Sú obchody v nedeľu otvorené?
Ahojte baby tak zajtra budú či nebudú otvorené obchody? Vďaka
@klarissa25 trebalo by im tu založiť skupinu - “Dalo by sa za 2 sekundy vygooglit, ale radšej sa opýtam na koňovi” . 1/4 clenov z MK by tam skončila 🤷♀️🙄
Sportissimo ma otvorene, podla mna nakupne centra urcite budu, ja sa chystam amer Ikea a Avion (vcera sme prisli z dovolenky, tak az zajtra mi to vychadza, keby bol sviatok, tak vydrzim tyzden). Je to v podstate normalny den, buduci rok idu deti do skoly.
Ani nemusíš byť. Kto má len trochu zdravého rozumu vie,že ak sviatok nie je zároveň aj dňom pracovného pokoja,tak všetko funguje ako v normálny deň. Tieto primitívne otázky má fakt už niekedy dokážu vytočiť.
@danica2711 no nevrav pani
@really8 aj tebe skus to
@domka222 zbytočne si sa vytočila 🤷♀️
Ja som. Nepotrebujem kona aby som vedela ci mozem do obchodu. Uz sa nestrapnuj.
Ani nie,lebo je to fakt primitívna otázka
@really8 nestrapnujem sa, chodím ďalej scrolovať a sťažuj sa u ostatných s podobnými otázkami
@domka222 od tejto otázky sú ešte primitívnejsie
No zlatko myslim ze ti viaceri dali najavo ze si sa strapnila ty ale to sa vacsinou stava ze ten menej inteligentny si to neuvedomuje. Tak pekny vecer ti prajem. Nezabudni nabuduce zalozit diskusiu kolko je hodin po zmene casu, na ktory den vychadza velkonocny pondelok a hlavne ci budu obchody otvorene. Packo
Už vieš, že zajtra môžeš ísť nakupovať no tak daj ešte primitívnejšiu, celkom ti to ide.
@really8 si ok?
@domka222 závidíš?
😂 a ty si doma takáto?
@domka222 nie ja som normálna neboj sa
No dobre moja 😂,choď radšej spinkať a nezabudni, že zajtra je OTVORENÉ
Ty sa nestaraj o to aka som doma a radsej venuj cas tomu ako si zistit taketo trivialne informacie z internetu alebo letaku.
PS: nie, doma nemusim riesit takyto primitivizmus
@really8 tak láskavo ani ty sa do mma nestaraj 😉
@domka222 a ty ma nevolaj moja lebo nie som ani lesba ani tvoja
Už si bola na nákupe? 😀
Kks ženy vám už dobre preskakuje fakt... 😒 Nie je normálne ako sa chovate na sociálnych sieťach...
@domka222 predstav si bola keďže mama potrebovala niekoľko veci a ona sama s barlami nevie, spokojná? To fakt nevieš dat pokoj? Naozaj?

Uz som to vysvetlila. Nie si ty tu obet a ja sikanator. Proste bud samostatnejsia ok? Velmi ti to v zivote pomoze.