Štúdium ošetrovateľstva popri materskej
Ahojte.Chcem sa spytat,ci su tu nejake mamicky,ktore studuju alebo sa chystaju studovat osetrovatelstvo popri viac ako jednom dietatku?Dakujem.
@mmaarrttiinnaa Ahoj,prispevok je uz starsi,takze mas uz urcite po skole. Chcem ist buduci rok na VS,pracujem v nemocnici ako prakticka sestra,no da sa nejak pracovat a studovat tak,aby ked pojdem na externu formu neboli to az tie 4 roky? Pri tej dennej kombinovanej si teda aj pracovala a menej chodila do skoly ? Dakujem pekne za odpoved
@ksenzy1 ja som svoj prispevok pisala v 2017tom 😉 Vtedy som statnicovala. Denna kombinovana je nieco medzi dennou a externou. Museli sme chodit na prax v BA a plus sa nam ratalo aj niekolko hodin praxe zo zamestnania. Externistom stacilo zo svojho zamestnania mat urcity pocet hodin. Lenze externe mohli studovat len tie, co uz boli sestry. Ja som vtedy bola asistentka. A my sme este studovali len 3 roky. Este aj rocnik po nas mal len 3 rocne studium. Tie dalsie uz predlzili na 4 a tak je to doteraz. Na Bc 4 roky, na Mgr. 3 roky este.

@darinkazv ahoj,prosim ta aka to je denna kombinovana forma ? Kombinovana je predsa externa,nie ? Ja uz pracujem v nemocnici a chcem si dorobit Bc no odradza ma,ze pri externej forme to je az 4 roky,ty pracujes a studujes? Ked mas tuto formu dennu-kombinovanu tak si studovala 3 roky prosim ?