Sú dobré iba drahé bicykle?
Žienky len sa chcem opýtať. Naozaj sú najlepšie len tie drahé bicykle?Je veľké riziko kúpiť niečo lacnejšie?Viete odporučiť nejakého výrobcu, či značku alebo predajňu? Zháňam bicykel pre mňa a manžela. Ďakujem
@lienka393 Ja mám Kenzel dream a muž DHS Citadinne a sme spokojný. Ak plánujete aj nejaký nosič na bicykle časom, tak hľadaj bicykel do 15kg.
zavisi od toho co od bicykla ocakavas, s muzom mame dost drahe bicykle, deti mame male a zase tolko sme do bicyklov nechceli davat lebo z nich rychlo vyrastu
dospelácke vieš kúpiť drahé aj lacné tak isto ako aj detský vieš kúpiť v rôznych cenových kategóriách
Ahojte,
tiež teraz riešim kúpu bicykla. Čo mi trochu chýba, sú recenzie na internete, aspoň teda sa mi nepodarilo veľa nájsť. Zvyčajne napr. pozerám recenzii výrobkov na Heureke, ale pri bicykloch je to veľmi slabé, takmer nič. A tak som cez Google zablúdil aj sem. 🙂
Čo som zatiaľ zistil o hmotnosti, že žiaľ, pod 12 kg sú už ceny skôr od 1000 (ak nie 1500 €) vyššie. Ja uvažujem o cene okolo 400 €. Takže sa musím uspokojiť s hmotnosťou 14 - 16 kg.
Zatiaľ uvažujem o Kenzel Stroller https://www.heureka.sk/?h[fraze]=kenzel+stroller . Prosím vás, nemá niekto s ním skúsenosti?
Napr. @ibrunova - písala si tuším, že si s ním spokojná. Ako alternatívu som našiel zatiaľ Kross Trans. I keď zdá sa mi, že ten Kenzel je o nejaké 1 - 2 kg ľahší (samozrejme záleží na konkrétnom prevedení).
Láka druh na cesty a poľné cesty a pod, čiže takéto "trekingové". A rád by som už aj so všetkým - blatníky, svetlá. Potešil ma tiež pevný nosič.
Budem vďačný, ak ešte niekto napíše svoje skúsenosti s podobnými bicyklami. prípadne aj, ak viete o nejakých recenziách a skúsenostiach na internete.

@baccio My s mužom sme šli do mestských bicyklov do 200€ a zatiaľ sme spokojní. On na ňom chodí pol roka do práce 8km tam a naspäť, takže nejaké opravy už boli a mne sa odtrhol raz pedál. Rozpleštila som sa na ceste aká dlhá taká široká. Neviem, či keby stáli 500€, či by sa to nestalo. Všetko to vyrába aj tak ten istý Číňan.