icon

Sú parfémy kupované cez internet originály?

teodorka
12. júl 2009

baby chcem sa opytat ...myslite ze parfemy kupovane cez internet su naozaj originaly?Nikdy som si nebola uplne ista ci ano ale nie ...ale vcera bola u mna kamoska a ona mi tvrdila ze si kupila chanel 5 v parfumerii a potom cez net a ze vona bola sice taka ista ale intenzita ovela ,ovela slabsia .Rychlo vyprchala [myslim vona]Tak teraz neviem ...su to originaly alebo nie?

lioo
24. apr 2017

@maggda1 prave o to ide, ze v kamennej predajni parfemy po kratkom case posuvaju prec prave kvoli riziku deformacie vone. Nemozu si dovoli predavat stare lebo by rychlo skrachovali. V maloobchodnych predajniach alebo retazci sa seriozne parfemy vacsinou nepredavaju. Ja som pisal vyslovene o parfumeriach.
Tovar v internetovych predajniach nanovo obnovuju a k spotrebitelovi sa dostanu v najlepsej kvalite? 🙂 Ked toto citam, tak sa zamyslam ci pre internetovy eshop nahodou nepracujes ked toto pises.
Trosku sa nad tym zamysli... _Plat predavacky co zarobi 1000 eur v hrubom by sa im vratil uz pri predani 15 parfemov a najom pri predaji dalsich 30. Na tomto by tolko neusetrili aby mohli davat tisice parfemov o 30-40% lacnejsie. Obnovuju zasoby, ale odkial... zo starych parfemov z kamennych predajni, ktore ich uz vyradili.. Vacsinou z Azie.
Ked pochybujes o predavani starych parfemov, najdi si podla kodu na parfeme datum vyroby. Na internete je to len loteria ci dostanes parfem pol roka po zaruke, alebo 5 rokov. Ked to chces riskovat, tak kludne. Inac internetove eshopy sa tym ani netaja ze predavaju stare parfemy. To nie je ziadna novinka.

77nelinka
15. máj 2017

@lioo Ja som minulý rok dostala na Vianoce parfém kúpený z notino a podľa kódu bol vyrobený v októbri 2016. Cítim ho na sebe celý deň a na oblečení aj po opraní. Vôňu poznám aj z kamennej predajne, je presne taká istá, takže fake to asi nebude.
A pre žiadny internetový obchod nerobím 🙂

floranse
15. máj 2017

Tak som sa teraz schválne pozerala na svoj parfém, ktorý som dostala minulý rok (z notino) a bol vyrobený 01.2016 🙂

lkoctuchova
23. jún 2017

Kúpila som toaletnú vodu vo Fann, akcia Escada 100ml Born in Paradise, po nastriekaní na ruku vonia inak ako tester a po zadaní kódu na stránke http://checkcosmetic.net/ som zistila že bol vyrobený v roku 2013. Ako by ste postupovali? Dá sa tej stránke veriť? Ďakujem

lorela
23. jún 2017

@lkoctuchova Parfumy v akcii z FAnn sú niektoré v akcii práve preto, že sú staršieho dáta, žiaľ. Ako ten tvoj - vyrobený pred 4 rokmi. Na kvalite neodbaleného parfumu by to ubrať nemalo.
Skús reklamovať, ako a či pochodíš.

Inak, uvedená stránka na kódy kozmetických výrobkov spoľahlivá je.
A čo sa týka kódov na parfumoch kupovaných z internetu - nie je nič jednoduchšie, ako okopčiť aj ten kód v prípade niektorých parfumov, však? 🙂

lorela
23. jún 2017

@maggda1 Niektoré e-shopy už svoje kamenné predajne alebo výdajne vo viacerých mestách majú a predpokladám, že ich v budúcnosti ešte pribudne. Táto teória o nájme a predavačkách pomaly padne 🙂.

kika666
12. júl 2017
Používateľ kika666 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kika666.

Ahoj, tak ja jednoznačne odporúčam internetovú parfumériu Notino.sk, kde je najširší výber nielen parfémov rôznych svetových značiek, ale aj kozmetiky na internete. Okrem toho majú aj najlepšie ceny vôbec a zakaždým expresné dodanie tovaru je pre mňa neskutočné PLUS. Vždy som mala len kladné skúsenosti, parfémy sú luxusné, všetky ORIGINÁL, čo je aspoň pre mňa veľmi dôležité, aby mi vôňa parfému nevyprchala po hodine. Navyše, stránka je robená krásne prehľadne, čiže sa dá veľmi rýchlo zorientovať. Apropo, sú tam vždy rôzne akcie a ak vám môžem poradiť, tak na stránke http://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/ tiež nájdete úžasne zľavy, ktoré si môžete uplatniť pri nákupe a pomôžu vám ušetriť pekné peniažky! 🙂

maggda1
17. júl 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

@lorela súhlasím, už má väčšina e-shopov výdajné miesto, prípadne tovar doručia do zásielkomatov alebo schránok.. ale aj tak sa mi vždy osvedčilo z cenovej stránky radšej objednať online a nechať doručiť/vyzdvihnúť ako kúpiť v kamennej predajni. Tam si to môžem keď tak vopred vyskúšať, ale ceny na internete sú mnohokrát neporovnateľne nižšie.. @kika666 takisto mám s notinom dobré skúsenosti, odporúčam

domco0003
13. sep 2017
Používateľ domco0003 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domco0003.

Ahoj.Na hej.sk som si minule napríklad kupil parfem a bal som sa ze nebude original no bol.Ak by ste chceli niekto kupit parfum na stranke tak tuto mate zlavovy kupon :
http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/

modrava
13. sep 2017

zvyknem si skontrolovat parfem z internetoveho obchodu a teda aj internetovy obchod tak, ze si parfem vezmem do nakupneho centra, v kamennom obchode si na jednu ruku prsknem vzorku z predajne a minutu na to si pred obchodom dam na druhu ruku parfem kupovany cez net.
po par hodinach citim, alebo necitim rozdiel. parkrat som uz bola nemilo prekvapena.

katkaninka
28. nov 2017

@novana
Prosim ta aj sa ti podarilo tie parfemy vyreklamovat?Lebo mne sa stalo to iste.Mali to byt darceky n a vianoce,ale to nemozem ani dat.Hanbila by som sa

loreta15
23. feb 2018

Ja objednávam skoro všetko z netu okrem potravín. Nemám čas na nákupy. V parfémoch sa vyznám, boli časy keď som často lietala a parfémy som kupovala len v zahraničí alebo na letisku. Po mnohých zlých skúsenostiach s niekoľkými eshopmi som objednala parfém na e-parfumy.sk. Konečne som objavila pravé parfémy a som maximálne spokojná. Babenky, nezabúdajte, že za málo peňazí bude málo muziky. Za kvalitu sa platí. Ak predajcovia ponúkajú príliš nízku cenu, už to smrdí Čínou.

mukicica
23. feb 2018

Zaujimalo by ma ako je možné, že predavaju aj Tester? Ved na skatulke je napisane s velkymi pismenami, že predaj testerov ze trestne...Zaujímavé, nie?

macik34
23. feb 2018

Ja absolutne neodporucam Notino. Kupili sme 3 parfumy. Jeden tecie a 2 takmer nevonaju. A hlavne zlu recenziu vam neuverejnia aj ked je pravdiva

mukicica
23. feb 2018

@macik34 Súhlasím! A ani kozmetika sa mi nepozdava :s

damoska
24. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

už dlhé roky kupujem kozmetiku, dekorativnu kozmetiku a parfemy na internete v Notino.sk a spokojná som. Všetko je v originalnom balení.

macik34
24. mar 2018

@damoska balenie mozno, parfem ma hodne daleko od originalu

lubisvecko
27. mar 2018

@macik34 neviem aky parfum si mala, ale ja tiez si z tade parfumy objednavam a nemala som problem. Ani s vonou ani s celkovym vizualom toho parfumu. Najskor som mala jeden parfum z kamennej predajne, potom som si ho takto cez net objednala a bolo to to iste, aj co sa tykalo vone ako takej a aj jej vydrze 🙂

macik34
27. mar 2018

@lubisvecko mala som Moshino, Calvin Clain, Versace. Vone, ktore dobre poznam som kupila pod vidinou dobrej ceny. Versace bol pansky parfem. Rovnaky dostal manzel s Marionaud. Ja som si kupila ten, ktory dlhodobo pouzivam a kupujem vo Fann a dcere Moshino. Vysledok ; Moshino vonalo velmi slabo a rychlo vyprchal. Calvin Clain- vona vyteka z flakonu a vonia kratko. Panska vonia slabo a rychlo vyprcha. Napisala som pravdivu recenziu a chcela som pridat fotky+ zaplatenu fakturu. Na jednej je vidno, ze parfem vyteka. Inak su vyzualne rovnake. Proste jeden parfem z kamennej predajne a z Notina - vona odlisna a intenzita uplne odlisna

macik34
27. mar 2018

@macik34 zabudla som dodat, ze moju recenziu odmietli uverejnit

lubisvecko
28. mar 2018

@macik34 to je zaujimave, ja som takyto problem vobec nemala a to teda neraz som uz objednavala. Dokonca ked som si naposledy objednavala, tak som objednavala aj kamoske, ta chcela Calvin Klein Euphoria, lebo ze na predajni dava za nu okolo 60€ a cez Notino vychadzala za vyrazne lepsiu cenu. A ta tiez bola stastna ako leco, ze ma parfum, ktory ma rada a este aj za dobru cenu 🙂
Tak neviem no 🙈

macik34
28. mar 2018

@lubisvecko ano presne Euphoria. Po odmietnuti mojej recenzie mi boli ochotni parfemy zdarma vymenit. Tak asi vedia preco. Ja uz neverim tomu, ze poslu nieco lepsie. Beriem to ako zlu skusenost a nikdy viac. Na internete je velmi vela zlych recenzii, pozri si aj ich staru stranku na FB Parfums. Vela ludi ma zle skusenosti. Obhajuju ich len zamestnanci, majitelia a blogery

lubisvecko
5. apr 2018

@macik34 to je tvoj nazor, tvoja skusenost 🙂 Ako som ti pisala, ten isty parfum som objednala kamoske a ta je nadsena z neho. Ma s nim skusenost tak vie akoby mal vonat 🙂

yasmeena
5. apr 2018

mala som teraz z elnina pansky aj damsky od salvador dali-ale mam pochybnosti,velmi slabucke,vlastne po chvili ani necitit...navyse brala som aj vzorky,a tie boli oznacene polsky,takze asi tak...notino som davnejsie tiez zavrhla,lebo kozmetika,ocne tiene mi smrdeli,ako stare...

macik34
6. apr 2018

@lubisvecko zlu skenost nemam iba ja. Kamaradka je znalkina, ked vie ako by mal vonat?😆

ariana_30
27. apr 2018

Hmmm...ja si myslim, ze na nete predavaju aj fejky aj orig.stare parfemy aj original nove..je to loteria..Ako mi niektoto vysvetli toto,?na spodkua krabicky prelepeny kusok,..tak som to odtrhla..vysledok?vyrezany kusok nejakeho kodu?resp.exp.?objednavane z, netu, Azzaro chrome sport, predtym Marc Jacobsjacobs a vyrezane tri stvorce na spodku

macik34
27. apr 2018

@ariana_30 kde ste kupovali? Idem sa aj ja pozriet, ci take najdem

ariana_30
27. apr 2018

A dala som si terazho tu namahuje a cekla ich cez tu vyssie spomin..stranku, a mam nervy...stare parfumy su to, obj.som z katkaparfumery.sk kedze ma super recenzie...marca jacobsa este predaj dvomi rokmirokmi z Parfums.sk

ariana_30
27. apr 2018

A niesom si ista ci v kamennej predajni kupite naozaj fresh parfum..hmm..najlepsie je ist do kamennej v Parizi asi 😠😡