icon

Štúdium popri materstve: pridajte sa do diskusie

patulinka
23. aug 2006

Ahojte založila som novu temu a dufam ze tu neostanem sama.

jalao
27. nov 2009

vidíš, neprajú nám tí chlapi kúsok radosti.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maruschka
27. nov 2009

jalao, asi toľko, že nám naše det.prac. je na tom najhoršie-rozvrh, profáci, skúšky, termíny..Absolútne nevieme,ako to všetko stihneme, keď iné det.pracov. už končia zimný semester a majú odskúškované a my ešte len začíname skúškovať a polovica prednáškok je pred nami..A kedy sa stihne letný, bakalárka a iné záležitosti, to nikto netuší..Takže sme v dosť psychicky vypätej situácii..Všetci..Keby si čítala naše fórum, tak pochopíš, že horšie to pre nás už nemôže byť.. 😉 😉 😉 Ale nevzdávame sa.. 😀

jalao-GRATULUJEM 😵 , ja som sa po prvej skúške posadila a tak uvolnene som sa necítila ani v Chorvátsku pri mori 😀 😀 😀 😀 A odvtedy som to absolvovala už...počkaj...33 x /rátam aj semináre/..Vždy, keď mi pribudla nová známka do indexu, tak sme mali doma nirvánu. 😀 😀 😀 😀 Ale dobrá správa je, že už len 11 skúšok, obhajoba a štátnice a huráááááá...a potom hádam na Mgr..Ak Pán Boh bude chcieť, aj motyka vystrelí a nám prepne v hlave a prihlásime sa ešte ďalej.. 😎 😎 😎 😎 😎

a s tým Koníkom..môj je tu za gorazda, tak občas sem mrkne aj on..V lepších časoch si on písal s chalanmi na Modrom Koníkovi v téme Oteckovia z Prievidze a ja som sedela v detskej a písala som si v študujúcich a iných témach 😀

sasiki
28. nov 2009

baby gratulujem, ja som na dnešnú skúšku nakoniec nešla, zrážam dcérke teplotu 😢 Nechcela som deti nechať manželovi, bála som sa, že bude treba ísť na pohotovosť.......skúška počká...

petrahy
28. nov 2009

tiež sa pripájam ku gratulácii
U nas zase navrhli januarovu skusku dat teraz na december tak rozmyslam ci mam ist lebo ta co ma caka najblizsie tu asi nezvladnem a mohla by som spravit inu a potom sa ucit na opravnu tak neviem co mam spravit

maruschka
28. nov 2009

petrahy, lepšie je ísť teraz a uvidíš, či sa podarí, alebo nie..ja som presvedčená, že by sa podarila..Podľa vlastných skúseností viem, že by som si nikdy nič nenechávala na neskorší termín. Vždy som sa na všetko hlásila medzi prvými-tí to mali ľahšie a skôr to mali z krku..Veď ak náááhodou by sa nepodarila, v pohode pôjdeš na opravák, ale tomu ja neverím-určite urobíš.. 😉 😉 😉

maruschka
28. nov 2009

kočky sociálne pracovníčky 😀 , koho ste mali na SP s rómskou komunitou????Dííííky..

jalao
28. nov 2009

ahoj maminky študentky, tak som doma...dnes nemám taký fajn pocit, ako včera večer, dnes to bolo veľmi ťažké, docent nás nešetril teda vôbec. ☹ Vedela som 6 z 10 otázok, ostatné som len tápala a vypisovala blbosti, a možno aj dačo od veci, čo s tým súviselo, na E treba 63 bodov, tak uvidím, či mi ich tam toľko napočíta, idem sa pomodliť, aby ANO. 😒 😒 😒 Za jednu otázku je vraj 10 bodov, nuž...neučila som sa tak precízne...ale chcem to už hodiť za hlavu..Najhoršie teraz bude čakať na výsledky, vraj až o týžden ich vyvesí, tak uvidíme...Nuž...moja vina, moja vina,...... 😝
Sasi, to nič, deti a ich zdravie je to najprednejšie...a horúčka môže byť nevyspytateľná.
Marush, ja som sa preto pýtala, lebo aj ja chodím na detaš... 😀 😀 😀 Ale ešte mám málo skúseností s takými suvislosťami, o ktorých si písala....Nirvanu pocítim, ked uvidím na nete písmenko... 😉 😉 😉

tatolu
28. nov 2009

No už som zo školy doma. Napísala som na všetky otázky. Ťahák som sa bála vybrať, lebo priamo na mňa kukala. Najväčší problém ho bolo nakoniec z pod papiera vybrať 😀
Výsledky budem vedieť asi vo štvrok

Takže . skúška za mnou 😉 Ďalšia bude 5.12 a potom 15.12.
Hádam už nikto viac termíny nevypíše 😝 😀

maruschka
28. nov 2009

jalao aj ja chodím na detaš. a preto viem, že niekedy s nami zametajú ako so špinavým prádlom 😉 😉

tatolu, ty si taký istý ťahákový prípad ako ja..Až na to, že ja ho pre istotu z tašky ani nevytiahnem. Spolužiačka si vždy na drzáka vytlačí na A4 to najpodstatnejšie a vloží to pod písomku..Tam sa jedná asi o to, ako sa človek pri tom ksichtí..Ja by som sa prezradila hneď.. 😀 😀

tatolu
28. nov 2009

Marusch, ja tie ťaháky niekedy aj použijem 😉 . Teraz sa však nedalo. Ale ani nebolo moc prečo. Vlastne keď som ho odkladala, všimla som si jedno slovo, ktoré mi v písomke chbalo pri rozdelení svalstva 😀

sasiki
28. nov 2009

ja keď mám pri sebe ťahák, mám pocit, že to mám napísané na čele 😅
Inak som rada, že som nakoniec do školy nešla, lebo sme boli s malou na pohotovosti a nasadili jej lieky, takže dúfam, že o chvíľu bude fit 🙂 Tatolu, no si šikovná, že si sa tak dobre naučila....
Jalao, uvidíš, veľakrát som mala pocit, že som asi nenapísala a bolo c-d....

papty
28. nov 2009

Ahojte baby, ďakujem krásne za podporu 😉 Ani neviete ako to pomaha, alebo viete? 😀
Zafungovalo u mna stastie, spominala som, ze som naucila len dve kapitoly a z toho jednu som dostala na skuske 😉 Tak som opät motivovana 😅

tatolu
28. nov 2009

Papty super 😉

Ináš my sme mali niekedy také skúšky, že popísaný celý papier a chýbala maličkosť (aspon mne sa zdalo) a písomka uznaná nebola, resp. horko-ťažko E.
No táto myslím možno aj za A bude 😵

dadulaa
28. nov 2009

ahojte baby, tak aj ja mám už 2 skúšky úspešne za sebou 😵 z jednej výsledky síce ešte nevieme, no mám taký pocit, že som spravila.. 🙂
Gratulujem aj ostatným ku skúškam 😉 a čo sa týka ťahákov, tak ja využívam len tie, ktoré si napíšem na ruku, prípadne na lavicu, tie na papieri sa bojím vytiahnuť 😀 tiež by som sa hneď prezradila... 😀

jalao
28. nov 2009

ahojte holky, euforia pokračuje.....ja mám stradch, že dnes to nevyšlo....tak uvidím, nechcem zbygosčne paniku šíriť...Dadulka, dnes som bola pri kávomate s tvojou spolužiačkou a jej mužom - poznáme sa z PB, dnes mala biologiu a ešte dačo....
Papty, neboj, vieme, že podpora funguje aj fiktívne....veríme jej.
Adulka, gratulujem, cítiš úlavu? 😉

dadulaa
29. nov 2009

Jalao, oni nie sú moji spolužiaci, chodia do inej triedy, ale viem koho myslíš. My máme z bioly napísať len seminárku, ale oni majú z nej aj skúšku...

tatolu
29. nov 2009

Ahojte, včera večer som zas kecala s maminkou na telefóne. Taká bola rada, že mám jednu skúšku za sebou 😵 Teraz robila kurz opatrovateľstva, tak si aj ona zopákla, čo je to strach so skúšky 😅

janka46
29. nov 2009

Maruschka romov sme mali s takou milou pani...tusim Poliakova sa vola 😵

alika54
29. nov 2009

ahojte tak ako po skuskach??? ja som veru nie spokojna 😝 dufam ze aspon E bude,,,,no strasne cosi 😝 to co som vedela som si doplietla a zle som napisala 😖 ,,,,tatolu aj moja mamina si teraz robi kurz opatrovatelsky 😅

papty
29. nov 2009

alika, bude neboj 😉
Ja som zasa pos...la seminarku, idem ju prepisovat 😠 mam na to asi 2 dni, nastastie som to zistila, este pred odovzdanim

tatolu
29. nov 2009

Papty a čo si naje mala zlé 😕 Nie si už na seba nejak moc kritická 😔

papty
29. nov 2009

tatolu to je seminarka na filozofiu a netrafila som sa do temy /teda trafila len ciastkovo/. Vcera som si citala knihu a zistila som, ze treba ist na to uplne z opacneho konca. Ale hovorim, nastastie som to zistila vcas.
Ale ved ja sa zasa aj pochvalim, ved som spravila skusku v sobotu 😀

alika a z coho si robila skusku?

jalao
29. nov 2009

papty, tak gratulujem k úspešnej skúške...super. Tatolu takisto, tá má dobré pocity...to je dobré znamenie 🙂 🙂 🙂 A detúrence sa držia zdravé?? To je hlavný predpoklad na vnútorný kľud, že? Ja mám dalšiu skúšku až o 2 týždne, tak tiež dovtedy idem rozbehnúť svoju seminárku.

petrahy
30. nov 2009

gratulujem vsetkym ku skuskam ja som sa zase cely vikend neucila ☹ isla som k svagrovi navarit a varovat deti sestra ma zdravotne problemy a nebola doma asi tak 😝 a maly cely den nespal

alika54
30. nov 2009

ahojte,,,papty dejiny socialnej prace,,,,no vysledky este stale neviem 😖 ,,,a co ty??? ako ide seminarka?

maruschka
30. nov 2009

tatolu..prosím ťa, ty sa vyznáš aj v poľovníctve??? Zúfalo potrebujem pomooooc.. 😅 😅 😅 😅

tatolu
30. nov 2009

Jalao, Ďakujem, deti sa držia. Klop-klop. Oni majú väčšinou iba soplíky 😔

Marusch, no hádam by som pomohla. Čo je za problém?

jalao
30. nov 2009

Maruschka chce dat delovou ranu bum, bumbumbum.. 😀 😀
fuu, u nas trapieva kazdeho daco ine...dcera vzdy hrdlo, malinka kasel a aj brusko casto, synator sople 🙄 🙄 , kazdy bojuje za svoje prava 😀 😀 😀
Tatol a mas uz aj pismenka - znamky? ci to az na AISE sa dozvies...? 😉

tatolu
30. nov 2009

No nám idú iba očné zuby u dvojek 😔 Ale znášajú to statočne 😵

No pri skúške na hlavnej škole viem známku ihneď - resp. písmenko, AIS ho iba potvrdí. Indexy máme 😉 . Teraz pri tejto skúške, ktorá je z doho doplnkového minima zatiaľ známku nemám, tu máme iba indexy a akési papiere - AIS nie je. Ing.nemala čas opravovať, lebo už aj tak nám vyšla v ústrety, že nám dala písomku po jej prednáške s inou skupinou. Ponáhľala sa domov. Dali sme iba indexy a tie papiere "predsedovi" skupiny a on za ňou vo štvrtok zabehne. Budeme tie materiály potrebovať na sobotu 😀 (teda indexy a tie papiere)

Myslela, som, že Marusch na také niečo potrebuje aj niekoho s poľovným lístkom 😝 😀

maruschka
30. nov 2009

tatolu, Julka je veľká milovníčka prírody-veď lesy máme minútu od bytu..Už niekoľko rokov chodí s chlapmi načúvať jelene na jeseň..Takže jej veľkým želaním je dostať od Ježiška vábničku-ale nie ručadlo na jelene, ale malú vábničku na dravce-kane,myšiare, jastraby..Jednoducho niečo, čo by ich prilákalo..Túto jeseň objavila v horách miesta, kde hniezdia a veľmi by ich chcela vábiť, len na to "nutne potrebuje vábničku"/jej slová/..A všade sú iba tie Nordick-y a iba na halalino.sk majú také normálne, len neviem, ktorú z nich...Jednoducho potrebujem od teba radu, ktorú z nich kúpiť-lebo všade majú len na srncov, líšky a ja ešte neviem načo, len na tieto dravé vtáky nemajú nikde..
http://www.halalino.sk/halali/eshop/1-1-Vabenie...

čo hovoríš na túto

http://www.halalino.sk/halali/eshop/1-1-Vabenie...

a na túto???

Ktorú z nich mám objednať???Ďakujem tisíc krát...
😵 😵 😵 😵