Sú ľudia skutočne šťastní zo smoly iných?
Ahojte,sú podľa vás ľudia ktorým robí dobre,že sa iným nedarí ? Všimla som si to viackrát u rodiny aj kamarátiek,mám teraz takže obdobie bez zamestnania a s ochorením v rodine , a stále sa niekto chváli s tým že kam chodia na výlety atd,dokonca kamarátka mi ukazovala že si kúpila 300€ bundu a to isté aj rodina,čo oni si drahé pokupili,ja im nezávidím len mi to príde hnusne ,keď vidíte že niekto je v takej situácii ,tak ho psychicky podporím a nebudem sa chváliť takými vecami ..myslíte si ,že sú ľudia aj takí , ktorí sa cítia lepšie ked vidia že niekto trpí alebo tak ? Lebo mne to už príde choré,musela som až obmedziť stretávanie sa
Zle si to sformulovala. Skôr dobrá situácia u iných nerobí Tebe dobre. Prestaň závidieť a dopraj iným, a bude Ti dopriate.

Podla mna to nesuvisi, situacia jedneho a druheho co sa tyka penazi. Proste jedni sa bavia o svojom a druhi nech sa staraju o seba. Mne je napr trapne komentovat svoju dobru aj zlu situaciu a podla mna normalne je ked sa vies pritom uvolnit ked hovoris o sebe zvlast ked ti nieco robi radost alebo naopak chces ventilovat problemy. Netreba to brat osobne. Jak je druhy zodpovedny za to zevies zarobit? To mi pride divne od teba.