť na tvojom mieste, tak by mi asi vadilo hlavne to cestovanie 😅 čo sa týka sedenia, to by mi asi neprekážalo, aj tak som v tehu nevládala robiť nič iné, len sedieť alebo ležať... 😅

jablonka
22. jún 2009

ja viem ze to cestovanie nie je idealne, ale uz to mam dlho naplanovane a kupene letenky, tak neviem ako by sa to riesilo keby som nakoniec nesla...jasne ze v najnutnejsom pripade by sa to muselo nejako vyriesit, kto zaplati tu nevyuzitu letenku...ale urcite by s tym bolo kopec problemov...tak ked bude vsetko OK tak este pojdem...a okrem toho, velmi som sa tesila na Stockoholm, lebo tam som este nebola a teraz su tam biele noci, tak mozno to bude aj krasna zaverecna bodka 😉
inak lekar mi povedal, ze pokial neletim velmi dlho, nejakych 12 hodin, tak ze v pohode mozem ist a podla neho mi nema co ublizit...

drobec123
22. jún 2009

ahojte,

krasne fotecky ! no ved taka hviezda velka s hviezdickami ako sme my 🙂 - to ina ani nemohlo dopadnut !
jablonka, ved je este velmi skoro aby bolo vidiet srdiecko takze aj ked prekonat ten strach je urcite narocne, nic ine ti neostava, proste vsetko ma svoj cas a aj cas na srdiecko este len pride !
ja som dnes na sluzobke v prahe a musim povedat ze sa z toho tesim, trosku zmeny - nove prostredie a clovek ma aj taky lepsi pocit ze nesedi stale len na tej istej stolicke 🙂 ale uz sa tesim vecer na svoju postel lebo tuto noc som sa az tak nevyspala v cudzom prostredi. tak sa drzte a tesme sa z toho co mame ! ja uz teda zacinajuce brusko - ale maskujem zatial poriadne ! 😀

weja
autor
22. jún 2009

tak už som videla aj fotky, ste tam všetky kočky... 🙂 a Adamko je ozaj nádherný... 😵

jablonka
23. jún 2009

ahojte, tak ja som dnes ostala doma a asi aj nejaky cas pre istotu ostanem...vcera ma v robote rozbolelo brusko a trosinku som mala hnedy vytok ☹ ...tak som zvysila davky Duphastonu a zatial je to OK...nebudem vam opisovat aky mam strach 😖 ...ale nemozem uz nic ine, len mat kludovy rezim a cakat...

weja
autor
23. jún 2009

Jablonka ☹ tak len pekne nôžky hore a oddychuj... 😉 verím, že máš strach, ale prosím, skús neprepadať panike... dávnejšie som čítala, že pokiaľ je výtok hnedý, nie je to nebezpečné - ide o starú krv... horšie by bolo, keby obsahoval jasnočervenú krv... a ešte jedna vec - nemala si mať teraz niekedy ms? 😕 niekedy sa vraj stáva aj to, že telo reaguje zvláštne a ešte aj po pár mesiacoch môže v čase ms špiniť...
každopádne - držím silno palce a veľa optimizmu... 😉

jablonka
23. jún 2009

weji - ja viem ze to nemusi nic znamenat, aj moj lekar mi to vcera povedal - ale zacinam sa pripravovat na zle spravy, mozno to nebude pre mna taky sok ako minule ked sa vsetko zdalo byt Ok a zrazu nebolo ☹

weja
autor
23. jún 2009

skús nemyslieť hneď na najhoršie... šok je to vždy, ale verím, že tentoraz žiadny šok nebude, trošku si oddýchneš a všetko bude zase ok... 😉
nechcel ťa dr. pozrieť na usg? ale asi by aj tak v tomto štádiu veľa toho nevidel, čo? 😒

maja.ka
23. jún 2009

waw, co to tu vidim, same tt nam tu krasne svietia, baby z celeho srdca vam blahozelam a prajem hlavne bezproblemove tehulkovanie 🙂 uzite si to, je to najkrasie co zena moze zazit, mne to strasne chyba 😉
jablonka nic sa neboj, ten hnedy vytok som mala aj ja 2 mesiace v case ms 😉 len ziadne negativne myslienky, vsetko bude ok 😀

jablonka
23. jún 2009

majka - ahoooj, ako sa mate s Markuskom? to uz musi byt riadny fesak 🙂 ...a dakujem za blahozelanie, snad to dobre dopadne...
no baby ja nie som teraz v case MS, skor by som bola v case okolo ovulky...ach jaj, nezostava mi nic ine len cakat...uz aby sa aspon Dianka vratila domov, hned mi s nou ten cas rychlejsie utecie...chudatko nemaju veru pekne pocasie, ale volame ucitelke kazdy den a vraj sa maju aj tak vyborne, boli v jaskyni, na salasi a deti si to vraj neskutocne uzivaju a nai si len nespomenu na rodicov 😅 ...co ma samozrejme tesi, len na druhej strane si clovek uvedomuje, ze ho to vlastne dieta potrebuje cim dalej tym menej 😒
...no ja som aj rozmyslala ze ist na UZV, aspon vidiet ci drobcek podrastol... zajtra si asi pojdem k mojmu gynekologovi pre papier na odporucenie PN, tak mooozno ho pod hrozbou kolapsu ukecam na UZV...

weja
autor
23. jún 2009

Majka, ahoooj, ty si tu nebola hádam 100 rokov 🙂 ako sa máte so synáčikom?
Jablonka, to je dobrý nápad, skús ho presvedčiť, určite budeš kľudnejšia, keď uvidíš, že je všetko ok... a ja si myslím, že už bude aj srdiečkooooo... 😵

maja.ka
23. jún 2009

my sa mame super,neviem si to vynachvalit... maly je uzasny, rastie ako z vody, az mi je niekedy luto, ze tak rychlo rastie, ja by som z neho chcela mat vzdy male babatko, ale teraz je velmi zlatucky, krasne si uz dzavoce,pretaca sa jedna radost na brusko, rehoce sa...proste kraaaaaaaaaaaasne je to 😀
kuk album, dala som par fotiek 😉
a vy ako sa mate? weji vy ako pokracujete, ako v robote?

weja
autor
23. jún 2009

Majka, fotky som pozrela - malý je krásny okáň... 😵 to je dobre, že je taký dobručký a šikovný, verím, že máte z neho ohromnú radosť... 🙂
my po starom, v robote je to ok, najväčší frmol bol predsa len v zime... teraz sa to dá...

bubatenko
24. jún 2009

ahojte,

majka pozerala somfotky, malý je nádherný... také malé kukadlo.... viem o čom hovoríš, strašne pekné obdobie je to teraz s tými deťmi... každý deň niečim novým nás prekvapia 🙂

Jablonka ako sa dnes cítiš, čo máš nové... stále na vas myslím... takto silno držím palčoky 🙂

maja.ka
24. jún 2009

ahoj bubatenko, vy sa mate ako s adamkom? hod nejake foto nech vidim tvojho fesaka 😉

krista
25. jún 2009

Ahojky,
chtěla bych vás informovat o novince - po dosažení 10000 příspěvků už není nutné zakládat nové téma.
Pokud už vás někdo informoval, tak se omlouvám za opakování a děkuji za pochopení.

Krista

jablonka
25. jún 2009

baby, tak ja som na PN, ale uz zajtra konecne pride Dianka 😵
to spinenie som trosku este raz mala, ale inak nic, citim sa velmi dobre a poctivo sa krmim Duphastonom...na UZV idem v pondelok, prosim drzte mi palce...doktor mi povedal ze z trosky tmavohnedeho spinenia nemam hned mysliet na najhorsie, nemam to male dopredu odpisovat a dat mu sancu, tak sa snaziiim 😉 ...

weja
autor
26. jún 2009

Jablonka, tak ešte raz - držím palce, a verím, že to bude všetko v poriadku... 😉 jasné, že nemôžeš myslieť na najhoršie, aj keď viem, že človek sa v takých chvíľach zľakne... 😒 drž sa 😉

drobec123
29. jún 2009

jablonka, tak nam daj vediet po dnesnej kontrole ze je vsetko ok a bol to len zly poplach !

jablonka
1. júl 2009

ahojte, tak dnes na nas na UZV krasne blikalo srdiecko !...vyzera to teda byt zatial OK, a dufame ze to tak dobre pojde aj dalej 🙂
inak nemam zatial vobec ziadne priznaky, nie je mi vobec zle, nebolia ma prsia...nic 😉

alexa27
1. júl 2009

jablonka, tak este raz gratulujem k skvelej sprave. urcite to bude uz len dobre, drzte sa 😵 😵