Stužková : balerínky, či lodičky?

dajulka01
16. nov 2019

Ahojte baby, potrebujem radu... Kamarátka ide na stužkovú vlastnú stužkovú a ma dlhé v podstate široké šaty keď bola na skúške tak musela mať aké topánky bude mať tak m tam asi cca 8cm rezervu vyzerá to z celku blbo keď sú kratšie nie po zem ale mohli jej ich spustiť ale keď sa vyzula boli jej presne po zem... A vyzeralo to lepšie a ak by si ich aj nechala spustiť tak kebyže sa vyzuje už sú príliš dlhé a by ich zničila zo spodu... Preto sa teda rozhodla ze pôjde do balerin ale stále váha... Je nejaký bonton na to? Mat Lodičky na nohách alebo? Šaty budú úplne dlhé čiže j tie lodičky by jej vidno nebolo ak by ich málam.. Co myslite je lepšie ísť do lodiciek alebo balerin?

simsalabim
16. nov 2019

@dajulka01 na stuzkovej mojej dcery aj synovca bolo vela dievcat v balerinach. Tie, co mali lodicky, sa po skonceni oficialneho programu vyzuli a boli bose. V lidickach ich boleli nohy.

mijo53
16. nov 2019

Poznám aj mladuchu, čo mala dlhé šaty a balerinky

marenkap
16. nov 2019

Aj na stužkovej a aj pod svadobnými šatami som mala baleríny. Ako fakt som nechcela pretrpieť svoj veľký deň v lodičkách s bolavymi spuchnutymi nohami.

kittykat22
16. nov 2019

ked pojdes ofiko prevziat papier a budes sa fotit - hod lodicky, a na trsanie baleriny 🙂

zuzka102
16. nov 2019

V pohode baleríny. 😉 Len nejaké také krajšie a hlavne hodiace sa k šatám nech si vyberie. Lebo ono keď aj sú dlhé šaty, tak ako žena kráča, predok topánky vidieť. Ja som mala baleríny aj na svojej svadbe (k dlhým svad.satam), tak stužkovú by som vôbec neriešila, či sú alebo nie sú baleríny vhodné z hľadiska nejakého bontónu. Keď chce baleríny, nech si da.

lucyluv
17. nov 2019

Ja keby si davam balerínky, tak aspon take, co su do špicu, vyzera to podľa mna oveľa lepsie ako okrúhle 🙂 hoci nie som si ista, aka je momentálna móda 🙂

ddiduska
28. nov 2019

Určite lodičky. Aspoň pri tejto príležitosti sa prekonaj. Výška podpätku nemusí byť vysoká. Na aký si trufnes.

janka12345678
7. aug 2022

Baleriny otras trosku treba aj vyzerat jeden den strpiet je ok