Štúdium popri materstve: pridajte sa do diskusie
Ahojte založila som novu temu a dufam ze tu neostanem sama.
Dievčatá prosím vás nájde sa tu niekto, kto študuje externe pedagogiku 1-4 roč. bud v Nr, alebo v BA? Dakujem
Ahojte. Nájde sa tu niekto kto ide študovať verejnú správu na IKS ZM?1rocnik.Dakujem
@vivika79 mala som síce teraz 2r.pauzu lebo v 5rocniku som v októbri porodila a ku koncu som bola v nemocnici tak som si dala odklad najskôr na rok no otehotnela som znovu tak po 2r.sa vraciam dúfam že to dorobime musím pri 2malych zlatíčkach
Ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás študuje na EUBA podnikovo hospodárska fakulta Košice s pedag. pracoviskom v Michalovciach EXTERNE. Mám pár otázok... Ďakujem 🙂
Ahojte 🙂
Je tu niekto kto sa chystá alebo už študuje externe v Nitre - slovenský jazyk v kombinácií ?
Ahojte. Ja som tento rok začala externe študovať po 5.rokoch 🙂 Štátnicovala som s mojim novorodeniatkom v šatke... a už bude mať v lete 5.
Robím si Mgr. (VŠD, sociálna práca). 1. zimný semester ok, zvládala som. Teraz cca týždeň čo som zistila že som tehotná 😀 tak uvidíme ako to budem zvládať aj ďalej 😉
Ahojte.
Som tu nová. Mám 18 rokov a s priateľom som otehotnela čo je problém totiž nabudúci rok ideme už na prax do nemocnice a bojím sa ako to tam zvládnem keď som tehotná... Som študentka na strednej zdravotníckej škole v 2. ročníku.
Ako povedať doma že som tehotná? Ako sa mám na to psychicky pripraviť? A čo doma rodičom povedať a ako? Mám 18 rokov s priateľom sa poznáme pol roka. Blbé komentáre si prosím nechajte viem že sme si mali dávať pozor. Ak je tu niekto kto to prežil budem rada keď mi napíše 🙂
Ďakujeem ❤️

@lukajka externou...