Sú ceny na vianočných trhoch premrštené?
Neprídu vám premrštené? 4€ za punč, cigánska 8€. Nečakám, že to bude lacné, aj prenájom stánkov niečo stojí, ale nečakala som až takéto ceny. Tie čo som uviedla sú asi ešte z tých lacnejších.
@zmrzlinka2021 U nas moj oblubeny cinan este nedavno stal 3,5€ ale zdrazili napriklad pikantne miesane maso s ryzou na 4,5-5,5€. "Kopec lacných rezancov postrasenych niecim" - okrem toho je to vzdy denne cerstve priebezne varene ako sa mina, ziadne ako ked prides do restauracie a rozmrazia ti nejake polotovary aby to mali hotove do pol hodiny.
"za 6 eur All your Can eat?"
https://zilina.standard.sk/487139/v-zilinskej-r...
@arasidka123 hej a kvaskovy chlebik s vegan bravcovou mastou a bio cibulou 8,90€ 🙄😂 🤦🏼♀️
@hiro sak si urob ako chces tvoja vec 😉 ja tiez nechodim na trhy kazdy den ale ked uz idem tak si proste nieco kupim kazdy podla seba
a ja som pisala o BA a ta je trochu inde (aj v cenach) ako zilina
@mamina7070 Vies ked sa to zvrhlo len na komerciu aby mesto zarobilo tak to je o nicom. Ak to mesto robi pre ludi tak by asi obcania suhlasili aby im znovu dali miesto ako v minulosti povedzme za 500€ a potom punc stal polovicu co teraz.
Predomnou platila pani so svojím synom 45eur za nejaké mäso a vôbec sa teda nesťažovala, ešte si to brali v sáčku domov nadšene, jednoducho niekto na to má a niekto nie. Niekto je žgrlavý vyhodiť si z kopýtka a niekto zas nie... mne tie ceny neprídu premrštené a očividne aj väčšine obyvateľstva lebo vždy je na tých trhoch dosť ludí a niečo pijú/jedia.
Ja zas nechapem o akej atmosfere tu pisete. Akoze tie svetielka Vam stacia? Kopec ludi, zima ako v ruskom filme, nechapem, ze niekto kvoli tomu meria x km cestu
Ahoj,úprimne,neviem aké ceny sú na trhoch a ani ma to nezaujíma. Účasť nie je povinná. Z čoho som však dosť otrávená, je ten ten neskutočný zápach jedla,ktorý sa ťahá po celom centre Bratislavy,ktorému sa nedokážem vyhnúť lebo tam pracujem. Áno,trhy u nás už sú viac menej len o jedle. Keď ide človek odtiaľ,môže rovno prať všetko, čo má na sebe.
@tehulka2011 prepokladam ,ze ani vianocny stromcek doma nemas s ozdobami,svetielkami.ani darcek si nikdy nedostala a nekupila nikomu vsak naco?
nekupovala som, ale zo srandy by to prečo niekto písal na svoj stánok , lebo som to tam čítala, tak či sa len pomýlili alebo to mysleli vážne som sa ich nepýtala
@evaachesa za toto by som teda tie prachy nedala este stastie ze placky ani cibulu nelubim .sa rozculuju ze v ba take ceny..ja som z humenneho momentalne su trhy vianocne vcera a dnes a tie ceny daleko od tych bratislavsktch neutekaju. My mame len 2dni piatok a sobota prsi takze ani prejst sa nejdeme
@laurita285 nie je to vždy o tom, že je človek žgrloš alebo na to nemá. Mne sú pravdupovediac ceny jedno, ale nikdy by som do huby nedala trebars ten nezmysel na zemiakovej placke. Šlichta ako noha. Fuj.
obcas treba aj zmenu a zajst do restauracie, taky stereotyp doma niekolko rokov je uz držgrožstvo. @autorka
ano, hruza, zda sa mi to extem
@1ryba súhlas. Ja som nikdy nepochopila, čo za atmosféru ľudia vlastne vnímajú na trhoch. Naposledy som bola v Prahe, ktorú inak milujem, nešli sme kôli trhom, bola to náhoda, že to tak vyšlo a vtedy som si uvedomila, že ja som asi z inej planéty, pretože môj pocit bol, preboha, rýchlo vypadnime z toho námestia, lebo ma j...e 😅😂🙈 Masa ľudí, zima ako v ruskom filme, závratné ceny a jedlo pochybného pôvodu a kvality, no ďakujem, neprosím.
Kazdy ma pravo robit so svojimi peniazmi ako chce. Tak ak nie som ochotna dat za jedlo vela €, no tak sa sakra najem doma a na trhoch si dam len punc🤷♀️ani tam nic nemusim kupovat. Nasajem vianocnu naladu, pokecam s blizkymi a dovi.
Inak teda za mňa majú všetci ľudia na tých trhoch mega obdiv že tam takto mrznú niekoľko hodín. 🥶 Mne stačí jedna prechádzka a už utekáme niekam do tepla. Brrrr. 😩

@akje kľudne sa pleskni, lebo to bolo obrazne povedané a samozrejme so srandou. Nikdy by som nedala za tú zmesku 20€. 😅😉