icon

Stretnutie a pokec pre Májovky 2007

luculka
7. júl 2007

Ahojte babulky...kedze viac casu uz trávime tu ako na Ms.....ak budete mat chut stavte sa 😀

luculka
autor
28. nov 2007

😅 😅 ja sa citim akoby som bruseno ani nemala 😀

julova
28. nov 2007

sa mas 😝 😀...kedy idete na vec? 😉 😀...uz by si to aj brala ze? ja teda hej...este tak tyzden dva a isla by som uz najradsej "naostro" 😝 😀

mirka20
28. nov 2007

juuuj, baby, ako vam to rychlo ubehlo. ved vy uz cochvila rodite 😵 takze sa na ten posledny mesiac nemam tesit? 😕 😅

julova
28. nov 2007

Mirka - ako sa to vezme..pozri na Luc...je 3 tyzdne napred a citi sa ako bez bruska a ja uz neviem ako sa ulozit...vsetko ma boli, ledva chodim...takze aj toto je asi indi-vindi ;)..a ani sa nenazdas a uz aj Ty budes vo vzdycharni 😀 😉

mirka20
28. nov 2007

uz sa na to celkom tesim, ako budem v tej vzdycharni 😀 lebo si to neviem vobec predstavit. teraz mam este len take malicke brusko, aj ked chodim uz nejak pomalsie, lebo nestiham s dychom

julova
28. nov 2007

tak dych setri...lebo budes nestihat coraz viac 😝 😉 😀...a veru, je na tom nieco pravdy, ze ani nestihneme mat cas bat sa porodu...lebo posledny mesiac prezivam asi tak, ze uz budem rada, ked TO budem mat za sebou 😝 😀

mirka20
28. nov 2007

fakt som na to uz velmi zvedava 😵 ale ako pises, ked to pride, tak uz to budem chciet mat za sebou 🙂 ale to je asi vzdy tak

luculka
autor
28. nov 2007

jul ja uz by som isla aj hned....ale sobotu ideme este na oslavu...tak som povedala ze nedelu nozme frcat 😀

julova
28. nov 2007

Luc - no ja mam 9.12. este v plane koncert Joea Cockera (na VAS termn 😉 ) a 18.12. este Alexandrovci 😝 😀 ..a 17.12. uz mozme ist na tooo, ked sa poriadne vyspim ovsem 😝 😀 😀

mirka20
28. nov 2007

luc, len opatrne s tou oslavou. nie ze budes velmi trsat a mala natalka ti vypadne 😵

luculka
autor
28. nov 2007

miri pekne si uzivaj tehulkovanie,,,,my ti potom budeme davat rady ako stare skusene maminy 😀 😀 😀

julova
28. nov 2007

veru 😀 😀

luculka
autor
28. nov 2007

trsat snad ni,,,ale budu grilovane udene kolienka,,,tak sa bude potom dobre klzat von 😀 😀

julova
28. nov 2007

Luci - ty si cislo 😀 😀

mirka20
28. nov 2007

baby, vy ste fakt zlate 😅 take plany este na poslednu chvilu. ja si dam asi uplnu pauzu uz od aprila, ze co ak...
som zvedava potom na vase rady. dufam, ze na mna s nimi nezabudnete. 🙂

julova
28. nov 2007

Mirka - to nerooooob...lebo budes vela premyslat nad porodom a tak...ked budes vladat, tak sice s mierou, ale nevyhybaj sa ziadnym aktivitam 😉...lebo potom bude jedina Tvoja aktivita bejby...tak si to uzi ako mozes 😉

mirka20
28. nov 2007

jul, tak teda dobre. diky za radu, beriem si ju k srdcu 😵

julova
28. nov 2007

😉 😉

mima77
29. nov 2007

ahojte babulky moje zlate 🙂 tak a konecne som sa dostala aj k tomu ze zabludim sem!
janino dakujem za blahozelanie - az teraz som si ho totiz precitala! 😅
ako sa vam dari?
julova a luculka - vy uz to mate za par co?! to uz budete aj radi ked sa konecne dievcata narodia...! 😀 🙂

lubu
29. nov 2007

Ahojte babule, ja som na toto nadabila len teraz a to som tu celé dni 😀

mima77
29. nov 2007

potom na mna prosiim nezabudnite! budem asi tiez chodit na rozumy... 😀 🙂
my sa 15.12. stahujeme na mesiac ku nasim a potom koncom januara ak vsetko dobre dopadne tak do noveho bytu na Dolnych Honoch v BA hned za Lidlom a Bilou - ak to tam niektora poznate.
Tak mam o zabavu postarane nateraz a potom uz asi zacnem chodit na rozumy a ked budem vediet co a ako, tak povymetam bazare a sekace a tak... co bude treba! 🙂 uz sa aj celkom tesim!

mima77
29. nov 2007

ahoj lubu - no vidis... ja zase uz davnejsie, ale az teraz som sa sem znova dostala...
ty si mala tento isty nick na MS v majovej teme? lebo akosi si nespominam na nick... ja som mala mia77

julova
29. nov 2007

Miri - ja to tam poznaaaam....som skoro 30 rokov byvala na DH 😉...a teraz tam byva moj brat so zenou a deckami 🙂...

ej veru - porod klope na dvere, ale este mam ine plany, tak mu neotvaram 😀 😀

mima77
29. nov 2007

hehee 😅 julova - ty si si to nejako naplanovala... 😀
ako sa citis? nevies ci luculka uz nieco nema? decembrovky sa rozbehli ako keby chceli dobehnut novembrovky! 😅

mima77
29. nov 2007

ta vidis - ideme od vas trosku dalej nez sme teraz... ten byt na Kalinciakovej sme uz predali tak sme od 20.dec. bezdomovci prichyleni u rodicov! 😀

mirka20
29. nov 2007

ahojte. ja som prave citala decembrovky, az mam zimomriavky na tele, ako sa rozbehli. ale luculka sa drzi, aj ked uz velmi nechce 🙂
mima, uz len 5 mesiacov a aj nas to caka 😀

julova
29. nov 2007

Miri - no hej...este chcem ist na va koncerty, n ktore uz mam kupene listky...takze do 19.12: porodu neotvorim dvere 😝 😀

No o Luc neviem - ale vcera ked sem pisala, tak nevyzerala este na rodenie 😉...

a inak sa uz citim ako velryba, kacka a tucniak vsetko dokopy...uz len funim a nevladzem...esteze uz som na MD a mozem doma oddychovat...a ked nie je nutne von ani nevyleziem 😖...spaok uz mam taky nijaky, mala uz dole tlaci, tak zacali opat behacky aj v noci na WC...no "sranda" 🙂

lubu
29. nov 2007

Ano aj tam som bola lubu 😉
CAves julova... 😉

mima77
29. nov 2007

no veeru... ani nespominaj! 😀 😅

julova
29. nov 2007

Luci - ahoj zlaticko 😉