Stretnutie cez pokec

sookie1
22. feb 2017

Ahojte ženy.Viem,že je už dosť hodin ale neda mi to...Som slobodna mam 6 ročnu dceru,a chodim na pokec.Tam som si už asi mesiac pisala s jednym chlapom on ma tiež dve deti a je rozvedeny.Pisal mi čo sa stalo s ich manželstvom,chyba bola na oboch stranach.Taktiež mi pisal ze na pokec chodi preto ze si hlada ženu,a že by chcel taku čo ma dieta pretoze tie su podla neho viac zodpovedne,a že ženu s diskoteky nechce.Niekolko krat ma volal na stretko tak som sa s nim v pondelok nakoniec stretla on je s ineho mesta ako ja cca 100 km odomna.Boli sme na kave cez moju obednu prestavku pokec v pohode vyzeral dobre smiali sme sa na rozlucku ma pobozkal na lice.Od vtedy sa mi neozval.Su to tri dni.Mam sa mu ozvat? Alebo nie? Do teraz mi vzdy pisal on prvy na pokeci. Ps: Ospravedlnujem sa za pripadne gramaticke chyby.

eriksonka1234
22. feb 2017

Ja by som to v žiadnom pripade neurobila,čakaj kým sa ozve on a buď na pozore,nie všetko z toho,čo ti povedal musí byť pravda...

sookie1
autor
22. feb 2017

@eriksonka1234 s tym ratam ze nie vsetko je zlato co sa ligoce,, ale dikes za radu ;)

stardust
22. feb 2017

V ziadnom pripade by som sa mu neozyvala. Ked chlap vyciti osudovu zenu, tak sa ozve sam.

janinah
22. feb 2017

Hádam neveríš,že si na tom pokeci jeho jediná.....počkaj,kým sa stretne s ostatnými,otestuje ich a potom sa ozve "víťazke".....len či to budeš práve ty je otázne😉

maajka000
22. feb 2017

Aj ja som mala taky pripad dlhe pisania po nociach...ja mam syna on ma dvoch stretnutie v detskom centre..vsetko super sedeli sme tri hodky sli sme domou kazdy po svojom a od vtedy sme si nenapisali neviem preco..ja som mu prva nepisala aj ked ma to tahalo...a ani on mne. Clovek uvazuje ze pockam nech my napise on..🙂 a na druhej strane to iste pockam ci my napise ona...clovek neviem al myslim ze by mal napisat prvy on 🙂 pockaj

pslahorova
22. feb 2017

@sookie1
@stardust
Ak mate byt spolu ozve sa. Chlap, ktory ma Vazny zaujem sa Ti ozve....moj uz par rokov manzel, bol neodbitny a snazil sa 8mesiacov, napriek mojmu nezaujmu o vztah sme spolu a mame rodinu.A spoznali sme sa cez FB. Chlapovi sa hlavne nevnucuj to ma presne opacny efekt, a vela takych caka prave na to.
Prajem vela stastia😉

solinkarka
22. feb 2017

ja som sa s mojim stretla cez pokec 😀 no ale u nas to malo rychly priebeh. asi laska na prvy pohlad. v decembri sme oslali 8. vyrocie. kazdopadne na tvojom mieste urcite sa mu neozvem...podla mojho nazoru ak by tam cosi zaiskrilo z jeho strany uz davno by sa ti ozval 😉

sookie1
autor
22. feb 2017

@janinah tak virm ze nie som jedina :D ani on neni jediny ;)
@maajka000 a neni ti luto teraz s odstupom casu ze si sa neozvala?

stardust
22. feb 2017

muzi tikaju inak ako zeny. Nehlada zenu, ktora by chodila po diskotekach, takze asi nejaku s moralkou...mozno mu vadilo, ze si sa nechala od neho pobozkat na prvom stretnuti, hoci len na lice. Kto vie...kazdopadne, nechaj ho nech sa sam ozve.

maajka000
22. feb 2017

@sookie1 jooj nie vobec vsak to je jeho ptoblem 🙂 🙂 aj ked som mozno trochu dufala ze to dopadne lepsie ale ked sa neozval tak nie...ja sa nevnucujem...vsak kolko je chlapov 🙂 ja som tiez sama z malym a kaslem na to ak ma nieco prist tak pride samo 🙂 nesilim to venujem sa synovi aj ked my je niekedy smutno 🙂

babyangel
22. feb 2017

Ja by som sa neozvala. Ved ked doteraz nemal problem ti napisat stale prvy a ak by si sa mu pacila a chcel s tebou nieco riesit, isto by necakal a ozval sa on. A mozno sa este ozve, ale to uz by som sa asi mala na pozore.

petulda333
22. feb 2017

@solinkarka aj ja s mojim na pokeci a tiez to slo rychle a mame tiez 8vyrocie 😊😊

savanas
23. feb 2017

Milá @sookie1.

Nech sa pozriem akokoľvek na náš život, tak si myslím, že muž by mal byť ten čmeliak, ktorý obletuje kvet🐝 a má snahu zaujať a získať si priazeň toho kvetu🌷.
Súhlasím s dámami, že muž ktorý ťa pozve na stretko a zaľúbiš sa mu❤, tak sa určite bude snažiť ťa spoznať, pretože si určite nenechá utiecť možnosť prísť o niečo preň vzácne💎.

Ale aký je dnešný svet ?
Sme náročnejší a hľadáme maximálnu kvalitu, aj keď ju veľa krát ani mi sami možno nie sme schopný ponúknuť. Alebo sme príliš vypočítavý a nie moc hodnoverný.
sookie1, máš svoju jedinečnosť💎🌹🌞.
A ja si myslím, že ak sa mi zapáči žena, tak urobím všetko preto, aby som jej dal najavo, že mám rád jej prítomnosť a snažím sa s ňou, a taktiež s jej deťmi tráviť viac a viac času, až to prepukne do vzťahu, po ktorom obidvaja túžime.
Nepatrím medzi nejak moc skúsených🙉 mužov, ale vidím, že život každého jedného preškolí svojským spôsobom.
Čím sme starší, tak už nie sme tak pekný ako za mladí, ale každý máme svoju hodnotu💎, ktorá je pre niekoho veľkou vzácnosťou🌹.

A inak dámy, tie čo ste si našli polovičky aj cez virtuálny svet a ste nerozlučnou dvojicou, tak to je perfektné. Mám veľkú radosť, pretože nie vždy to vyjde na prvý krát tak ako vám. To je supééér.
Je tak jedinečné, keď sa to podarí na prvý šup.

katkaluky89
23. feb 2017

neopovaz sa mu ozvat niesi ziadna slecna na zavolanie alebo sa mu nebudes vnucovat v ziadnom pripade to nerob.. peknym gestom (bozkom na lice) si ta bud omotal alebo sa navzdy rozlucil akurat ze tebe sa rozbusilo srdce a on sa jednoducho vytratil a neozyva sa.. neznasam takych ludi nech to radsej povie "ok prepac sme od seba daleko a asi by to nefungovalo" namiesto odtajovania sa ...budem drzat palce

pragmaticka
23. feb 2017

za 3 dni sa ti este neozval??Prestan si namyslat,urcite nema zaujem.Nezaujala si ho dostatocne resp. nieco mu na tebe vadilo!Poznam chlapov velmi dobre 😉 Takze urcite sa mu neozyvaj a uz ani velmi necakaj nic z jeho strany.

pbra40
23. feb 2017

ja asi nebudem suhlasit s vacsinou. ak chces, tak mu napis. co mame 13 rokov? aby sme hrali hru "kto sa prvy ozve"? napises, budes vediet na com si a podla toho sa zariadis. myslim ze v nasom veku sa uz netreba hanbit. mozno neodpise, ale aspon ta nebudu prenasledovat myslienky, ze si to neskusila. drzim palce v hladani to spravneho 😘

matazirafa
23. feb 2017

@savanas si prisiel na to ze tu oblbnes takymi kecami o nicom viac bab ako na pokeci?

emilia25
23. feb 2017

Hned by napisal keby to myslel vazne.minimalne o stretnuti ako sa citil super a navrhol dalsie.mozno si uvedomil tu dialku a keby mal dochadzat.skus hladat zo svojho mesta isto tam je kopu chlapov.

sookie1
autor
23. feb 2017

Dakujem za odpovede ženy 🙂 ja som tiež toho nazoru,že neozvat kedže som dosť tvrdohlava.Ale aj tak som si prišla po radu,viac hlav viac pohladov na vec;)

savanas
23. feb 2017

Matazirafa, ďakujem za kritiku mojej osoby😉. Keďže sa osobne nepoznáme, tak nám ešte ubehne nejaký ten čas, vďaka ktorému možno si prečítame na tomto servery postrehy toho druhého.
A pokec nemám rád. Bol som tam asi jeden deň, pretože sa mi tam najprv ozval muž, ktorý chcel mužskú spokojnosť, a potom dve dievčatá, ktoré si vedeli užiť so mnou večer pri sviečke za bubačiky. Myslím, že nemám rád pokec, pretože je na mňa moc neprijateľný.
Som prihlásený na jednom zoznamovacom portáli, ktorý je prijateľnejší než pokec.

sookie1
autor
23. feb 2017

@savanas tak pokec je pokec su tam aj v pohode ludia a aj uchylaci.Ja mam s tade par fajn kamosov vetsina je s vychodu ,taky saleny ale slusny.Musim si hladat vychodniara teda haha

savanas
23. feb 2017

matazirafa, zabudol som. Som vďačný za tento portál, pretože je tú prihlásených veľmi veľa žien, manželiek, mamín, ktoré tú ponúkajú skutočne postrehy ich osôb a sú omnoho lepšie a prirodzenejšie než na sociálnych sieťach.

savanas
23. feb 2017

sookie1, nie som proti pokecu. Len ja nejak moc nemusím sociálne siete ako pokec, facebook,....
Som možno trochu staromodnejší.
Verím ti, že tam sú aj pekný ľudia. Len ja ho nemusím.

butterfly001
23. feb 2017

@sookie1 Zlatinko, veru...asi chlapec vyhodnotil danú situáciu pre neho za nie moc atraktívnu, neber to však príliš osobne, že je to napr. kvôli Tvojmu výzoru, môže to byť kľudne aj kvôli jeho nejakémusi vnútornému problému, chlapi sú niektorí proste takí...
S pokecom mám tiež svoje skúsenosti, väčšina je tam fakt mimo, hrajú sa tam na niečo. Hlavne teda tí, ktorí tam ani vlastné foto nie sú schopní zverejniť a tých normálnych je tam fakt žalostne málo. A či by som sa ozvala? Možno jednou vetou...následne by si tak aspoň zistila, aký má postoj po tom celom, určite by si to vycítila z jeho odpovede, ak by teda nejaká prišla. Ale ak si ten typ, ktorý počká na prvý krok chlapa, nereaguj...ale myslím, že pokiaľ by z jeho strany bol fakt seriózny záujem, ozval by sa určite ešte v ten večer.

zuzicek88
23. feb 2017

@sookie1 aj ja som sa zoznamila cez pokec s mojim drahym,je to najuzasnejsi manzel na svete.Vies si myslim,ze aj keby nechcem s tebou zacat vstah,mohol napisat aspon so slusnosti,nieco ako dakujem za pekny vecer

sookie1
autor
23. feb 2017

@zuzicek88 jj ved to aspon zo slušnosti by sa patrilo

butterfly001
23. feb 2017

@sookie1 Veru, patrilo...no niektorí chlapi v dnešnej dobe kašlú na to, čo je slušné a čo nie...hlavne že oni budú nad vecou.

kapurka270
23. feb 2017

No tazko odpovedat vsetci radia neozvat sa a ja by som sa ozvala.A mam osobnu skusenost ze s mojim manzelom som sa zoznamila cez pokec.A sam mi povedal,ze keby som sa mu po prvom rande neozvala,tak by zostalo len pri pisani.No on bol a aj je trocha mlcanlivejsi...ale zada poviem ze treba triezvy nadhlad😑,ja spm vzdy selektovala a uz po prvej kave som vedela,ci sa este s dotycnym stretnem,nevodila som nikoho za nos a na rovinu,ak sa aj chlap chvel stretnut,som napisala,ze nie,iskra nepreskocila.A v niektorych pripadoch sa teda muzi oduli ako deti na pieskovisku.Kazdopadne vela stastia.

kapurka270
23. feb 2017

Ja teda radim,ak citis ze sa chces ozvat,ozvi sa,budes mat dusu na mieste,ak sa neozve,nestoji za to,ak da ozve zo slusnosti,tak ma v sebe davku slusnosti.

mamina_25
23. feb 2017

@sookie1 aj ja som spoznala svoju polovičku na pokeci.u nás to bolo velmi rychle,asi tyzden sme si pisali,volali a dali sme si stretko...Bolo mi s ním úžasne 🙂 jedine moja dcerka bola neprisposobiva,stále plakala ( v tej dobe mala 3 roky ),ale vsetko sme to zmakli a dnes mu hovori "ocko"...Ja som sa svojmu ozvala prva,dobre že som odisla od neho a už ma karalo,zvedavost mi nedala,či bude aj dalsie rande...Ale dnes by som sa už neozvala prvá,ak má muž vazny zaujem,určite sa ozve sam a bude ta chciet vidiet 😉