Sú ceny na vianočných trhoch premrštené?
Neprídu vám premrštené? 4€ za punč, cigánska 8€. Nečakám, že to bude lacné, aj prenájom stánkov niečo stojí, ale nečakala som až takéto ceny. Tie čo som uviedla sú asi ešte z tých lacnejších.
@h2 nie je to tá istá osoba, čo tu mala tému, že nechodia na dovolenky, žiadne prespanie, nekupujú si nikde jedlo?
Mám pocit že je to ona a výživa sa v Tom ako vždy ušetrí
Mne sa zda, že ste boli na trhoch prvykrat, keď vas zarazili ceny, veď take iste boli aj minuly rok, aj na všetkych letnych akciach, vinobrania, hody …
V Žiline je na trhoch cigánska pečienka z krkovičky 7€. vzhľadom na okolité menučka v reštike, mnohí odskočia na obed na trhy.
A to sa jej neviem dojesť, vedia ju tu famózne pripraviť. Tu rozvoniava všade punč, varené víno, škorica a krkovička, vždy tu je plno rady. Pripaženými olej som ešte necítila.
@zmrzlinka2021 v tom, že na vianočných trhoch predáva naprosté šiťácke kraviny, ktoré okolo Vianoc ani nebežali. Vrátane handier, kabeliek, bateriek...
@zmrzlinka2021 mňa by zaujimalo, čo s tými usetrenymi peniazmi robia😂
Ceny mi prídu na tuto dobu OK . Aj keď tento rok som v BA na trhoch nebola, ani sa nechystám ( nechce sa mi do tej zimy 😃) , ale budúci týždeň sa chystáme na trhy do Budapešti , deti si vybrali . Len toľko k tomu , že nemôžem čakať , že sa najem a napijem za par € a už vôbec nie cela rodina . No mne keby muž nekúpil kus žvanca a fajnu medovinku , tak sa s ním rok nebavím 😜 . Veď samozrejme že doma si navarím lacnejšie , ale porovnávať tortilu s trhali mi príde úplne mimo a hlavne keď budeš mat deti , tak ich radšej nikam neber , lebo budú veľmi sklamane . Ja to beriem tak , že chodíme do práce , aby sme si mohli aj užívať a nie prežívať
@tiezjedna dnes som bola na trhoch a žiadne čínske smejdy som nevidela
@zmrzlinka2021 v Prahe si bola? Lebo ja som reagovala na príspevok o pražských trhoch👍
@tiezjedna bola som v Bratislave
Zbytocna panika. Dnes je vsetko o dopyte a ponuke. Preco by predajca predaval lacnejsie, ked sa mu predava drahsie. Bol by blby. Ak niekomu cena nevyhovuje, nekupi a ide po potravin. Predajca sa neurazi a zakaznik je spokojny.
Ja som bola na trhoch včera, sme malá obec kúsok od Prahy, za wafle s nutellou, šľahačkou a ovocím som platila v prepočte 4,40 €, varené víno/punč 2,60 €, cukrová vata 3,20 €, lízatko 4 € (to jediné mi teda odpálilo dekel)... Jedlá (výborné) boli v rozmedzí 6 - 8 € (zemiaková placka s kapustou a údenou krkovičkou; domáca klobása s prílohou/pečivom; grilovaná domáca šunka s prílohou... a pod.).

Autorka, prečo ťa teda manžel nezobral do reštaurácie? Veď zjavne ste išli na tie trhy s tým, že si tam kúpite niečo na jedenie. A keď ste zistili, že je to tam drahé, tak ste išli do obchodu na nákup a potom si to doma uvarila, prepáč, ale podľa toho to vyzerá, že lakomec je tvoj muž.