icon

Štúdium popri materstve: pridajte sa do diskusie

patulinka
23. aug 2006

Ahojte založila som novu temu a dufam ze tu neostanem sama.

maruschka
29. feb 2008

jaduska, áno, k prihláške sme dávali profesný životopis...Ale v PC máš aj šablóny na životopisy-tuším vo Worde..Skús pošpekulovať 😉

jaduska
29. feb 2008

Maruschka vďaka 😉

Verulka, ja som tiež pôvodne životopis neprikladala, lebo nebolo uvedené, že je potrebný, ale teraz mi došiel list z fakulty (pedagogická), že ho mám poslať, inak mi prihlášku nebudú akceptovať.

Včera som večer brázdila po nete a hľadala aký životopis priložiť k prihláške, tak som nakoniec urobila taký ako profesný, len tú prax som tam nerozpisovala podrobne, hádam to netreba, keď sa u nich nechcem zamestnať 😀

maslenka
2. mar 2008

verulka ja som jedna z tých váhajúcich, ja sa ani tak nebojím, že by som nezvládla učivo, ale že to nezvládnem finančne ☹

maruschka
3. mar 2008

maslenka...Ja viem,že sa bojíš financií-to si musíš dobre premyslieť a zistiť si, koľko sa na tej vysokej platí, kam chceš ísť-zápisné,školné,zhruba koľko investujú do učebníc,atď..Ale ak sa na to dáš a zvládneš to, tak sa ti tie peniaze vrátia v tom, že si nájdeš lepšiu prácu-lepšie finančne ohodnotenú 😉 😉 Alebo porozmýšlaj nad študentskou pôžičkou-ak sa to dá..Držím ti palce.

binki
3. mar 2008

K přihlášce jsem dávala profesní CV.

verulka
3. mar 2008

maslenka, no ja napr neplatim ani korunu 😉 vdaka bohu...ucebnice si nekupujem- vzdy si rozlozim skusky tak ,aby mi pozicali kamosky...za tych 5 rokov mam kupene asi 3...okrem toho v predstihu sa daju rezervovat aj v skolskej kniznici. kazdopadne drzim palce 😉

weroni
4. mar 2008

caute babulky ako? 🙂

lasenka
5. mar 2008

mamicky zlate, modlite sa za mna v piatok, mam strasnu skusku z anglickej metodiky 😉

verulka
5. mar 2008

lasenka, neboj sme s tebou a v pohode zvladas 😉
weroni a ty ? ja sa morduje s diplomovkou 😝 este mam 25dni...nechce sa mi 🤐

lasenka
5. mar 2008

verul - ani mne sa nechce ucit 😔
skusky mas uz spravene? to uz len ta diplomka a statnice?

anawinka
5. mar 2008

babeny, potrebujem poradit ohladom studia socialnej prace co je ta sv.Alzbeta v BA, ale ma aj ine detasovane pracoviska. Mam zaujem tam ist studovat, ale chcem vediet ako to tam vsetko prebieha, ako casto vyucba a tak...poradi mi niektora?dakujem vopred.

verulka
5. mar 2008

lasenka, my v letnom semestri nemame skusky 😎 takze ja musim do 25.4. odovzdat diplomovku a 12.al 13.5 mam statky...no a samozrejme niekde v tom casu aj porod 😀

miskinadamko
5. mar 2008

ahijte, rada by som sa zapojila aj ja do tejto temy, ja studujem na VS prvy rocnik. a nedavnosom zistila ze na mojom odbore nie je moznost externeho studia,mam 2mesacneho syna a neviem si predstavit akoto budem stihat. mate niektora nejaku dobru radu alebo skusenost ako to vsetko zvladnut? 🙂

weroni
5. mar 2008

lasenka drzime palce 🙂

verulka: no ja by som sa uz mala pustit do zaverecnej prace tiez no este som ani makcen nenapisala 😅 akosi sa mi nic nechce v poslednom case - moze za to asi moj chrbat ktory ma zacina trapit teraz ☹ ja - take tintitko podvyzivene som v priebehu 6 mesiacov pribrala 11 kil a zrejme to moj chrbat dost citi 😒
preto sa mi moc nechce - ani len pozriet do toho - tento weekend musim zacat...

lukacovaana
5. mar 2008

Mamičky z Košíc,ktoré ešte študujete prípadne si hľadáte prácu či privýrobok,nemáte niektorá záujem spolupracovať v poisťovníctve,možno vás to osloví a pridáte sa je to zaujímavé... 🙂 🙂 🙂

lasenka
6. mar 2008

weroni, verulka - baby, ja si pamätam, ze ked som bola tehotna s Matuskom, strasne sa mi chcelo spat, a nemohla som sa vobec sustredit na ucenie. Vtedy som mala skusku kazdy mesiac jednu, bolo to strasneeee, ako som sa musela vzdy premahat, takze vas obdivujem a drzim palce 😵 ja preto cakam, kym zase dostudujem a potom zacneme snazilkovat 😉

bzuco - ty si kde????? ako sa ti dari v skole?

lasenka
7. mar 2008

studentky zlateee, skuska je uspesne za mnou 😉

maruschka
7. mar 2008

lasenka gratulujemeeeeeee 😵 😵 😵

weroni
8. mar 2008

lasenka: supis 🙂

inac baby vcera som sa v skole dozvedela ze bud. piatok je najposlednejsi termin na odovzdanie zaverecnej prace 😀 takze dnes mam co robit kedze som este ani N nenapisala 😅 asponze to pocasie mi vyslo tak ze ma nebude mrziet sediet pri kompe 😀

maruschka
8. mar 2008

weroni,tak treba makať.Ja som si nechala tiež ročníkovú prácu na posledné dva týždne a najradšej by som sa za to kopla do r..... 😀 😀 😀 Držím ti palce 😎 😎

weroni
8. mar 2008

marush: ja viem viem ale ked ja si vzdy vsetko necham na last minute 😅 do zajtra vecera to musim zmaknut lebo v piatok odovzdavam a cez tyzden sa k tomu nedostanem 😅

maruschka
8. mar 2008

ale na druhú stranu, tak narýchlo napísané a naučené veci vždy lepšie dopadnú, ako keď sa tomu venuješ dva mesiace a stále niečo prerábaš a dorábaš..... 😀 😀

saskarisko
8. mar 2008

Ahojte,
nestudujete nahodou niektora mediamatiku na ZU ? Dakujem

charlinka
9. mar 2008

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás nestuduje masmediálnu komunikáciu nebo podobný obor. Nemužu nikde najít uvod do masmediální komunikacie, co je to masmediální komunikacie a pod. Nebo poznáte ještě nějaké web stránky s referáty kde bych to mohla najít?? třeba i zahraniční. Díky moc

maruschka
9. mar 2008

skús www.referaty.sk,www.tahak.sk alebo to jednoducho zadaj do googlu..

kachnickapalicka
Odpoveď bola odstránená
verulka
12. mar 2008

lasenka, sice neskor ale predsa gratulujem 😀
weroni, ja musim odovzdat komplet diplomovku do konca marca a este mi chyba cca 60stran 😅 ale zase pisem stale teoriu a ta je optravna a ide mi to pomaly 😝
charlinka, skus oslovit mrknut na trnavskej univerzite na ich www stranke- tam urcite je aj studentsky sektor- tam by sa malo dat oslovit priamo ludi co to studuju...resp kedze je to ich studijny odbor, tak aspon tam bude nejaka literatura, ktora sa da v knizniciach pozicat 😉

elvo
22. mar 2008

ahojte babenky ako sa mate,?

maruschka
23. mar 2008

elvo, máme sa tak skúškovo - už 😖 😀 15.5 nám končí semester, tak už prebiehajú skúšky...Ale, zvláda sa to,zatiaľ v pohode 🙂

verulka
23. mar 2008

nooo tak ja zaujimavo, stale bojujem s diplomovkou mam polovicu a to ju chcem do konca marca komplet odovzdat 😀 v podstate musim, lebo u mna to vyzera, ze porodim skor nez sme planovali, tak toto musim ukoncit..ucit na statky sa da aj s babaom, ale pisat pracu je tazsie...tak snad to vyjde 😉