icon

Sú ľudia skutočne šťastní zo smoly iných?

21. nov 2024

Ahojte,sú podľa vás ľudia ktorým robí dobre,že sa iným nedarí ? Všimla som si to viackrát u rodiny aj kamarátiek,mám teraz takže obdobie bez zamestnania a s ochorením v rodine , a stále sa niekto chváli s tým že kam chodia na výlety atd,dokonca kamarátka mi ukazovala že si kúpila 300€ bundu a to isté aj rodina,čo oni si drahé pokupili,ja im nezávidím len mi to príde hnusne ,keď vidíte že niekto je v takej situácii ,tak ho psychicky podporím a nebudem sa chváliť takými vecami ..myslíte si ,že sú ľudia aj takí , ktorí sa cítia lepšie ked vidia že niekto trpí alebo tak ? Lebo mne to už príde choré,musela som až obmedziť stretávanie sa

Strana
z2
leidin
21. nov 2024

Podla mna to nesuvisi, situacia jedneho a druheho co sa tyka penazi. Proste jedni sa bavia o svojom a druhi nech sa staraju o seba. Mne je napr trapne komentovat svoju dobru aj zlu situaciu a podla mna normalne je ked sa vies pritom uvolnit ked hovoris o sebe zvlast ked ti nieco robi radost alebo naopak chces ventilovat problemy. Netreba to brat osobne. Jak je druhy zodpovedny za to zevies zarobit? To mi pride divne od teba.

priscilla07
21. nov 2024

Zle si to sformulovala. Skôr dobrá situácia u iných nerobí Tebe dobre. Prestaň závidieť a dopraj iným, a bude Ti dopriate.

Strana
z2