Štúdium popri materstve: pridajte sa do diskusie
Ahojte založila som novu temu a dufam ze tu neostanem sama.
janka u nás sme mali len napísať projekt a obhájiť...tak ten test nezávidím 😕 😕
Ved aj ja to mam ako "ceresnicku na torte" ako poslednu skusku,chce tam dost vecí zo zakonov 😝 ale sadnem si k tomu aj buduci tyzden,lebo moja domacnost je uz v hroznom stave 😝
ahojte studujuce mamicky... vidim, ze mate vela ucenia... ja mam konecne... na asi 90 percent pripraveny prispevok na seminar (z toho asi 80 percent je teoria, ale seminar je viac o diskusii ako o referatoch... ci nie 😅 )... este skusim do toho vlozit nieco svoje... seminar je vo stvrtok... do vtedy mam este jeden prednaskoseminar so studentami... a pondelok pracovny na katedre... v utorok, a nasledne piatok a buduci vikend budem tvorit pracu na dejiny filozofie...
a mala by som ukoncit hodnotenie studentov z mojho predmetu.. uff... poviem vam, ze hodnotenie studentov nie je jednoduche... zohladnit ich snahu, kreativitu, pracu, nazor, ucast a aktivitu na hodinach... a byt co najviac objektivna a ferova...
ako sa dari vam?
ja mám zajtra tú patopsychológiu dieťaťa, verí, .že skúšku zvládnem, aj sa bojím bojím 😅
ja trosku nestiham ale s tym sa dalo ratat 😔 dufam ze sa mi to vsetko podari vcas dokoncit, preddiplomovku, vsetky prace a tak 😕
drzim palce vsetkym studentkam, vela stastia so skuskami 😉 a doktorantkam tiez 😉
aktak- tak to máš dosť náročné, s takými malinkými bábetkami, ale neboj, zvládneš to ,držím ti palce 😉
bibinka, tak to ti dnes držííme palce...určite to dobre dopadne. 😉 😉 😉 😉 A bez toho strachu by to ani nešlo..veď o tom je skúška 😀
bibinka... drzim palceeeee 😉
aktak... drz saaaa... obdivujem ta, ze si sa rozhodla este pocas denneho studia mat obe deticky... a ze to zvladas... urcite vsetko zvladnes... a ak nebudes stihat... mozes dokoncit aj o rok... ked uz bude Adamko velky... 😉
ja si idem pre pracu na sekretariat... 😅
ahojte ja vas len citam a nic nepisem, ale stale sa neviem rozhodnut ci si mam podat prihlasku, alebo nie. ako vidim mate toho dost a ja mam k tomu tri deticky. No nic budem Vas sledovat nadalej tak sa drzte a nech sa Vam skusky podaria 😉
janulle... rada by som bola este studentka na strednej... 😵 ... ale uz nemoooozeeeem 😢
janulle, ak chceš a máš chuť, pridaj sa k nám...Ak si študentka, tak si na správnom mieste-a to je jedno, či na vysokej, či na strednej, nádstavbe, alebo učíš,študuješ a pracuješ zároveň-ako niektoré šikovné kočky - viď adetka 😉 😀 😀
no asi sem jeste nepatrim pac jsem ve fazi rozhodovani a shaneni skoly...ale chci si dodelat nastavbu... 😀
janulle, patríš..už si taká kandidátka na študentku..Treba len odvahu a vrhnúť sa do toho...My sme sa s manželom prihlásili na vysokú a rozhodnutie padlo tak z dňa-na deň..takže ako vždy totalne impulzívne..A vidíš, už sme druháci 😀 😀 😀
no ja nevim jestli studovat dalkove nebo vecerni... 😕 ...no kazdopadne si zkusim podat prihlasku...stejne neni jiste ze me vezmou... 😀 ...jenze vy tady resite veci ze kterych mi jde hlava kolem 😅 ..to bych asi nezvladla...to vas teda obdivuju ze oba dva i s ditetem... 😉
janulle, riešime veci také, ktoré - ak sa tento rok prihlásiš, budú pre teba budúci rok úplne bežné a obyčajné...A už sa nad tým nebudeš ani pozastavovať...podstatné je nenechať sa odradiť, veriť si, nevzdávať sa a ísť do toho hlava-nehlava...A vôbec, niekedy je lepšie nerozmýšlať a nerozoberať to, len konať a vtedy to pôjde lepšie a ľahšie.. 😀 😀 Všetko sa dá zvládnuť, musí sa zvládnuť a zvládne sa - tak by som to celé zhrnula 😀 😎
Porozmýšlaj, či je pre teba lepšie, chodiť do školy v sobotu, alebo cez týždeň..Kto ti môže strážiť malého a kedy mu to viac vyhovuje..A ak chceš chodiť diaľkovo, tak si zisti, či štúdium naozaj prebieha len v sobotu, alebo tam majú aj iné dni/skúšky cez týždeň/, bloky/napríklad výučba je rozdelená na dva týždne za semester-polrok/...Jednoducho si o škole zisti všetko-a to je jedno, či ide o nádstavbové štúdium alebo vysokú školu... 😉
no ja chci... nechi mit jen vyucni list...ale to co tady probirate to se asi ucit nebudu...doufam.. 😀 by me asi svihlo...no myslim ze by slo i to vecerni nejak by jsme se s pritelem podelili o hlidani a taky existuji pani na hlidani 😉 ..no zalezi jake dny to budou a tak...tos me dorazila ze ma zjistovat tolik veci... 😕 ... a tady neni zadna co by to studovala...?nejak by to chtelo zjistit co keterj predmet obnasi...ekonomika me na ucnaku bavila ale je tam spousta predmetu co se bojim ze nezvladnu... a kdyby sem to nezvladal rtak se na to vykaslu...ale ja to ZVLADNU!!!!!!! 😀
Janulle ako pisali baby,nic za to nedas,ked to vyskusas a podstatne je zacat a ked uvidis ze to naozaj nepojde,mozes to hocikedy nechat....nebudes ani prva ani posledna.Hlavne ak chces sama chod do toho!
janka-chci jit do toho!!!!! 😀 ...uvidime jak to pujde...ale jeste neznamena ze chci studovat ze me vezmou.. 😉
Babenky, nemáte niektorá knihu Správne právo a verejná správa od autora Škultéty? Alebo skriptá. Potrebovala by som na predmet Úvod do verejnej správy. Ďakujem.
lubka nemáme...skús si to vygooglovať..Viem, že minulý rok sme si tak zháňali knihy-prefotené od študentov za rozumnú cenu... 😉
ja sice uvod do verejnej spravy mam, ale nas ucil doc. Konecny na tej istej skole lubka131, to neviem ci ti pomoze
Ahojte objavila som túto tému až teraz nedávno a nechce sa my čítať dozadu a preto sa vás chcem spítať,či náhodou neviete kedy je deň otvorených dverí na vysokých školách v Nitre?..za info budem vďačná 😀
martina a nie je to ani nikde na internete?Lebo neviem, či niektorá z nás chodí do NR na vyšku.. 😕
ahojte, zdravím vás študentky 😀 , mám po skúške, je to za á, 😀 😀 . ďakujem že ste držkali palčeky.
bolo to vcelku fajn, mali sme tri otázky -písomka. tak teraz už druhý deň zaháľam... 😅 .... práve si idem čítať skriptá na management a poisťovníctvo. dala som si večeru a idem si uvariť kávičku a šup šup pod deku ku knihám 😅
petrahy- šup šup vypisuj prihlášku, neboj, všetko sa dá, aj ked budeš beznádejne "stratená" v predmetoch, s nami tu na koňovi sa to dá utiahnuť
😀 😀 😀
ahojte, bambulky, sedim prave nad podnikatelskym planom, a tak sa mi uz nechce, idem si dat cokoladku. este ste tu niektora?nechcem ale rozptylovat 😕

Maruschka ja som pisala kazuistiku bezdomovkynu 😕
U nas projektovanie bude este pisanie testu 😝 😝