Student Agency - cestovná spoločnosť ktorá okráda
Ahojte, mate aj vy niekto zlu skusenst s touto spolocnostou??
ja teraz maju mi vratit letistne poplatky v sume 38 € co myslite vracaju 18€ s tym ze 20 € je poplatok storne
problem je vtom ze pri vracani letistnych poplatkou sa vracaju vsetky peniaze spat a nie su ziadne storne poplatky!!!!!!! to plati vsade na svete len mam pocit ze na slovensku ako vzdy zbojnici sa vzdy najdu a narafaju si svoje poplatky....
nejde o tie peniaze videla som 38 € ale ide o princip!!!!!
mne stacilo cestovat do prahy busom student agency a radsej uz nikdy viac 🙂
@erikasadek obrat sa na SOI, oni prave take veci preveruju ci nebol spotrebitel poskodeny
@erikasadek Ja za seba s touto spoločnosťou som párkrát letela, busom po ČR a na SR jazdím pravidelne a o ich vlaku ani nehovorím. Vždy som bola veľmi spokojná, nejde o to čo podľa Teba vyplýva zo zákona, ale o to aké pravidlá má táto spoločnosť. Mne zatiaľ vždy vrátili plnú sumu zo storna pri včasnom storne a raz pri meškaní vlaku kvôli ich technickým príčinám dokonca celú sumu ako ospravedlnenie.
Ja teda okrem občasných nejakých problémov na nich nemožem povedať ani jedno krivé slovo, ak by jazdili aj ako lokálny dopravca bola by som len a len rada
@niki101988 vratenie letistnych poplatkov nema storno je to dane zákonom v EÚ. ..
Nemaju pravo brat neaky poplatok letistne poplatky nie su cena letenky tam platia ine pravidlá. ..
Bude ich to stat draho oretoze ja to nahlasim podla prava tu v fr na letisko ch de gaulle. Tam to poslu a budu vymahat od Csa ti zaplatili celkovu sumu ktoru nepouzila moja mama student agency takze budu vymahat od nich a aj s poplatkami co aa tym su . Student agency tych 20 € bude stáť draho... 😠
@tana85 co je soi presne prosim a kde maju kontakt prosim.
Uz len s princípu to nenecham tak urcite to pomoze aj iným. .
Pokial sa nikto neozve tak budu veselo okradat dalej..
Ruku na srdce kolko ludi vie ze ma barok pri zmeskani letu na vratenie letistnych poplatkov...!!!
Určite to je na SOI-ku, už mi pár problémov vyriešili 🙂
@erikasadek Ahoj, SOI je Slovenská obchodná inšpekcia (štátna inštitúcia na ochranu práv spotrebiteľa). Daj do googlu.
@denkaajejdeti ďakujem prave vidim ze mi neposlalo príspevok hned po som dávala ze ujo Google to našiel len nikto nedviha tam telefon 100 cisiel alz nikto nedvíha 😀 😅
@erikasadek ak tam volas o pol siestej vecer, tak sa ani necudujem, ze to tam nik nedviha 😀 😀 😀
@niki101988 - letiskovy poplatok sa plati letisku za jeho pouzitie (je sice akoby sucastou letenky, ale nejde prepravcovi), a to v pripade, ze clovek cestuje. Pokial necestujes a mas zakupenu letenku, nevyuzijes letiskove sluzby, teda neplatis letiskovy poplatok. Aj pokial k stornu letenky nedojde a ta prepadne, mas narok na vratenie plnej sumy letiskovych poplatkov. Osobne mam s takymto serioznym jednanim niekolkonasobnu skusenost. Letiskovy poplatok nepodlieha storno poplatkom. Takze spolocnost Studentagency naozaj neseriozne jedna v tomto pripade.
@katrinka8 Ďakujem. ..
Ano neseriozne.
Moja mama zmeskala let naspat s pariza do prahy a kosic vdaka security na letisku v parizi..
Letela s Csa... letenka ma nieco stala..
Problem tato letenka sa nedala prebookovat musela som kupit novu!!!!!
Zaziadala som o návrat letiskovych poplatkov
Nevyuzita cesta spat..= zmeskanie letu pre akukolvek pricinu dava narok ba 100% narok vratenia peňazí zakaznikovy bez akekolvek poplatku!!!
Mam pocit ze sa snazia len nabalit na všetkom a zabudaju ze v tomto kroku su v uplnej ilegalite!!!
Prepacte pisem z mobilu malo byt z Paríža. ...
AHOJTE DNES SOM tam znova telefonovala a ziadal veduceho pracovnika, znova trvali na svojom, vysvetlila mi ze poplatok je ezato ze maju studovany a vyskoleny personal ktory musel ten bankovy akt sprostredkovat 😅 😅 😅
nato moja odpoved bohuzial vratenie leteckeho poplatkui s tym nema nic spolocne ja som pri zakupeni letenky vyplatila poplatky ktpre si beriete za tranzakciu kupy letenky
ale pri vrateni nie je poplatok ani storno ak si ho ziadate ste v ilegalite pokial to nevyriesite v priatelskom tone budem nutena hlasit vas slovenskej inspekcii a zaroven podavam ziadost na letucku v fr ktora bude postupena leteckej spolocnosti a ta to posunie na vas , naklady s tym spojene su vsak na vas!!!!
odpoved bola ok ja to znova presetrim a ozvem sa va..
tak uvidime...
@erikasadek Ahoj, som rada, že ešte existujú ľudia, ktorí dokážu veci dotiahnuť do konca, ak sú presvedčení o svojej pravde a pritom im ide o princíp a nie o zisk.
Palec hore a krásny deň ti zo srdca prajem.
Denisa
@denkaajejdeti ahoj dakujem ti ano ide mi o princip a snad to pomoze aj inym v buducnosti pretoze nemozem pozerat ako kazdy sa snazi na vsetkom obohacovat za chrbtom nas zakaznikov , za chrbtom nas obycajnych smrtelnikov ktori pre nich nemame ziadnu hodnotu.. sme dobri len na platenie slepe... 🙄 🙄
@erikasadek Ja sa tiež snažím, aby to v spoločnosti bolo o kóšer jednaní a aby ľudia nerezignovali a neboli pasívni k svojim právam...a to v akejkoľvek oblasti. Netreba podľahnúť klamu, že jednotlivec nič nezmôže a že len v jednote je sila - áno je, ale je potrebné, aby existovali aj takí jednotlivci, ktorí zmeny k lepšiemu takpovediac naštartujú.

@erikasadek na slovensku je to tak,zial ☹